Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Steam - pitanja i odgovori

pozz,frend mi je kupio paysafe i trebala mu je neka igra i kupio ju je i to je sve proslo dobro na steamu.. promijenili smo ip na Sloveniju i sve je bilo dobro..

I njega zanima hoce li mu se aktivirati acc jer je kupio game? 

Amber Heard <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Steam - pitanja i odgovori
Nije mogao prije nit kupit igru ako nema STEAM račin.A promjenom IP adrese na Sloveniju i dalje nemožeš kupovat preko Paysafe več moraš poslat link supportu pa ti oni pošalju nazad link preko kojeg kupujes sa PaySafecardom.Tako da neznam kako je on promjenom IP adrese na SLO kupio igru sa PaySafeom jer je nemoguće.
12 godina
msx4ewer kaže...
Nije mogao prije nit kupit igru ako nema STEAM račin.A promjenom IP adrese na Sloveniju i dalje nemožeš kupovat preko Paysafe več moraš poslat link supportu pa ti oni pošalju nazad link preko kojeg kupujes sa PaySafecardom.Tako da neznam kako je on promjenom IP adrese na SLO kupio igru sa PaySafeom jer je nemoguće.

hola better,ip slovenija.. otisao na steamstore,ulogirao se i samo odabrao placanje paysafe i to je to..

Amber Heard <3
10 godina
protjeran
Računaj da time dobivaš ban jer kršiš pravila koristeći proxy.
13 godina
neaktivan

Za dodavanje paysafe para na wallet koristi se ovaj link http://store.steampowered.com/steamaccount/addfunds?cc=SI

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 17:46 (prostbroj).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam poslao pitanje Steam supportu prosli tjedan i rekli su mi da u HR nije moguce placanje ili dodavanje novaca preko paysafecarda,tako da se moze samo preko onog sto je napisano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prostbroj kaže...

Za dodavanje paysafe para na wallet koristi se ovaj link http://store.steampowered.com/steamaccount/addfunds?cc=SI

al' svejedno kršiš neka pravila koja kasnije mogu rezultirati banom...?

u svakom slučaju, izbacuje error:

An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.

Please contact Steam Support.

weedafuqyee
13 godina
neaktivan

U ticketu sam im napisao da zivim blizu granice i da mi cesto baca neki error, oni su mi sami dali taj link tako da ne vjerujem da zbog toga mozes dobit ban.

Ugl. dodavao pare vec nekoliko puta na taj nacin i nema problema

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

neces dobiti ban jer mozes smislsiti 1000 izgovora.. npr sotj gore rekao da zivii pored granice, ili da je bio na utovanj uili nesto..

Amber Heard <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti steam wallet code karticu? Kao world of tanks kartica za zlatnike?

Rekao mi frend da kupuje zlatnike za wot preko tiska, kao bon da kupuje, piše paysafecard. Trenutno ne mogu koristit deviznu da si prebacim na paypal novce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 16:23 (iAvenger).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Gdje ima za kupiti steam wallet code karticu? Kao world of tanks kartica za zlatnike?

Rekao mi frend da kupuje zlatnike za wot preko tiska, kao bon da kupuje, piše paysafecard. Trenutno ne mogu koristit deviznu da si prebacim na paypal novce.

https://www.g2a.com

Upises steam wallet odaberes od koliko zelis kupiti. Kupis PSC (trebas imati nesto sitnog vise nego sto dođe wallet jer uzimaju za promjenu valute ili sto vec) i prati upute.

...My life, My game, My rules...
15 godina
neaktivan

YEEEEEEEAAAAAAH!
Nakon nekih 7 dana natezanja sa Steam supportom, napokon riješili problem i ponovo mogu kupovati igre i DLC-e na steam storeu :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina

Je li normalna pojava da mi poraste fps u igri (Dota2) nakon komande u Steamu: Properties na igru > local files > verify integrity of game cache ?

Inace iso sam na sam file od .exe fajla Dote2 i provjeravo radi li kompatibilno sa Win8 za svaki slucaj, ako je uopce bitna ta informacija za odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 23:13 (The_Fichek).
10 godina
protjeran
A DOTA je strašno zahtjevna igra,i na mikrovalnoj radi.
14 godina
The_Fichek kaže...

Je li normalna pojava da mi poraste fps u igri (Dota2) nakon komande u Steamu: Properties na igru > local files > verify integrity of game cache ?

Inace iso sam na sam file od .exe fajla Dote2 i provjeravo radi li kompatibilno sa Win8 za svaki slucaj, ako je uopce bitna ta informacija za odgovor.

To je samo komanda da se vidi jesu li svi fajlovi u folderu ispravni. Te treba li nesto zamjenit. Nema to nikakve veze s porastom fpsa.

12 godina
neaktivan

Moze li mi samo netko ukratko objasniti cemu sluze one slicice, tj kartice i gems ovi iz inventory a ?? Znam da ih pola mozes kupiti a pola ih dobijes igranjem. A s ovim gems ovima mozes paketice kupovati. Jedino ne razumijem pravu smisao toga svega osim kolekcionarstva. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

kartice se dobivaju igranjem, većina igara ima set od nekoliko kartica. npr. igra ima 8 kartica u setu ali igranjem dobivaš samo 5. ostale kupiš ili mijenjaš neke druge kartice za te koje trebaš. kada sakupiš svih 8 dobivaš exp od kojeg ti raste steam level. većina ljudi sakuplja te levele samo da pokažu kolike su face, znaš ono... moj je veći od tvojega

gemovi su se dobivali od kartica sada za winter sale, mogao si bidati gemove na igre i onaj s najvećim bidom dobiva igru. naravno ako si imao samo nekoliko stotina gemova nisi dobio ništa jer su bidovi na neke igre iznosili po nekoliko desetaka tisuća gemova. te gemove se isto tako može pretvarati u booster pack. time radiš nove kartice za neku igru 

14 godina

Što se steam levela tiče, svakih 10 levela vam se povećava šansa da dobijete tzv. booster pack u kojem dobijete 3 random kartice od neke igre. Ima na steam stranici točno pojašnjeno. U teoriji je možda dugoročno isplativo napuniti si level da kadnije dobiješ što više tih packova. Ali općenito nema od toga neke veće koristi za normalnog igrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Takošer ne dobivaš kartice kod glasanja za Community choice ako nisi određeni lvl. Svaki sale ga povečavaju. Mislim da je na ljeto bilo 5-6, sad je mislim 8 ( nisam 100% siguran )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Što se steam levela tiče, svakih 10 levela vam se povećava šansa da dobijete tzv. booster pack u kojem dobijete 3 random kartice od neke igre. Ima na steam stranici točno pojašnjeno. U teoriji je možda dugoročno isplativo napuniti si level da kadnije dobiješ što više tih packova. Ali općenito nema od toga neke veće koristi za normalnog igrača.

Ja sam preko 30 level najmanje pola godine(35 trenutno) i još nikada nisam dobio niti jedan booster pack, a ispunjajem uslove za bar 15-20 igrica da ga mogu dobiti, ali nikada nisam imao sreće da ga dobijem, dokaz da sreća igra veću ulogu nego level.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
prostbroj kaže...

Takošer ne dobivaš kartice kod glasanja za Community choice ako nisi određeni lvl. Svaki sale ga povečavaju. Mislim da je na ljeto bilo 5-6, sad je mislim 8 ( nisam 100% siguran )

jos prosle godine je bilo lvl 8 za kartice.. znam jer imam 2. acc pa nisam dobivao sve dok nisam dosao do 8.og

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
prostbroj kaže...

jos prosle godine je bilo lvl 8 za kartice.. znam jer imam 2. acc pa nisam dobivao sve dok nisam dosao do 8.og

je prošle su prvi puta uveli to da moraš biti 8. lvl prije toga je bilo minimum lvl 5.

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
10 godina
protjeran
Svakim Lv. se povečava i broj prijatelja na listi za 5 jer ima ograničeno koliko ih može biti na Friends listi.
12 godina
neaktivan

Imam jos jedno pitanje. Mislio sam s frendom uzeti Resident Evil 5 za Co Op, ali pise da je region lock. To znaci onda da ne postoji mogucnost da igramo ikako RE 5 na bilo koji nacin ?? RE 6 moze ali nije mi on nesto pogotovo ne na razini 5 ce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
L1nNk kaže...

Imam jos jedno pitanje. Mislio sam s frendom uzeti Resident Evil 5 za Co Op, ali pise da je region lock. To znaci onda da ne postoji mogucnost da igramo ikako RE 5 na bilo koji nacin ?? RE 6 moze ali nije mi on nesto pogotovo ne na razini 5 ce.

Moraš kupiti igru negdje drugdje i to je to. Amazon na primjer, ili neki drugi reseler keyeva. 

S obzirom da igra koristi GFWL koji je ugašen provjeri si prije toga radi li uopće coop kako spada. Čitam malo prije da su najavili da ove godine igra prelazi na Steamworks pa bi možda bilo pametno do onda pričekati sa nabavkom igre.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Nikako ne mogu pronaći prijatelja na steamu, malo sam čitao temu, no nisam ništa konkretno pronašao, a svašta sam već probao, dal postoji neka pozivnica za poslati nekako ili nešto da se nađemo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Nikako ne mogu pronaći prijatelja na steamu, malo sam čitao temu, no nisam ništa konkretno pronašao, a svašta sam već probao, dal postoji neka pozivnica za poslati nekako ili nešto da se nađemo?

nek ti pošalje link od svoga profila kad se prijavi u browseru

tipa ovako: http://steamcommunity.com/id/safetisovic/

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina
neaktivan

Kad posjedujem neku igru i kupim neki paket ili kolekciju igara s jednim kljucem, zar se ne bih trebao taj duplikat pojaviti kao gift u inventory u ?? Mislim to bih trebalo biti logicki. Cisto informativno pitanje, jer mislim da bih to trebao biti red. Mozda zvuci noob sko pitanje ali mislim da bih to trebao biti red. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Kad posjedujem neku igru i kupim neki paket ili kolekciju igara s jednim kljucem, zar se ne bih trebao taj duplikat pojaviti kao gift u inventory u ?? Mislim to bih trebalo biti logicki. Cisto informativno pitanje, jer mislim da bih to trebao biti red. Mozda zvuci noob sko pitanje ali mislim da bih to trebao biti red. 

Sad ne znam da li je tako još uvijek, ali to pravilo je prije vrijedilo samo za valveove igre, dok za druge je duplić propao

15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Ne, neće se pojaviti duplikat kao gift, bit će ti kao da ga nisi ni imao, propada. Da imaš 3 igra a pack sa 4 igre prilikom aktivacije ćeš dobiti samo tu jednu igru, a ostale propadaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice