Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
ZC_Someone kaže...
ulinsky kaže...

Imao sam instaliran Left 4 Dead 2, normalno igrao. Jutros se logujem na steam, i izbaci mi dole da je potreban update. Kliknem na informacije, kad ono update je 8 GB, dakle skoro ili čak više od originalne igre.

Da li se još nekome ovo desilo? Ništa nisam dirao, kada kliknem na play now izbaci mi update stranu i kreće sa downloadom. Nije valjda da će mi sad igra zauzimati 16 GB?

Ne bi trebao biti tako velik. Nekad piše da je ogroman ali se zapravo brzo skida. Osim ako je na žalost došlo do nekog problema. :(

Btw. L4D2 ima oko 13-14GB ;)

OK hvlala ti.

Nekad mi se na Steamu desi da piše da treba skinuti još 5 GB, pa se odjednom promjeni i piše treba skinuti još 2 GB, možda je do toga.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
17 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Ma to je p*ckin dim. Neki dan mi skinulo ispocetka 16GB Witchera 2 {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma sve je to Pussy smoke, kada ja WoW instaliram!! {#}{#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ma to je p*ckin dim. Neki dan mi skinulo ispocetka 16GB Witchera 2 {#}

Kolko sam čuo Witcher 2 ima posebnih problema s tim. Makar je update od 1MB skida se ispočetka xD

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
Evo imam dva invajta za steam beta new community pa ko oce neg se javi na steam =
The Illusive Man
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
14 godina
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

A dečki, šta je sa RAGE-om (22 GB) ili Shogunom 2 (24 GB)? LOL, to više nije normalno.

Uf, ja već jedno dva tjedna skidam Napoleon: TW. Nikako da skinem tih 23k MB. Stalno nađem nešto drugo za skidati ili mi treba net :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo mise već par puta događalo. Došao sam na 90% skidanje Dota2 i ugasio. Dns opet pokrenem i na 20% mi je. Pa pas lopovsku mater!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ovo mise već par puta događalo. Došao sam na 90% skidanje Dota2 i ugasio. Dns opet pokrenem i na 20% mi je. Pa pas lopovsku mater!

Ako koristiš nekakav antivirusni program moguće da ti on briše skinute podatke. Čitao sam negdje da su ljudi imali takav problem kod skidanjem Dote i da su uspjeli skinuti do kraja tek kad su privremeno isključili AV.

Imao sam i ja sličan problem ali ne s Dotom i nisam još 100% siguran da li sam ga riješio pa ne ću ništa 100% tvrditi.

13 godina
neaktivan

Ma sad mi se skida, ali kada sam prekinuo jučer, dns od 20% počeo. Ja WTF? :D

17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ma sad mi se skida, ali kada sam prekinuo jučer, dns od 20% počeo. Ja WTF? :D

Svima se skida. Taj problem se obično javi tak kad dođeš negdje do kraja downloada i download jednostavno krene ispočetka.

Ugl, ak ti se problem ponovi probaj isključiti AV. :)

14 godina

Ako reinstaliram windowse i foramtiram hardove ocu i dalje imat stari save game?Čuo sam da ima neki cloud servis pa me zanima

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Ako reinstaliram windowse i foramtiram hardove ocu i dalje imat stari save game?Čuo sam da ima neki cloud servis pa me zanima

Samo za neke igre.

Koja igra?

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
zelenbic kaže...

Samo za neke igre.

Koja igra?

sim city 4

i hawx 2

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 9:36 (zelenbic).
14 godina
neaktivan

Mislim da ne.

Možeš to provjeriti točno, pokreni igru, napravi neki progress, izađi, i ako steam ništa ne uploada (pisat će pored igre kad izađeš ukoliko podržava da uploda na server) onda ti ta igra ne podržava save na cloudu.

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Da budeš siguran napravi backup kompletnog Documents i Saved Games foldera koji se nalaze u C:\Users\tvoje_ime\. A ako si zabrinut baš za određenu igru za svaki slučaj si proguglaj gdje se točno nalaze sjvovi da budeš siguran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 9:44 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Evo hocu prvi put da kupim igru na STEAM-u, koristeci PayPal, unesem sve ove podatke, onda mi dodje ovo da se logujem na PayPal, uradim i to, onda mi bude ovo da potvrdim kupovinu (valjda je to zadnji korak), trebam da unesem ovaj kupon kod. Sta je taj kupon kod?

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:26 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Evo hocu prvi put da kupim igru na STEAM-u, koristeci PayPal, unesem sve ove podatke, onda mi dodje ovo da se logujem na PayPal, uradim i to, onda mi bude ovo da potvrdim kupovinu (valjda je to zadnji korak), trebam da unesem ovaj kupon kod. Sta je taj kupon kod?

pa kupon ti obično daje popust, tj skida cijenu..a i ovisi kakav je kupon..npr 20%off, 5$ off i slično...ako ga imaš unosiš ako nemaš nastavljaš dalje ali plaćaš cijenu koja je navedna...

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
neaktivan
oly570 kaže...
dzelo kaže...

pa kupon ti obično daje popust, tj skida cijenu..a i ovisi kakav je kupon..npr 20%off, 5$ off i slično...ako ga imaš unosiš ako nemaš nastavljaš dalje ali plaćaš cijenu koja je navedna...

Pa evo ja zelim da kupim Left 4 Dead koji je na popustu 75%, gdje cu ja naci kupon za njeg ?

dzix
14 godina

Nigdje.75%off je najbolje sto mozes proc.

15 godina
neaktivan

Kakav kupon? Jesi siguran da to nije nešto opcionalno.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam maestro karticu i zanima me da li mogu kupovati igre na steamu ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne...od debitnih kartica samo visa...

13 godina
neaktivan

skidam L4D2...nadam se da je dobra igra i vrijedna tih 7-8 GB :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

skidam L4D2...nadam se da je dobra igra i vrijedna tih 7-8 GB :)

13 GB...i da vrijedna je

13 godina

Je li moguća prijevara prilikom plaćanja? :)

0 0 hvala 0
17 godina

Šta, da te Steam prevari? Namerno sigurno ne, a ne znam ni da je ikome ikad nešto slučajno dvaput naplaćeno (a imao sam situacija da mi naplata štuca, da je moram više puta ponoviti itd).

EDIT: Jedino nikad ne koristim opciju "Save my credentials for easy checkout" ili kako već (tj ne dam da mi pamti podatke o kartici). Nije isključeno da je i to nepotrebna predostrožnost, ali imali su hakerskih upada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 15:58 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je da tebi olakša sljedeću kupovinu, ne vjerujem da oni nemaju u bazi tvoje podatke sa podacima svih ostalih.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marinek98 kaže...

Je li moguća prijevara prilikom plaćanja? :)

Svaki puta me prevare. Ja bih platio punu cijenu, a oni meni naplate samo 25% {#}

Ivan(4) kaže...

Šta, da te Steam prevari? Namerno sigurno ne, a ne znam ni da je ikome ikad nešto slučajno dvaput naplaćeno (a imao sam situacija da mi naplata štuca, da je moram više puta ponoviti itd).

EDIT: Jedino nikad ne koristim opciju "Save my credentials for easy checkout" ili kako već (tj ne dam da mi pamti podatke o kartici). Nije isključeno da je i to nepotrebna predostrožnost, ali imali su hakerskih upada.

Zna stucati kad su Bozicne rasprodaje, pa u onih prvih sat vremena dok svi gledaju nove popuste ili ako opteretis svoj bandwith.

Ja imam spremljene podatke na "glavnom" kompu, bas zbog brzine.

Pitanje u vezi ovih Halloween Sale igara.

Imamo gornji dio i donji dio.

Da li ce se gornji dio mijenjati po danima?

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 7:52 (Chaky).
14 godina
neaktivan

Evo ovako.Prvo evo ispričavam se ako već negdje postoji odgovor na moje pitanje ali eto ja ga nisam našao pa pitam opet.Evo kao i mnogi kupio bih l4d2 jer je na masoovnom sniženju pa eto.Nisam prije kupovo igre preko steama pa baš neznam več imam org na steamu ali sa web shopova.Zanima me da kada ja upišem sve podatke znači karticu i sve prihvatim i to kako to radi.Jel on meni odmah skine novce ili nakon nekog vremena.I još me zanima jako dali postoji kaka poštarina?Ili već što.Eto tako ako je neko ko se kuži u to voljan da mi odgovori bio bih mu jako zahvalan.I molim da mi kaže što prije jer akcija ističe do sutra {#}Hvala.

Antonio Jozic
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice