Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Bit ce ti na Winter Sale-u koji pocinje 18.12.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Bass kaže...

biti ce sigurno snizen 50%. 75% kad bude na flashu i daily dealu.

zar nije bilo price da cs go vise nece bit snizen 75% zbog cheatera? jer kupe vise kopija i onda rade sranja

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
Bass kaže...

biti ce sigurno snizen 50%. 75% kad bude na flashu i daily dealu.

zar nije bilo price da cs go vise nece bit snizen 75% zbog cheatera? jer kupe vise kopija i onda rade sranja

kada je zadnji put bio ispod 50% (1.99 eura) onda se nakupilo dosta čitera i skilera koji su napravili nove akaunte i onda se zahebavali da početnicima...navodno je tada valve odlučio da igru više neće davati na velike popuste jer se i veliki dio zajednice okupljene oko cs go-a bunio oko toga

15 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
SuperDox kaže...

kada je zadnji put bio ispod 50% (1.99 eura) onda se nakupilo dosta čitera i skilera koji su napravili nove akaunte i onda se zahebavali da početnicima...navodno je tada valve odlučio da igru više neće davati na velike popuste jer se i veliki dio zajednice okupljene oko cs go-a bunio oko toga

Bilo -82%, 1.99€, najniži popust ikada, a do toga je najniže išla do -75% odnosno 2.74€, a više nikada neće biti ispod 50% baš zbog toga što cheateri kupe veliki broj giftova i onda uništaju igru. Ko stvarno ima želju da je igra, 50% popust je sasvim uredu, daš jednom 5-6€ i imaš je godinama

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

Poćeo Steam Holiday Auction a time i potvrda da Steam sale počinje 18.12

1 0 hvala 1
13 godina

Moze netko detaljnije objasniti taj auction sale? Koliko sam shvatio ja moram zamjeniti iteme iz svojeg inventory-a za nekakve gemse. Koliko gemsa je potrebno za ukljuciti se u aukciju da imam nekakve sanse?

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bAKeth kaže...

Moze netko detaljnije objasniti taj auction sale? Koliko sam shvatio ja moram zamjeniti iteme iz svojeg inventory-a za nekakve gemse. Koliko gemsa je potrebno za ukljuciti se u aukciju da imam nekakve sanse?

Ja sam poprilično to dobro skontao.

kartice, backgrounde i emoticone mijenjas za gemove(svaki item ima određen broj gemova koji daje, ima ih po 10 gemova, 30 a ima i po 80 i 100, ) i onda nudis maximalni bid na neku igru koji mozes povecavati, jer moze da pise da je bid na tu igru 1500 a ustvari najveci ponudjac stavio maximalni bid 3000 i ti moras ponuditi više od 3000, sve ispod te automatski outbid-a, odnosno automatski ponudi broj gemova koliko si i ti ponudio, sve dok ne prekoracis njegov maximalni bid. Ako si stavio npr. 2000 maximalni bid a niko nije ponudio više od 1500 gemova na toj igri, onda po završetku aukcije će ti uzeti 1500 gemova, a ono 500 će ti vratiti.

Ako te neko outbid-a, te gemove koje si ponudio za tu igru mozes uzeti nazad da bi ih mogao uloziti na neku drugu igru. Nadam se da si uspio skontati, ne znam baš lijepo da objasnim

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

Sad malo to gledam, bidovio po 15k minimalno, kolko itema covjek treba imati da skupi 15k, Beyond Earth 70k itd....

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Sad malo to gledam, bidovio po 15k minimalno, kolko itema covjek treba imati da skupi 15k, Beyond Earth 70k itd....

Ja sam nalazio emoticone i backgrounde koji daju po 80 gemova za 0.03€, a one koje daju po 100 gemova nisam mogao naći ispod 0.04€, nisam našao ništa bolje od toga, sve ostalo što sam našao je lošiji omjer uloženo-dobijeno

15 godina
neaktivan

ovaj cijeli event je fail, pogotovo ova eksploatacija gemsa, btw piše da će sve oni koji su pretvorili iteme u gemse dobiti kopiju csgo u inventory

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 12:29 (cola777).

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš je fail...mislim generalno ideja nije loša da se iskoriste ti emoticoni i pozadine koje nam ne trebaju. Tipa možeš za 400 gemova craftat Brutal legend booster pack..pošto ima 15 karata za skupiti jeftiniji je booster pack za napravit. Dok recimo po 1000-1200 za neke igre koje trebaju 6-7 karata za badge.

Ali opet svejedno..tu će uvijek najviše profitirati oni visoki steam leveli koji imaju hrpetinu tog "junk" itema u inventory. I po meni ne isplati se bidati na večinu igara...kad za ono u što pretvoriš te gemove možeš prodat iteme i sigurno kupiti igru na popustu, čak te i jeftinije tak ispadne...primjer..za neku igru da bidaš trebaš dati 50000 gemova...tebi treba 500 emoticona ili pozadina koje vrijede toliko da mozes dobiti 100 gemova po pozadini ili emoticonu, pošto se cijena istih drasticno podigla zbog ovog eventa na ugl 0,07eur onda radije prodaš to...0,07*500= 35 eura. Ovo je samo banalni primjer...jer nema baš svako 500 tih emoticona...ali ako se nekome nakupilo pa lijepu malu svoticu bi mogao izvuči iz tog svog junka...i iskoristit za kupnju dok je na popustu igra...bar ti je siguran dobitak...a ne visit na aukciji samo da se bidaš s nekim likom koji 100+ steam lvl

1 0 hvala 0
15 godina
cola777 kaže...

ovaj cijeli event je fail, pogotovo ova eksploatacija gemsa, btw piše da će sve oni koji su pretvorili iteme u gemse dobiti kopiju csgo u inventory

Ne. Svi koji su trejdali gemse (dakle u trade window) dok se još moglo i dok su se još mogli kupovati i prodavati na marketu će dobiti kopiju CSGO

15 godina
neaktivan

Gemovi se mogu trenutno tradeati i mogu se mijenjati za booster pack(3 random trading kartice za određenu igru)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

valve uveo restrikcije kod kupovine novih tf2,dota i csgo keyeva sa steam marketa, za svaki novokupljeni ključ postoji vremenski period od 7 dana u kojem taj isti ključ nije moguće slati/trejdati

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 1
11 godina

Već se par dana borim sa jednim problemom, pa možda netko ovdje ima kakav savjet ili se susreo sa istim problemom.

Neko vrijeme nisam igrao preko Steama i prije par dana sam se htio prijaviti na svoj account no prilikom prijave iskočio mi je prozor u kojem je pisalo da je ''login failed''. Prvo sam mislio da sam upisao krivu lozinku i išao sam promjeniti lozinku.

Dobio sam na mail kod, upisao ga, upisao novu lozinku, no kad sam se sa tom novom lozinkom htio prijaviti pojavio se isti problem.

Pokušao sam par puta promjeniti lozinku, no ništa od tog nije pomoglo. I dalje piše da account ne postoji ili da je lozinka neispravna.

Prijava na Steam stranicu na netu radi i isto tako na drugom laptopu se mogu bez problema prijaviti, jedino na svom ne mogu. Pokušao sam izbrisati i ponovno instalirati Steam, no bez uspjeha.

Poslao sam poruku na Steam support, no zasad nema nikakvog odgovora. Na laptopu nemam instaliran nikakav firewall ili AV koji bi stvarao probleme, niti ikakav virus/malware.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Igzy20

Ako ti je dosao kod i promjena sifre na mail, onda sigurno krivo pises login Ime.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Username je ispravan. Stvar je u tome da prvo nije radilo ni na jednom laptopu (niti prijava na Steam klijent, niti na web stranicu) a sad se mogu prijaviti na drugom laptopu na klijent, ali na svom jedino mogu na web, na klijent i dalje javlja grešku.

Opisao sam problem i poslao korisničkoj podršci, ali koliko sam vidio na njihov odgovor se zna nekad i duže čekati, pa sam odlučio ovdje iskušati sreću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

i ja imam slican problem. kupio steam gift na g2a i kad ga hocu aktivirat neda mi se prijaviti na steamovoj stranici. na clientu mi se normalno prijavi ali na stranici nikako. i probao sam promjeniti lozinku i opet nista {#}

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mihael610 kaže...

i ja imam slican problem. kupio steam gift na g2a i kad ga hocu aktivirat neda mi se prijaviti na steamovoj stranici. na clientu mi se normalno prijavi ali na stranici nikako. i probao sam promjeniti lozinku i opet nista {#}

Probaj otvoriti taj link kojim aktiviras gift u steam client browseru (browser ugradjen u steam). To bi trebalo zaobici prijavu s obzirom da si vec prijavljen na clientu. Tako sam ja radio.

Hajduk živi vječno!
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

valve uveo restrikcije kod kupovine novih tf2,dota i csgo keyeva sa steam marketa, za svaki novokupljeni ključ postoji vremenski period od 7 dana u kojem taj isti ključ nije moguće slati/trejdati

u CS:GO-a je to stvar za sve iteme, ne samo za skinove

Note: Starting in the next few days, items purchased for Counter-Strike: Global Offensive either in-game or on the Steam Community Market will not be tradable or marketable for one week after purchase. We are making this change to combat fraud and scams, and to help maintain a safe and healthy item economy within Counter-Strike: Global Offensive.

15 godina
neaktivan

E jesam ispao glup, bidao sam na poćetku i jedva dobio neku bezveze igru za 7100 gemova a sada cijene gemova porasle i manje se bid-a(sada ova igra se moze dobiti za manje od 2500 gemova), a da sam sačekao mogao sam uzeti 3x bolju igru za 15000 gemova...

Ko je bio mudar i pametan on je i sačuvao gemove, backgrounde, trading kartice i emoticone

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja zbog nedostaka vremena nisam imao zelju provjeravati ponude i bidati za bilo sta.

A i na oko mi je djelovalo puno gemova po igri.

Pa sam sve kartice, pozadine i emoticone stavio na market.

Dobio 4€.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao 1,7 € na steamu i kupio sam 50 emoticona po 0.03, onih koji nose 100 gemova.

To sam mjenjao u gemove i jos svojh backgrounda i emoticona sve sam mjenjao i prodao sve gemove u stackovima i na kraju imam na steamu 8 €, jos sam kupio par slicica za mogu badgove ispucati i sada imam 3 ove nove slicice, i racunam da cu ih jos par dobiti glasanjem kada bude sale, pa budem vidio ili craftam novu znacku ili i njih prodajem :D

Jos sam prodao par itema iz dote i sada bih se mogao pocastiti nekom igrom...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma tko je bio pametan je kupio hrpetinu gem bagova prije par dana kad je cijena bila 0,03 po bagu...da sam znao kakva će budućnost biti bi uložio 50 eura i kupio 1667 tih gem bagova i sada prodao po 0,85 eura što te ispadne zarada 1416 eura. Riješen si po pitanju igara za cijelo život. Sam pikaš akcije....eh....što bi bilo kad bi bilo...baš sam gledao prije nekoliko dana kada su tek počeli ti gemovi su se ti gem bags prodavali po 0,03....i prodavani su po 170.000 jedan dan po toj cijeni. Tko je imao nekakvu informaciju ili dojavu ( čitaj rođaka koji radi u valve-u ) se mogao fino obogatiti na ovaj način...i još je nama čudno odakle onom 1.2 milijuna za onaj winter profile skin.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 10:25 (iAvenger).

1 1 hvala 0
16 godina
iAvenger kaže...

Ma tko je bio pametan je kupio hrpetinu gem bagova prije par dana kad je cijena bila 0,03 po bagu...da sam znao kakva će budućnost biti bi uložio 50 eura i kupio 1667 tih gem bagova i sada prodao po 0,85 eura što te ispadne zarada 1416 eura. Riješen si po pitanju igara za cijelo život. Sam pikaš akcije....eh....što bi bilo kad bi bilo...baš sam gledao prije nekoliko dana kada su tek počeli ti gemovi su se ti gem bags prodavali po 0,03....i prodavani su po 170.000 jedan dan po toj cijeni. Tko je imao nekakvu informaciju ili dojavu ( čitaj rođaka koji radi u valve-u ) se mogao fino obogatiti na ovaj način...i još je nama čudno odakle onom 1.2 milijuna za onaj winter profile skin.

Svi ti gemovi koji su bili 0.03 po bagu su kasnije oduzeti iz inventory-a i event je prekinut na sat-dva.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Svi ti gemovi koji su bili 0.03 po bagu su kasnije oduzeti iz inventory-a i event je prekinut na sat-dva.

Nije istina.

Ja sam ih kupio onu vecer kada je pocelo bidanje, nekad 13.12 ja mislim.

Kupio sam 50 emioticona po cijeni 0.03 i mjanjao, imao sam preko 5000 gemova,  s tim da sam ulozio 900 gemova u jedan bid. Kada se desio prekid sve je bilo blokirano i kada su pustili sve opet u normalu samo su mi vratili one gemove u inventori, niti je tko sta uzimao niti dodavao.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan

Da li ove karte što se dobiju svakim glasanjem za iduću igru na popustu je bolje prodati sad kad im je takva cijena. Ili craftat badge? Koja je beneficija kad se crafta badge od tih winter sale karata?

0 0 hvala 0
14 godina
iAvenger kaže...

Da li ove karte što se dobiju svakim glasanjem za iduću igru na popustu je bolje prodati sad kad im je takva cijena. Ili craftat badge? Koja je beneficija kad se crafta badge od tih winter sale karata?

"Beneficija" je da iscraftaš badge i to je to. Barem je tako bilo dosad. Prodaš ih sad kad su cca 10 centi po karti (cijena će nastaviti padati kako ih je sve više na marketu) i onda ako ti je baš bitno si zadnji dan kupiš sve potrebne za badge za nekih 20 centi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanimaju me ove igre koje su trenutno na popustu do 50%-80%...,zasto ih nemogu kupiti preko paysafecard,hoce li se uskoro moci kupiti ili... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi se sad najradije rokno'

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice