e,ja s Marboxom ne mogu odigrat 4, kolo jer nije namjestioo portove..A gdje je raspored za 5 . kolo???
Raspored za 5. kolo ide kad se odigra 4.kolo
e,ja s Marboxom ne mogu odigrat 4, kolo jer nije namjestioo portove..A gdje je raspored za 5 . kolo???
Raspored za 5. kolo ide kad se odigra 4.kolo
Ak se nikako ne možete spojiti možete li se onda dogovoriti da svakom ide bod i rezultat 0-0??
Ak se nikako ne možete spojiti možete li se onda dogovoriti da svakom ide bod i rezultat 0-0??
Tako je,
Mislim, meni, a i ostalim aktivnim članovima, je glupo da čekamo zbog nekolicine kojima se ili ne da ili ne mogu. Šteta da ovako dobro organizirana liga propadne zbog nekolicine. Uistinu.
Tako je,
Zasto ako nije namjestio portove? Ja jesam a on nije,i u cemu je problem?
Tako je,
Ako je tako, tebi tri boda jer protivnik nije u zadanom vremenskom roku omogućio igranje, niti se javio.
Tako je,
Ako je tako, tebi tri boda jer protivnik nije u zadanom vremenskom roku omogućio igranje, niti se javio.
Ma i kaze da date meni 3 boda,ja sam mu rekao da nije fora,al on je rekao nema veze...
hmm..za razbuđivanje igrača..ovaj vikend ce se održati mali turnir u knock-out fazi...16 igraca...znaci ja i 15..prijave pocinju odmah..:D
I IGRA SE S REPREZENTACIJAMA!
FRANCUSKa..:D
Evo me, Holandija.
Germany
Engleska.
Pa dajte oce li se liga nastavit?????
Argentina
Stravljene reze 4. kola i raspored 5.-og.Treba nač i zamjenu za Gazartha, i svi koji nemaju portove nek se jave da se sredi.Marboxu je upisan potraz 3:0 zbog toga.
brazil
brazil
Pazi ti to, javljaš se tu za ovo a ligu nisi mogao odigrati?
naravno da nisam...ja sam bio spreman igrati al nismo se mogli join jedan drugome i sta bi ja sada trebao...odigrao sam do sada sve utakmice na vrijeme , ovu zadnju nisam jer nismo mogli.
naravno da nisam...ja sam bio spreman igrati al nismo se mogli join jedan drugome i sta bi ja sada trebao...odigrao sam do sada sve utakmice na vrijeme , ovu zadnju nisam jer nismo mogli.
E pa takve stvari se onda kažu adminu i onda se probaju otvorit portovi na ruteru.Svi samo šute i onda se čude kak liga stoji.Ako ima problema on se prijavi i ide se probat to sredit.
Ah,lijepo je biti na prvom mjestu :) Nisam ocekivao da ce Arsenal kiksati..xD
Italija
urugvaj
Portugal
Turska
Snake,ako se pojavis do kraja 5 . kolaa,javi mi se da odigramo jer te nema od 7.12
RoBBenMaN odblokaj me :D
jel ima mjesta za jos jednog playera...=) ?? USA
....posljednji napad i zasteka mi i skrsim ga u penalu....I Del Piero,naravno zabije :!!!
cudno kako tebi uvijek pred neki preokret "zasteka" :)
http://img155.imageshack.us/i/iuv.mp4/
golčina..:DDD