Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.341.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Tomek.Klc kaže...

Jel znate neku malo pouzdaniju stranicu za otpriličnu procjenu accounta ?

Sad sam gledao na mysteamgauge.com, i procjenilo mi je acc na 1000$, makar ne vrijedi ni blizu toga po nekom mome mišljenju.

Isprobao sam i steamdb.info, i procjenjuje takodjer oko 1000$.

Zasad mi se najprecizniji čini steamometer.com, procjenio je na 590$, ali nije mi prepoznao 14 igara. Od mojih 79, on je prepoznao samo 65.

Nisam baš upoznat s tim "procjenjivačima", ali mislim da svi funkcioniraju na principu da zbroje cijene igara sa steamove stranice koje su na računu i to je to.
A inaće cijena accounta je individualna, sve ovisi o tome koliko je kupac spreman platiti :D

14 godina
denix kaže...
Tomek.Klc kaže...

Nisam baš upoznat s tim "procjenjivačima", ali mislim da svi funkcioniraju na principu da zbroje cijene igara sa steamove stranice koje su na računu i to je to.
A inaće cijena accounta je individualna, sve ovisi o tome koliko je kupac spreman platiti :D

Ma vidim i sam da su to gluposti, procjeni mi na skoro 600$, a mogao bih dobit eventualno 500kn.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

ovaj tvoj zadnji link nije prepoznao jedno 10tak mojih igara i procijenio je na 1300$....

0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno nema ništa precizno, treba dat ovdje na prodaju pa onda kolko ti procjene, spusti za 50kn i prodaj. 

Išao sam okvirno vidit samo koliko vrijedi, ali ništa od toga.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:02 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I kako su ostali prosli ovaj sale? Ja sam na samog sebe ponosan koliko sam malo potrosio, uzeo samo Dark Souls, CS:GO i na neku cudnu foru uspio trejdati Don't Starve i dobio Metro LL {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fak ju s tim trejdom! :D 

Moja šteta je:

Far cry 3

Dishonored

Walking dead pack

Skyrim

Brothers: Tale of Two Sons

Call of Juarez: Gunslinger

Tomb Raider

Don't Starve

Potrošio sam relativno puno, ali s obzirom na igre koje sam uzeo za te pare sam i više nego zadovoljan. 

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina

Ja sam potrošio malo više nego prošlih par puta (pošto sam tada bio posebno škrt), uglavnom na razne indie igre:

• Toki tori 2+ - Nije loš, ali mi se sviđa malo manje od originala.
  • Bit.Trip.Runner 2 - Zarazan koliko i prvi deo, već sam pri kraju trećeg sveta.
  • Brothers - A Tale of Two Sons - Neko reče da je 'must play'. Onako, igra na emocije. Kaže "Obavezan kontroler", a trebalo bi "Obavezan Xbox kontroler", jer je jedini podržan; pri tom zapravo radi i preko tastature, no ako ne igrate u co-opu, malo je nezgrapno pokretati oba lika. 
  • Contrast - Kupio na flash saleu, a sledeće jutro je igra na GMG-u bila više nego duplo jeftinija. Ipak, prvi "čin" mi se poprilično dopao, no izgleda da je igra dosta kratka.
  • Mark of the Ninja Special Edition DLC - Ovo sam kupio novcem od prodaje kartica. Nisam još stigao da probam, ali osnovnu igru sam prešao sa uživanjem.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 22:51 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

ja samo poklanjam izgleda,hl2 i epizodu 1 i 2,susjed je jako zadovoljan uglavnom. {#}

Heroes get remembered, but legends never dies.
17 godina

Ja sam kupil sljedece:

•Brutal Legend

•Enclave

•Garrys Mod

•Gorky 17

•Portal 2

•Septtera Core

•Serious Sam: The First Encauter

•Serious Sam: The Second Encauter

•Serious Sam 2

•Two Worlds: Epic edition

•Two Worlds 2

Vecinu igara sam dobio za smjesnu cifru tako da sam prilicno zadovoljan

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:15 (R4zOR229).
14 godina
neaktivan

Nije velika šteta:

Skyrim LE

Far Cry 3 - Deluxe

Fable: TLC

Endless Space + Disharmony

Magic 2014 Expansion pack

Portal 2

Mark of the Ninja DLC

ali mi je ipak žao što nisam na vrijeme uzeo još i Tomb Raider, kupovao sam preko moba u zadnjih par minuta, zaštekao net i dok je sve prošlo obračun nema više 75% nego samo 50% popusta :(

EDIT:

Hvala kolega, upravo sada vidio {#}

eh, a sad odlučit između Metro: LL i Tomb Raider...

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:25 (xhopeon).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Pa sad su ti sve najprodavanije opet na akciji jos 20h mislim medu njima i tomb raider

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ovaj gift card legit, jer koliko vidim za sada pise samo BestBuy i Gamestop su retaileri...
https://www.g2a.com/steam-gift-card-20-usd-cd-key-global.html 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 0:46 (Rodić).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

A zasto bi kuopovo taj gift card uopce?

14 godina
neaktivan

Zato jer vise nemam karticu, a mogu sa paysafeom uzeti nju i staviti na wallet 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Pa sta nije steam jos prije 2-3 godine dodo paysafe da se njime moze placat?

14 godina
neaktivan

Ali ga nema za RH :) kad ides placati nema ga pod opcijama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam siguran al mislim da ako se preko njega placa moras prvo na wallet dodat pa probaj. Ali ti je minimum 5eura za dodavanje na wallet, i onaj kupon mislim da je valid pise ti global.

14 godina
R4zOR229 kaže...

Nisam siguran al mislim da ako se preko njega placa moras prvo na wallet dodat pa probaj. Ali ti je minimum 5eura za dodavanje na wallet, i onaj kupon mislim da je valid pise ti global.

Mislim da se pričalo nešto da moraš njih kontaktirat mailom, tipa dat im kod od Paysafea i to, pa da ti oni prebace to na Steam Wallet.

13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje u vezi postavki steama. Na jednoj stranici mi govori kako moram staviti Steam profile na public, a ja sam to vec napravio. Sve je public. Jel ima kakav nacin da se to rijesi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reinstalirao sam danas Windowse (zajedno sa steamom) koji se nalaze na C disku. Igre držim na D i vidim da mi je Far Cry 3 tu na D disku, ali Steam mi i dalje nudi opciju install, a ne play. Postoji li način da to nekako "syncam" ili nešto da ne moram opet skidat igru koja mi je već skinuta i instalirana?

Tako je sa svim igrama, instalirane su na D disku, ali ih steam ne prepoznaje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 22:29 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lopoc kaže...

Reinstalirao sam danas Windowse (zajedno sa steamom) koji se nalaze na C disku. Igre držim na D i vidim da mi je Far Cry 3 tu na D disku, ali Steam mi i dalje nudi opciju install, a ne play. Postoji li način da to nekako "syncam" ili nešto da ne moram opet skidat igru koja mi je već skinuta i instalirana?

možda da podesiš u settingsima od steama download folder na disk gdje ti se nalaze igre, pa restartaj steam

14 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

samo ih stavi u steam follder pod SteamApps.nisam siguran isto mislim da moras napravit mapu common i nutra zaljepit igre..a ostalo bi trebo steam napravit..inace ja si spremim tu mapu steam apps kad stavljam nove windowse pa kasnije samo to zaljepim..

EDIT: evo ova metoda od koleginog posta iznad je jednostavnija ako radi :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 22:33 (SuperDox).
17 godina
Lopoc kaže...

Ja sam obicno to napravim tako da igru stavim da skine 5-10mb samo da se naprave folderi u steamapps onda zaljepim ovo sta imam skinuto i odem: desni klik na igru u stemu, properties-verfty integrity of game cache. Ako koristis neki drugi folder a ne onaj defultni onda prije toga to promjeni u postavkama.

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Lopoc kaže...

možda da podesiš u settingsima od steama download folder na disk gdje ti se nalaze igre, pa restartaj steam

Uspilo je, puno hvala! :)

12 godina
neaktivan

A game on your wishlist is on sale! ....naime dobio sam ovaj e-mail (prilično korisno ako se mene pita, jer nemoram svaki dan logirat se da vidim šta ima) pa me zanima jel i prije Steam (Steam Store) slao te poruke jer iako sam član više od god. dana, prije nisam stavljao igre na listu želja pa neznam, a zadnjih par mjeseci iako sam imao neke igre koje su bile na rasprodaji i mojoj listi nisam to dobivao pa mi čudno, il to šalju random, il nakon nekog vremena ili određenog potrošenog iznosa, u mom slučaju 200€ za vrijeme zimske rasprodaje?!

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
17 godina

Nzn meni cigani nisu ni jedan mail poslali a imam dosta igara na whish listi i naravno onda propustim popuste.

15 godina

mene redovito obaviještavaju na mail kada je igra sa moje wishliste na popustu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Steam mi je konačno počeo skidat kako treba. Prije mi je stalno brzina i onaj graf padao. Sad ide skoro pa konstantno :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Jel ima tko problem sa loginom u steam, meni se crashao, i sad nece pa nece uc nikak, kaze mi da nisam spojen na net :D

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 17:31 (MENIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice