Problem sa zaštekavanjem rateom na svim igrama

poruka: 13
|
čitano: 1.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Nedavno sam kupio novi komp i na njemu isprobao igre Timeshift, Assassin's creed i Assassin's creed 2. Sve tri igre su štekale na sličan način, do te mjere da su potpuno neigrive. Imam AMD Athlon II X2 220 procesor, 2GB RAM-a i AMD 760g s integriranom radeon 3000 grafičkom, koji bi trebali pokretati barem Timeshift i Assassin's creed. Imam najnoviji 10.11 driver za ovu grafičku. Imam windows 7 i updateam ga redovno, te directx 11. Siguran sam da problem nije u preslaboj konfiguraciji jer igre koje isprobavam nisu toliko zahjevne. Što da radim?

The game is just getting started!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa zaštekavanjem rateom na svim igrama
igras igre s integrirkom? Sretno ti bilo.. I nemas dx 11 na toj grafickoj. Assassins creed je malo zahtjevnija igra i nema sanse da ti radi bez lagova na toj konfiguraciji.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
igras igre s integrirkom? Sretno ti bilo.. I nemas dx 11 na toj grafickoj. Assassins creed je malo zahtjevnija igra i nema sanse da ti radi bez lagova na toj konfiguraciji.

Slažem se gotovo sa gotovo svim što si rekao, ali mi nije jasno što si mislio ako grafa ne podržava dx 11? Jer baš moraš imati grafu koja podržava dx 11, da bi uopće mogao igrati Assassins creed? Zanima me jer ja sam htio igrati tu igru sa grafičkom koja podržava samo dx 10.

15 godina
neaktivan

obadva assassin's Creed mogu se igrati pod dx 9

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1485937
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 20:44 (Shadows).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Grafička ispunjava sve uvjete minimalne konfiguracije za assassin's creed, provjerio sam, a i čak da to ne radi barem bi timeshift trebao raditi. Grafička podržava directx 10.1, a directx je backwards compitabilan pa to nema veze s tim.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pinac kaže...

Grafička ispunjava sve uvjete minimalne konfiguracije za assassin's creed, provjerio sam, a i čak da to ne radi barem bi timeshift trebao raditi. Grafička podržava directx 10.1, a directx je backwards compitabilan pa to nema veze s tim.

Gledajte ljudi rekao je da mu je framerate assassins creeda priblizan onome iz timeshifta,sad stanite i pogledajte koliko su razliciti zahtjevi između te 2 igre,i to govori da nije stvar u intergriranoj graficki jer ta graficka udovoljava svim zahtjevima obe 2 igre.

BTW:kad napravis mogli bi baciti timeshift mp,jer i ja to bas sada igram,preeeeeeeee dobar je,osim ako ne zelis preci sp.

EDIT:koliko pixel shardera ima grafa?

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 22:26 (SUPER :)).
15 godina
protjeran
SUPER :) kaže...
Pinac kaže...

Gledajte ljudi rekao je da mu je framerate assassins creeda priblizan onome iz timeshifta,sad stanite i pogledajte koliko su razliciti zahtjevi između te 2 igre,i to govori da nije stvar u intergriranoj graficki jer ta graficka udovoljava svim zahtjevima obe 2 igre.

BTW:kad napravis mogli bi baciti timeshift mp,jer i ja to bas sada igram,preeeeeeeee dobar je,osim ako ne zelis preci sp.

EDIT:koliko pixel shardera ima grafa?

Pixel shader verzija 4.0 i vertex pixel shader verzija 4.0, dovoljna za assassin's creed.

16 godina
protjeran
Pinac kaže...

Pixel shader verzija 4.0 i vertex pixel shader verzija 4.0, dovoljna za assassin's creed.

Molim te ajde deteljnije objasni kako to tocno radi.

Jeli na timeshiftu steka i na animacijama,za assassins creed pretpostavljam da steka jer su to interaktivne.

Mozda ti trebaju bolji driveri,i koje si uopce instalira jesi li uopce instalira prave?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 22:46 (SUPER :)).
15 godina
protjeran
SUPER :) kaže...
Pinac kaže...

Molim te ajde deteljnije objasni kako to tocno radi.

Jeli na timeshiftu steka i na animacijama,za assassins creed pretpostavljam da steka jer su to interaktivne.

Mozda ti trebaju bolji driveri,i koje si uopce instalira jesi li uopce instalira prave?

Šteka i na animacijama i gameplayu. Imam najnovije drivere i mislim su pravi čim ih catalyst center i directx diagnose priznaje kao driver za ovu grafičku.

15 godina

pogledaj u postavke igre i iskljuci AA i ostale filtere i stavi postavke na low-med

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

pogledaj u postavke igre i iskljuci AA i ostale filtere i stavi postavke na low-med

Smanjio sam sve postavke na najmanje na Timeshiftu i dalje šteka, čak i main menu :(. Ovo se ne bi trebalo događati na igru koju sam bi s ovim postavkama lako mogao igrati na najboljim postavkama. Čak je i sama igra kad sam je instalirao automatski sve postavke stavila na najbolje moguće postavke prema mojoj konfiguraciji.

15 godina

Sa 2 gige rama i integriranom grafom. Nije ni čudo da šteka. Evo pa pogledaj specifikacije za igru...

http://www.yougamers.com/gameometer/10379/

http://www.yougamers.com/gameometer/10221/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pinac kaže...
CroVandal kaže...

Smanjio sam sve postavke na najmanje na Timeshiftu i dalje šteka, čak i main menu :(. Ovo se ne bi trebalo događati na igru koju sam bi s ovim postavkama lako mogao igrati na najboljim postavkama. Čak je i sama igra kad sam je instalirao automatski sve postavke stavila na najbolje moguće postavke prema mojoj konfiguraciji.

Ajde stavi sliku sto ti pise za timeshift.

Kladija bi se da ti je malo manje nego meni,a meni igra ide bez ikakvog problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice