Imam jedan key za Penguins Arena Sedna s world. Stisnite HVALA pa odaberem nekoga u 21h.
Malo sam zakasnio, ali znate, Bozic je bio...
Random.org odabrao broj 17 i key dobija O Jay
Provjeri poruke O Jay!!!
Imam jedan key za Penguins Arena Sedna s world. Stisnite HVALA pa odaberem nekoga u 21h.
Malo sam zakasnio, ali znate, Bozic je bio...
Random.org odabrao broj 17 i key dobija O Jay
Provjeri poruke O Jay!!!
E jbg..seljak
Imam Batman arkham origins za zamjenu!
Tražim 2 tf2 key-a ili neku igru, tko je zainteresiran neka pošalje pm!
Bump!
Cities in motion, dobio u paradoxovom e-mailu a imam igru na steamu već
ZMWW7-NQATE-EP2TK
Pozz
trazim fifu 14 javite se pa se mozda dogovorimo.
The Journey Down: Chapter One I44QZ-W3M28-KKYQ7 (dobio na steamgifts a nabavio u međuvremenu)
Mijenjam battlefield 3 origin account za test drive unlimited 2 original
Nebi ti ni piratski dao
Mjenjao bih origin account sa bf3 i jos par igrica za ddr2 ram od 1gb
Pozdrav zanima li koga Counter Strike:Source ili Dirt3 na Steamu u zamjenu za uplatu preko paypala za igru the Hunter?
A gledajte battlefield 3 je bio besplatan, no više nije a piratski već imam no htio bih legalni sa mogu stavljati modove u igricu
Nije samo stvar u tome što je bio jednom besplatan, stvar je u tome što se bf3 već dvije godine povlači po rasprodajama i popustima, Humble Bundle, summer sale, black friday, winter sale itd.
Eto do nedavno si ga na mexicu mogao nabaviti za 65 centi. A i s obzirom da si na forumu dvije godine, trebao si već naučiti da kad u ovoj temi tražiš nešto za bf3 možeš jedino dobiti hrpu TD-ova.
Poklanjam 2 komada
PAYDAY 2: A Merry Payday Christmas Soundtrack kao Steam gift
Svi za zainteresirani lupite Hvala te ću izvući dobitnike u 23:15 preko random.org
Kao proof da ne lažem prilažem screenshot is Steama, tako da odmah znate i steam username od koga dobivate ;)
ako netko ima fm 15 nek se javi jer bi skinuo igru i igrao offlane samo .. mogu dat dota 2 iteme ili cs go
Pitaj onog Jovana Carana.
On prodaje to,ali pitaj da mijenjas za cs go
uplay account sa ac black flag,watch dogs,i the crew,razlog je sto sam dobio posao i sada nemam vremena za igru,ako ko hoce kupiti,a ili mijenjati al neznam za sta kad igre nemogu igrati heh
Pozdrav svima.
Evo ja imam za mjenjati igru L.A Noire * Complete Edition*
Igra dolazi na 2 dvda,kupljena je u Austriji ali moze se igrati bez problema na engleskom itd.
Case i dvd mediji su bez ogrebotine sto se moze vidjeti na slikama.
Serial key nije iskoristen i dolazi s igrom.
Mjenjam za diablo 3 reaper of souls key ili account.
Sve ponude/zamjene mozete poslati na pm ili na mail : marko985@net.hr
*moguca nadoplata za diablo acc*/moguce slanje postom ali preferiram osobni dolazak*ali sve je stvar dogovora*
cemu td-ovi? zato sto nisam dao dzabe?
cemu td-ovi? zato sto nisam dao dzabe?
pa naravno, znaš balkance
WoW Pande + D3 i uPly account sa The Crew... ponude na PM
Mjenjao bih origin account sa bf3 i jos par igrica za ddr2 ram od 1gb
Bump hihi
napisao je i mijenjanje. za što će mijenjati ovisi o dogovoru njega i zainteresirane osobe.
a likovi koji stavljaju td su pojedinci koji bi to htjeli badava kao i kod svakog td gdje netko nešto mijenja
Pošto sam zadovoljan što sam konačno uspio riješiti jednu stvar sa steam supportom sam odlučio nešto podijeliti za kraj ove godine.
Riječ je o DLCu za igru Fallout: New Vegas, točnije riječ je o DLCu Courier’s Stash. Key za navedeni DLC sam prije koji mjesec uzeo preko Green Man Gaming stranice.
Imam samo 2 uvjeta prema kojima ću odrediti dobitnika ovoga DLC. To će biti osoba koja mi se prva javi putem privatne poruke, a da ispunjava ove uvjete:
1) Da ima igru Fallout New Vegas, a da nije RU verzija (eastern) jer na njoj nažalost DLC ne radi.
2) Da nakon što odredim prvu osobu koja mi se javi putem privatne poruke mi je ta ista osoba spremna dati svoj steam profil tako da mogu provjeriti da ima Fallout New Vegas (bez navedenog DLCa) i da je nakon toga mogu kontaktirati da joj uručim DLC.
Žao mi je ako ovo nekome ne odgovara, no nemam ništa bolje za podijeliti. Ako mi se nitko ne javi dok budem večeras prisutan na forumu ću onda pobjednika odrediti sutra ili kad mi se već netko javi.
EDIT: Određen dobitnik!
DLC je uručen korisniku GeraltTheWhite koji se prvi javio.
Zahvaljujem kolegi Raskoljnikovu na DLC-u za Fallout New Vegas.
Ima li netko u Zagrebu za posuditi jednu od ovih igara za Wii na par dana sad kad budu praznici skolski?
Super Smash Bros. Brawl
LEGO Star Wars - The Complete Saga
LEGO Indiana Jones - The Original Adventure
Treba mi za softmod vWii-a. Igra mora biti PAL verzija i naravno original.
Stvarno bih bio zahvalan ako netko ima, placam cevape. ;)
EDIT: Nije mi jasno cemu TD?
Zar nitko nema? :(
WoW Pande + D3 i uPly account sa The Crew... ponude na PM
Mijenjam Far cry 3 + Blood Dragon -> Uplay..