Realms of the haunting: http://www.indiegala.com/game?game_id=5ae84db38b7111e4ac3ac99a86374c9f
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi ti uspio dobiti ijednu igru ovdje? 7 igara se dijeli svakih sat vremena, sve skupa preko 8000. 10 sekunda nakon što su se pojavili linkovi za svaku igru kaže da više neka ključeva
jesi ti uspio dobiti ijednu igru ovdje? 7 igara se dijeli svakih sat vremena, sve skupa preko 8000. 10 sekunda nakon što su se pojavili linkovi za svaku igru kaže da više neka ključeva
Dobio sam 5 igara tu.
S obzirom na neočekivano velik odaziv na giveaway (40+ ljudi) a pogotovo zbog velike zainteresiranosti za Tesla Effect, odlučio sam pokloniti još jedan Tesla Effect + dvije utješne nagrade: thief gold i još jedan full mojo rampage.
Izvlačim večeras oko 8, udrite hvala.
Naravno dečki koji su izvučeni prošli puta ne mogu sudjelovati u ovom izvlačenju, nadam se da se ne ljutite.
al ovo je odličan način podjele, stisni hvala i imaš jednake šanse kao i svi ostali da dobiješ igru a ne da botovi sve pokupe pa im igre stoje na accountu bez da se ikada igraju.
drago mi je da sam ja prvi predložio ovaj način
Mijenjam WoW account sa ekspanzijama do Pandi + Diablo 3 za nesto u slicnoj vrijednosti.
al ovo je odličan način podjele, stisni hvala i imaš jednake šanse kao i svi ostali da dobiješ igru a ne da botovi sve pokupe pa im igre stoje na accountu bez da se ikada igraju.
drago mi je da sam ja prvi predložio ovaj način
Nemam pojma odkud ti ta ideja ako si stvarno 4 mjeseca na forumu, ali nek ti bude. Ipak je vrijeme darivanja :D.
odi unazad desetak stranica i pogledaj kako su se igre dijelile. ljudi daju steam code, 10 sekunda kasnije igre više nema. pa sam ja i još nekoliko ljudi malo pisali o tome i dao sam prijedlog da svi koji žele igru stisnu hvala, svima se dodijeli broj i na random generatoru se jedan izvuče. nekoliko puta sam to napisao nakon toga posta. i nakon toga su ljudi počeli koristiti tu metodu i sve manje se stavljaju kodovi odmah direktno na stranicu
odi unazad desetak stranica i pogledaj kako su se igre dijelile. ljudi daju steam code, 10 sekunda kasnije igre više nema. pa sam ja i još nekoliko ljudi malo pisali o tome i dao sam prijedlog da svi koji žele igru stisnu hvala, svima se dodijeli broj i na random generatoru se jedan izvuče. nekoliko puta sam to napisao nakon toga posta. i nakon toga su ljudi počeli koristiti tu metodu i sve manje se stavljaju kodovi odmah direktno na stranicu
Sorry što ću te razočarati, ali igre se na taj način dijele minimalno godinu dana koliko se ja sjećam, a vjerojatno i puno duže. Sam sam na taj način i dao i dobio par igara prošle godine. Jedino što se ljudima ne da stalno gnjaviti sa time. Žele pokoniti igru, lupe key na forum i gotovo.
Bio je aktualan i bug forum steam gifts giveaway jedno vrijeme, još uvijek najpošteniji način, ali na kraju se sve svede na to imaju li ljudi volje dodatno se "gnjaviti" kod poklanjanja. Činjenica da trenutno puno ljudi poklanja koristeći HVALA + random. org je pohvalno, ali iz mog dosadašnjeg iskustva to je iznimka, a ne pravilo. A kamoli tek da je to zasluga tebe ili par pojedinaca koji su o tome raspravljali prije 2 tjedna.
što god da je činjenica ostaje da se ta metoda počela provoditi puno više nakon rasprave mene i ostalih pojedinaca. a ti reci što hoćeš
Imam Batman arkham origins za zamjenu!
Tražim 2 tf2 key-a ili neku igru, tko je zainteresiran neka pošalje pm!
Evo dobitnika, igre stižu uskoro:
Sretni blagdani svima
Hvala za game, takode :)
Evo dobitnika, igre stižu uskoro:
Sretni blagdani svima
hvala puno, sretan Bozic
Mijenjam WoW account sa ekspanzijama do Pandi + Diablo 3 za nesto u slicnoj vrijednosti.
Jos u ponudu ide The Crew uPlay account. Mustang GT 200+ lvl, Perf, Dirt, Street otkljucano. 100k Crew Pointsa, oko 80k dolara. PM.
Penguins Arena: Sedna's World DF25I-8RRHZ-Z4AAL (steam)
hvaaala!!
vidim da imam par neiskoristenih igara na humble bundleu pa cu keyeve podijeliti najbrzima koji se jave u PP sa imenom igre koju zele
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising --------------------------------------------------------------------- Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition ------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key
Medal of Honor -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key
Mirror's Edge ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Origin Key
PAYDAY 2 - Lycanwulf and The One Below Masks /ovo su samo maske, nije igra ---------------------------- Steam
sve otislo, uzivajte :)
Imam jedan key za Penguins Arena Sedna s world. Stisnite HVALA pa odaberem nekoga u 21h.
Sretan Bozic svima . Nakupilo se malo viskova igara:
AI War Fleet Command STEAM CD-KEY GLOBAL
7WG8Z-JKRMW-RLLL3
0KYB5-3TQIT-QENB3
Z94TH-HMG9M-FJMBI
IAI83-ML8L3-JA43Q
PR8V6-Q2FRZ-MH07W
Litil Divil STEAM CD-KEY GLOBAL
56FN4-NMAE3-60D9X
5757M-Z99IP-T8QK5
56Y27-V287C-PXYMC
57DK2-5HKQ4-EEVHC
57WAF-KEW5J-R30QL
Glacier 3: The Meltdown CD-KEY STEAM GLOBAL
5YVB0-CW7YF-RMK82
603HM-HERM3-J0VPX
603HM-HERM3-J0VPX
60R5X-F6I3N-ER466
Soulbringer STEAM CD-KEY GLOBAL
64VZP-XVL5H-AG0F0
657TE-0JQXF-8X5DQ
66569-MVN2K-2E53Y
668J3-ZXA8R-ZMX02
66FZH-LA63L-FCMVA
Navali narode :)
7WG8Z-JKRMW-RLLL3
0KYB5-3TQIT-QENB3
Z94TH-HMG9M-FJMBI
IAI83-ML8L3-JA43Q
PR8V6-Q2FRZ-MH07W
56FN4-NMAE3-60D9X
5757M-Z99IP-T8QK5
56Y27-V287C-PXYMC
57DK2-5HKQ4-EEVHC
57WAF-KEW5J-R30QL
5YVB0-CW7YF-RMK82
603HM-HERM3-J0VPX
603HM-HERM3-J0VPX
60R5X-F6I3N-ER466
64VZP-XVL5H-AG0F0
657TE-0JQXF-8X5DQ
66569-MVN2K-2E53Y
668J3-ZXA8R-ZMX02
66FZH-LA63L-FCMVA
hvala i sretan Božić
7WG8Z-JKRMW-RLLL3
0KYB5-3TQIT-QENB3
Z94TH-HMG9M-FJMBI
IAI83-ML8L3-JA43Q
PR8V6-Q2FRZ-MH07W
56FN4-NMAE3-60D9X
5757M-Z99IP-T8QK5
56Y27-V287C-PXYMC
57DK2-5HKQ4-EEVHC
57WAF-KEW5J-R30QL
5YVB0-CW7YF-RMK82
603HM-HERM3-J0VPX
603HM-HERM3-J0VPX
60R5X-F6I3N-ER466
64VZP-XVL5H-AG0F0
657TE-0JQXF-8X5DQ
66569-MVN2K-2E53Y
668J3-ZXA8R-ZMX02
66FZH-LA63L-FCMVA
Hvala!!
Playfire djeli jednu od igara: Gun Monkeys, Canyon Capers, Sanctum, Postal, Numba Deluxe, Cobi Treasure Deluxe, Victim of Xen, PixelJunk Monsters, Speedball 2, Huntsman Treat
Znači, registrirate se na https://www.playfire.com/, povežete taj račun sa svojim steam računom i za nekoliko minuta vam na mail dolazi random key jedne igre (jedna od ovih navedenih). Ja sam dobio PixelJunk Monsters
______________________________________________________________________________________________________
Games republic daje Anomaly Warzone Earth, sve što trebate napraviti je registrirati se ovdje, verificirati račun i dobivate ključ za igru.
Ja već posjedujem igru pa evo jedan ključ: B23BF-B98QD-8BHP5
Imam jedan account sa Arma 3, Life is Feudal, CS: GO, PAYDAY 2 itd. samo account je bannan jer je seljak s kojim sam mjenjao account to prijavio i valve je bannao account.. ali igre se mogu igrat normalno samo sto nema friend liste i marketa.. Pa bih to mjenjao za dayz standalone gift.. Pa eto ako nekoga zanima...
Ili igre mozete pogledati ovdje... http://steamcommunity.com/id/Svetistrpo_CRO
Imam jedan account sa Arma 3, Life is Feudal, CS: GO, PAYDAY 2 itd. samo account je bannan jer je seljak s kojim sam mjenjao account to prijavio i valve je bannao account.. ali igre se mogu igrat normalno samo sto nema friend liste i marketa.. Pa bih to mjenjao za dayz standalone gift.. Pa eto ako nekoga zanima...
Ili igre mozete pogledati ovdje... http://steamcommunity.com/id/Svetistrpo_CRO
On te prijavio, jer si ti vratio svoj akaunt preko supporta, zar ne ?
ma kita.. nisam ja vratio nego je on probao vratit.. ja sam njemu dao bf4 s premiumom za to.. i jos sam nakupovao igara na tom accountu.. i lik me tako sje...
Ima li netko u Zagrebu za posuditi jednu od ovih igara za Wii na par dana sad kad budu praznici skolski?
Super Smash Bros. Brawl
LEGO Star Wars - The Complete Saga
LEGO Indiana Jones - The Original Adventure
Treba mi za softmod vWii-a. Igra mora biti PAL verzija i naravno original.
Stvarno bih bio zahvalan ako netko ima, placam cevape. ;)
EDIT: Nije mi jasno cemu TD?
Bump!
ma kita.. nisam ja vratio nego je on probao vratit.. ja sam njemu dao bf4 s premiumom za to.. i jos sam nakupovao igara na tom accountu.. i lik me tako sje...
Čemu uopće takav tramak pa zašto jednostavno nisi kupija igru koja te zanima na svom accountu nego ic trgovat sa sumljivin likovima