Cossacks: Back to War - Steam problem

poruka: 4
|
čitano: 2.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cossacks: Back to War - Steam problem

Znaci ja sam kupio igru preko Steama za kojih 30 kuna i sada mi se skinula i kada ju zelim pokrenuti pise Preparing for launch a game... i nista se ne dogodi. Radi neki Editor, Enciklopedia, ali igra ne, zna li mozda netko u cemu je problem?

Pwned?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cossacks: Back to War - Steam problem

Launch issues with Win XP

The most frequent problem with launching Cossacks on Windows XP is an absence of Service Pack 3. Please read minimal system requirements. If you do not want to install SP3 for some reason, you can install only required KB918997 (Wireless LAN API) from the following link... Evo nasao sam moguci problem zasto nece pokretati. A sta je to Service Pack 3 oce se sta izmjeniti na racunalu, jer komp je od brata njemu treba?

Sry DP

Pwned?
15 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Launch issues with Win XP

The most frequent problem with launching Cossacks on Windows XP is an absence of Service Pack 3. Please read minimal system requirements. If you do not want to install SP3 for some reason, you can install only required KB918997 (Wireless LAN API) from the following link... Evo nasao sam moguci problem zasto nece pokretati. A sta je to Service Pack 3 oce se sta izmjeniti na racunalu, jer komp je od brata njemu treba?

Sry DP

Neće izmjenit ništa što se grafičkog sučelja tiče,al ima update-ova na sistemu...

http://www.microsoft.com/croatia/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx

15 godina
neaktivan

Ty, evo sada zelim skinuti i

Network policy settings prevent you from using this website to get updates for your computer.

If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator.

Sta da sada radim?

Pwned?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice