Placanje za memebership! >.< Problemi

poruka: 6
|
čitano: 1.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav opet! {#}

Sad imam problem sa Star Stable-ukratko da opisem igricu, sa konjima je, a meni se mnogo svidja, pocela sam da igram pre par meseci, i svaki dan novi quest.. Dakle, dok sam dosla do 4 levela a konj do 4 ili 3 ne znam tacno, kad sam se ulogovala, i pocela da igram, trazilo mi je da platim da bih mogla da nastavim da igram. Ali i dalje mogu, samo ne mogu da mrdem sa mesta na kojem se nalazim, ne mogu druga mesta da posecujem.

Dakle, resim ja da kupim taj memebership mesec dana kosta 5,95 e, 3 meseca 12,95 e, 6 meseca 24,95 e, i LIFETIME 59,95 e.

E sad ja nisam imala bas mnogo para, a nemam onu karticu visa, master card, posto nisam zaposlena {#}

Ajd dobro resim ja da platim to preko telefona, (4 opcije ima za placanje VISA, MasterCard, Buy with mobile i Paypal-mada ne znam sta je to pajpal) no dobro, znaci izabrala sam za mesec dana, dakle 5,95 e, a kredit sam cekala da sestri stigne, posto ja nemam preko racuna i kad bih pocela da skupljam za kredit tek za mesec dana bih skupila {#}

Nista posaljem ja poruku za 21 dan star ridera+ 70 star coins (to su neke pare za te star ridere)

bilo je i drugih opcija sa buy with mobile (21 dan, 23, 26, 31, 37 i 42) kao sto rekoh izaberem za 21 posaljem poruku A06 na 2882 koliko se secam samo sto sam poslala poruku stigla mi je poruka sa tog broja 2882 nemate dovoljno sredstava na telefonu?! Kako nemam?! 3000 din, ajd probam jos jednom, mozda je neka greska sta ja znam, desava se.. i nista, razocarana ja, ljuta, poludela sam malo, jer cekam danima da dobije sestra kr da bih to platila.. Da nije mozda problem to sto je to izrazeno u evrima? Ja sam mislila da moze da se plati u dinarima, posto nemam neku banku u blizini..A ne znam kako da drugacije platim.. Molim nekoga da odvoji malo vremena da procita i da mi neki razuman odgovor ne kratak, a ne ni dug, samo jedno objasnjenje. Unapred zahvalna Lola1802 {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Placanje s mobitelom je uvijek problematicno i rijetko kad radi ako je davatelj usluge iz inozemstva. Preporucujem ti da si otvoris paypal racun. Paypal je takoreci virtualna banka. Kada otvoris racun kod paypala u opcijama imas opciju uplate sredstava na paypal racun. Te si podatke isprintas/prepises i s njima odes u banku i kazes da zelis uplatiti novce na taj racun. Uplatis 2-3 eura vise od iznosa koji zelis platiti za igricu (u slucaju neke provizije). Nakon sto paypal proknjizi uplatu - taj uplaceni novac ti stoji na raspolaganju i onda mozes na stranici igre platiti pretplatu s paypalom. To ti je najbolja opcija ako nemas kreditnu karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Placanje za memebership! >.< Problemi

Hvala na odgovoru, kad budem isla videcu za taj paypal, nadam se da ce biti u redu! Jos jednom veliko hvala! {#}{#}

11 godina
neaktivan

Samo jos nesto, igrica se placa u evrima, da li ja moram znaci na taj pajpal da uplatim u evrima ili mogu u dinarima? Izvinjavam se, zaboravih to da napisem! {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I jos samo nesto ! {#}

videla sam sajt pajpal udjoh da se registrujem i imam 2 opcije Invidual i Business

Na prvom Invidual stoji master card i visa, a na drugom ne stoji, malo mi je frka posto ne znam sta da izaberem, a nemam master i visu.. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Posto nemas namjeru paypal otvarati u poslovne svrhe, odaberi individual. Paypal moze biti povezan s tvojom kreditnom karticom, ali ako ih nemas, mozes uplatiti novce na racun paypala i tako ga koristiti (tu opciju sam ja koristio 2006g).

Ti novac uplacujes u dinarima, banka prebacuje na paypal u dinarima a onda placas s paypala u kojoj god valuti zelis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice