Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Upravo sam imao čudnu situciju s steamom.

Instaliram ja steam i ulogiram se s accountom na kojem nemam igrica, pogledam u library kad tamo MW3 multyplayer {#} 

Kliknem ja instal i evo sada se uredno skida i sve izgleda kao da je kupljena.

Dali je moguće da sam igricu dobio besplatno njihovom greškom? Jeli moguće da sam tolike sriće?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 21:36 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
RePlaY kaže...

Upravo sam imao čudnu situciju s steamom.

Instaliram ja steam i ulogiram se s accountom na kojem nemam igrica, pogledam u library kad tamo MW3 multyplayer {#} 

Kliknem ja instal i evo sada se uredno skida i sve izgleda kao da je kupljena.

Dali je moguće da sam igricu dobio besplatno njihovom greškom? Jeli moguće da sam tolike sriće?

Free weekend je, pa je svi mogu instalirati i igrati. Nakon što prođe, umjesto tipke play biti će tipka purchase.

16 godina
denix kaže...

Free weekend je, pa je svi mogu instalirati i igrati. Nakon što prođe, umjesto tipke play biti će tipka purchase.

Bah, zna san da nisan ja te sriče. Hvala na informaciji.

15 godina
neaktivan

Dosao mi mail, u libary se pojavila Dota 2 i Dota 2 Test.
Je li to cijela igra ili?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Dosao mi mail, u libary se pojavila Dota 2 i Dota 2 Test.
Je li to cijela igra ili?

yeah ova dota 2 je cijela igra

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
13 godina
neaktivan

To ti je Dota 2 Invite... Da full igra

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
neaktivan

Pocela prodaja software-a na Steamu

http://store.steampowered.com/software/?snr=1_4_4__12

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

Ovako:

imam acc sa eng igrama i jedan sa ruskim MW3. Mogu li na taj gdje imam ruski MW3 bez problema staviti ruski BLACK OPS 2 ili moram opet nešto mrdati?

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako CoD nastavi dosadašnju praksu, sve dok se ne preseliš u Rusiju moraš se zajebavati s VPNom da bi aktivirao rusku verziju. Nema nikakve veze koju verziju MW3 imaš na accountu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 11:01 (ZC_Someone).
15 godina
ZC_Someone kaže...

Ako CoD nastavi dosadašnju praksu, sve dok se ne preseliš u Rusiju moraš se zajebavati s VPNom da bi aktivirao rusku verziju. Nema nikakve veze koju verziju MW3 imaš na accountu.

Pa sad mogu aktivirati ruski key bez problema, vpn je napravljen?

Opali HVALA ↓↓↓
13 godina
neaktivan

ekipa mene zanima kako mogu napraviti američki steam, ovi euri me ubijaju!!!

trebam torchlight 2 i dota 2....

0 0 hvala 0
14 godina

Što sve trebam napisat pod billing adress dok kupujem na steamu ?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/malistallone/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ono što si dao banci kao adresu kad si vadio karticu. Ja napišem ulicu i broj/broj stana (druga linija za adresu prazna).

Je l' moguće na Steamu kupiti DLC za igru koju imam na nekom drugom servisu? Hoće li mi Steam dozvoliti kupovinu i hoću li moći da vidim kod za aktivaciju? Je l' radio neko ovako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 19:55 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Dali neko ima problema sa steamom?

Meni se nekad neće spojiti na steam odnosno stalno ostane onaj mali prozor gdje piše da se spaja s steamom i onda ga moram ugasiti u procesima.

Dali se to nekom događa ili događalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda ti ga blokira firewall ili Peerblock ili nesto slicno.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Probao sam i sa isključenim firewallom i antivirusnim programom a Peerblock nekoristim. Nije da mi se neće stalno uključiti nego 50:50 nekada hoče nekada neće.
16 godina

Je moguće dodati frenda na Steam ako nemam niti jedne kupljene igre?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Je moguće dodati frenda na Steam ako nemam niti jedne kupljene igre?

Ne.

Ali mogu tebe drugi dodati pa chatati, no ti ne možeš dodavati dok ne obaviš kupnju/aktivaciju barem jedne igre na account.

13 godina
neaktivan

Dat Steam, stvarno to sucksa!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
imam na steamu par igrica kupljenih baš s njihove stranice. s ove stranice www.g2play.net bi kupio neku igru,u opisu piše play on steam,a ta je igrica tri puta skuplja na steamu... sad me zanima hoće li biti kakvih problema za moj steam račun??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gb.packers kaže...
imam na steamu par igrica kupljenih baš s njihove stranice. s ove stranice www.g2play.net bi kupio neku igru,u opisu piše play on steam,a ta je igrica tri puta skuplja na steamu... sad me zanima hoće li biti kakvih problema za moj steam račun??

Ne može bit problema ako ju je moguće aktivirat.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
14 godina
RE: Kupovina preko steam-a
Mene zanima postoji li kakav nacin da se igra prebaci iz games u inventory?
17 godina
neaktivan

Ne. Samo igre koje dobijes na poklon ili prilikom kupovine oznacis kao poklon mozes imati u inventaru. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što je i logično jer bi im prodaja pala za 80%.{#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa sad neko opet mora da kupi igru da bi je kasnije mjenjao. Ako uzmes da vecina ljudi zeli da igra igru na dan izlaska prodaja bi opala mozda za nekih 10%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja znam da sa trenutnim svojim libraryem ne bi morao igru kupiti barem sljedećih dvije godine. A mnogih je tako. Opala bi itekako, naravno ne 80%, možemo samo nagađati, to sam ja više onako slikovito htio reći, a ne da se netko odmah uhvati te brojke.

Over and out.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 19:36 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opasan ugrade Steam-a :D Dobili smo 2GB prostora za SS-ove, mogucnost tagovanja SS-ova kao spoiler-e cime se crnom podlogom sa natpisom spoiler onemogucuje gledanje (steam ce automatski skloniti spoiler tag nakon 4 sedmice), i dosta fix-eva i poboljsanja za Big Picture mod. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

meni danas dosla danas dota 2 u gift inventory a prije par mjeseci sam poslo onaj mail da budem tester i tak je sad ispalo da imam svoju dotu i jos jednu free ovu dotu viska sam odma giftao frendu koji je inace bio profic u originalnoj doti

pa moje pitanje glasi sta je to neka akcija da se dobi jos jedna dota viska ili neki bug od steama?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imao sam instaliran Left 4 Dead 2, normalno igrao. Jutros se logujem na steam, i izbaci mi dole da je potreban update. Kliknem na informacije, kad ono update je 8 GB, dakle skoro ili čak više od originalne igre.

Da li se još nekome ovo desilo? Ništa nisam dirao, kada kliknem na play now izbaci mi update stranu i kreće sa downloadom. Nije valjda da će mi sad igra zauzimati 16 GB?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Imao sam instaliran Left 4 Dead 2, normalno igrao. Jutros se logujem na steam, i izbaci mi dole da je potreban update. Kliknem na informacije, kad ono update je 8 GB, dakle skoro ili čak više od originalne igre.

Da li se još nekome ovo desilo? Ništa nisam dirao, kada kliknem na play now izbaci mi update stranu i kreće sa downloadom. Nije valjda da će mi sad igra zauzimati 16 GB?

Ne bi trebao biti tako velik. Nekad piše da je ogroman ali se zapravo brzo skida. Osim ako je na žalost došlo do nekog problema. :(

Btw. L4D2 ima oko 13-14GB ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice