Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.344.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

Glup za korisnike i eventualne preprodavace, za njih veoma pametan.{#}

13 godina
neaktivan

a da jbg imate pravo.

16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Ako netko nije vidio :

10 February 2012

Dear Steam Users and Steam Forum Users:

We continue our investigation of last year’s intrusion with the help of outside security experts. In my last note about this, I described how intruders had accessed our Steam database but we found no evidence that the intruders took information from that database. That is still the case.

Recently we learned that it is probable that the intruders obtained a copy of a backup file with information about Steam transactions between 2004 and 2008. This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords.

We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised. However as I said in November it’s a good idea to watch your credit card activity and statements. And of course keeping Steam Guard on is a good idea as well.

We are still investigating and working with law enforcement authorities. Some state laws require a more formal notice of this incident so some of you will get that notice, but we wanted to update everyone with this new information now.

Gabe

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

What the fuck is happening with steam.. u totalnoj je banani zadnjih sat vremena

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ni mene nece uopce ucita main paige niti se spoji :/ 

14 godina
neaktivan

Meni piše da sam offline. Ništa ne mogu igrati online.

Zna li netko kad će to popraviti ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

We're currently experiencing unexpected downtime that started around 10:30 PST (GMT-8). We're working on getting everything running again as soon as possible.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Meni piše da sam offline. Ništa ne mogu igrati online.

Zna li netko kad će to popraviti ?

Dogodilo mi se usred Dota2 partije...samo skupljam leavanja, ili radi interneta ili radi steama. Užas.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina

Ako nekome nešto znači, ja sam nesmetano bio na steamu (friends), ali igre nisu radile.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas je utorak, dobio sam Modern Warfare 3 Free Pre-Load, i uključio sam da mi se ''Pre-loada''

I piše mi: If you pre-order the game now it will be unlocked and ready for play on the official release day.

Jesam li ja poludio, ili je steam poludio? WTF? {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Free MW3 vikend je.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Free MW3 vikend je.

Ček zar je vikend? I zašto mi kaže da ako već nisam nabavio igru, da je pre order-am? Zar igra nije izašla? O.o

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
13 godina
protjeran

Pre-Load...ne pre-order lol.

Ovo mi je čudno da tak rano daju đabe nekaj. Nekaj se sprema čudno možda od njih.

Dali su obavijest da se preloada na vrijeme, jer steam vikend počinje od četvrtka u 19:00.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ovo mi je čudno da tak rano daju đabe nekaj. Nekaj se sprema čudno možda od njih.

Dali su obavijest da se preloada na vrijeme, jer steam vikend počinje od četvrtka u 19:00.

Pogledaj mi sliku ;)  

Ovo je greška neka, Pre-Load, i kol'ko ja znam Pre Load je kada instaliraš igru i čekaš da izadje, da je zaigraš, koliko ja znam....al' opet...

I to se desilo još u novembru: http://store.steampowered.com/news/6704/

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:35 (Captain.Price).
14 godina
neaktivan

Ocito neka greska, tesko da bi dali tako skupu igru (skupu na steamu naravno {#}) 4 free.

13 godina
protjeran
Captain.Price kaže...
Doxy_CRO kaže...

Pogledaj mi sliku ;)  

Ovo je greška neka, Pre-Load, i kol'ko ja znam Pre Load je kada instaliraš igru i čekaš da izadje, da je zaigraš, koliko ja znam....al' opet...

I to se desilo još u novembru: http://store.steampowered.com/news/6704/

PRE-LOADAŠ do četvrtka...tako da kad IZAĐE FREE WEEKEND možeš igrati.

Ne kužim kaj ti nije jasno lol.

Za sve koji ne posjeduju igru...ovo je PRE-LOAD.

@ anabolicaa, ovo je samo preko vikenda, steam malo malo neku igru da na 2 dana da se isproba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:41 (Doxy_CRO).
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

PRE-LOADAŠ do četvrtka...tako da kad IZAĐE FREE WEEKEND možeš igrati.

Ne kužim kaj ti nije jasno lol.

Za sve koji ne posjeduju igru...ovo je PRE-LOAD.

@ anabolicaa, ovo je samo preko vikenda, steam malo malo neku igru da na 2 dana da se isproba.

Vidim da ne razumiješ. Pre-load je bio još 4. Novembra za one koji su uzeli igru, steam nikad ne da pre load za free weekend.

A pogledaj sliku, zašto mi steam govori da pre order-am igru ako je igra već out 3 i po mjeseca?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:51 (Captain.Price).
15 godina

joj pa sve ti je objašnjeno. pre load je za one koji nemaju igru tako kad nastupi vikend moći će se nekoliko dana besplatno igrat mw3 multiplayer.

nakon toga ako želiš opet igrat moraš kupit.

nema tu puno mudrosti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Steam mi kaze da pre-order-am, a pre order je...ma neda mi se prepirat, vidit ćemo ;)

EDIT: I da, mnogo mojih prijatelja ovo nije dobilo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:56 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Steam je i prije davao cod free weekend, i uvijek je bio preload.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

kolko je "težak" taj preload za mw3 multiplayer?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

13,8 gigabajta

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ZC_Someone kaže...

13,8 gigabajta

previše mi je to za par dana igre. ne želim bit meta za ove iskusne koji će jedva dočekat da si nabiju xp

16 godina
KASA kaže...
ZC_Someone kaže...

13,8 gigabajta

previše mi je to za par dana igre. ne želim bit meta za ove iskusne koji će jedva dočekat da si nabiju xp

Ma boli me ona stvar za to, znam da nikada necu kupiti igru pa da se malo zabavim, oće li biti ukljčene i spc-ops misije ili one idu uz sp ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan

Steam je počeo živcirat u zadnje vrijeme.

Dnevno se crasha barem 20-30 puta, download često ne radi (brzina je 0KB/s, a provjereno internet veza radi i nikakav firewall ne stvara probleme) i često blokira i zauzima previše memorije. Je li to samo kod mene slučaj ili je i kod drugih tako?

Što imam više igara instalirano i na accountu to je veći problem. Često se prije znalo dogoditi da usred L4D2 partije krene skidati update za neku igru i onemogući mi fluido online igranje (skoči ping).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel mi može netko pomoć. Idem igrat Dungeon Defenders i piše mi steam servers are curently too busy, ili tako nešto. Ostale igre mi normalno rade, prijatelju dungeon defenders normalno radi.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Hmm, zanimljivo. Od završetka akcija meni više manje sve radi ko podmazano a imam instalirano više od 150 igara. Dobro bilo je par sitnih problema i ono kad nikome nije radilo jer su pali serveri ali uglavnom sve radi OK. Doduše možda zato jer sam tamo oko 2. ili 3. siječnja reinstalirao Windowse.

Dal si možda razmišljao o reinstallu steama?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Koliko je to previše memorije? Meni vuče oko 50MB otvoren i 30ak minimiziran. I nisam primjetio nikakvih problema, dapače čak mi se čini da je mrvicu brži nego prije onih popusta. Updateove mi isto tako skida normalno max brzinom..

14 godina
neaktivan

Ne... Imam instaliran Steam na D: particiji i uvijek mi tu stoji već godinama. Kada reinstaliram windows (jednom godišnje) samo formatiram C: particiju i steam pokrenem i on odradi check fajlova i update-a što fali.

Vjerojatno ću kompletno reinstalirati Steam pa ću vidjeti, samo dok se MW3 skine i dok prođe free weekend.

Penryn kaže...

Koliko je to previše memorije? Meni vuče oko 50MB otvoren i 30ak minimiziran. I nisam primjetio nikakvih problema, dapače čak mi se čini da je mrvicu brži nego prije onih popusta. Updateove mi isto tako skida normalno max brzinom..

Pa recimo da ne gasim računalo danima (5-6 dana) i steam je stalno upaljen (24/7).. I zna se pokupiti nakon par sati rada u pozadini 300-400MB RAM-a (imam 2GB).

Curenje memorije, s vremenom. Sada sam restartao par puta pa ću drugi put kada dođe do takvog zauzeća uhvatiti SS.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 22:31 (Ranko Kukumar).
17 godina

Stiltao ti se steam.   Ovo da ti skida update dok igras je znak da definitivno moras reinstalirat

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice