....posljednji napad i zasteka mi i skrsim ga u penalu....I Del Piero,naravno zabije :!!!
cudno kako tebi uvijek pred neki preokret "zasteka" :)
Pa cijelu tekmu steka,al nema veze,on mi je jedan od najtezih protivnika bio...
....posljednji napad i zasteka mi i skrsim ga u penalu....I Del Piero,naravno zabije :!!!
cudno kako tebi uvijek pred neki preokret "zasteka" :)
Pa cijelu tekmu steka,al nema veze,on mi je jedan od najtezih protivnika bio...
Wolsburg-Fc Barcelona 1:5
hahahha...nije stigao uslikati od ljutnje pa je odmah izasao iz igre na kraju tekme.haha....
Odigrali su Manchester Utd. i Ajax
Rezultat 0:1
Ajax je u 5. kolu došao do prve pobijede u prvenstvu u vrlo tvrdoj utakmici u kojoj je ipak Manchester dominirao, ali Ajax je uspio iskoristiti svoje prilike i doći do tri boda.
Čestitke Al zagorcu na dobroj igri ;)
Ja odustajem od lige.Tak i onak se raspada a i nemam vremena više za nju.
LIGA SE ZATVARA!!
LIGA SE ZATVARA!!
???
Zašto? Di je problem?
LIGA SE ZATVARA!!
???
Zašto? Di je problem?
pola ih odustaje..pa neki nemogu odigrat kolo.itd...pa cemo je zatvoriti!
Ako neko hoće igrat prijateljsku, onda nek se javi u ovu temu
i bolje da se zatvori... jer to je cirkus... u srbiji i sloveniji se svaki dan igra jedno kolo... i svi igraju... a tu jedno kolo nemozes odigrat tjedan i pol... i onda ak pobijedis onda imas editovane igrace... tak da bolje da se ne igra
AJMO NAS 7-8 KOJI IGRAMO UVIJEK NAPRAVIT LIGU I IGRAT A NE 20 NAS...OK?
da
Može, ja sam definitivno za. Tommy, jel daš barcu?? Ako ne, ja bih si rezervirao Inter.
Može, ja sam definitivno za. Tommy, jel daš barcu?? Ako ne, ja bih si rezervirao Inter.
nedam uzmi Inter..;))
nedam uzmi Inter..;))
neeedam,inter je moj ;)
Onda ću Real i to je konačno.
ako je ponovno biranje... al ako bude stvarno nas 8 ili koliko nas bude... onih pravih... ja biram CHELSEA... al ne opet da se ceka po tjedan dana da se odigra... moramo bit ozbiljni...
I ja igram sa Valensiom.
Ja cu igrat ako treba, pa ak se moze izabrat cu neki klub, neznam uopce koji su free, vidim da se liga raspala i tako to..
Ja cu biti naravno MANCHESTER UNITED!
Svi ste uzeli dobre klubova, onda ja uzimam Tottenham :)
ja ću Milan
Lyon
jeli Bayern slobodan?
ja arsenal ili werder bremen
jel ce ovo uopce biti aktivno?
da
da
super ja sad idem doma sa posla uskoro i direkt po xbox360 kontroler za pc..
btw.. koje uzo moj klub Inter?? hmh ti? imas grb barce a uzmes moj klub kojeg sam clan i za kojeg navijam od malih nogu..
Sta je uopce slobodno?? cini mi se da onaj popis na prvoj stranici bas i nije tocan tj ispravan..
Jel se moze to slozit da znam sa kojim timom da igram jer nije isto sa kojim timom se igra
da
super ja sad idem doma sa posla uskoro i direkt po xbox360 kontroler za pc..
btw.. koje uzo moj klub Inter?? hmh ti? imas grb barce a uzmes moj klub kojeg sam clan i za kojeg navijam od malih nogu..
Sta je uopce slobodno?? cini mi se da onaj popis na prvoj stranici bas i nije tocan tj ispravan..
Jel se moze to slozit da znam sa kojim timom da igram jer nije isto sa kojim timom se igra
hahaha pa i aj navijam za barcu od malih nogu..DD..obožavam ju!!
onda uzmi barcu ili "malu barcu" kako nasi novinaru napuhavaju Villareal - neces niti skuzit razliku haha..
onda uzmi barcu ili "malu barcu" kako nasi novinaru napuhavaju Villareal - neces niti skuzit razliku haha..
hahahahahahhahaha..to ej to kralju..:DD..hah barca je mojaaaa...;)