Gledam sada ekipu na pubu....naletim na frajera AK-47u...i gledam kill cam...i frajer samo tak isprazni cijeli šenžer dok meni treba 2-3sekunde duže da ga ispalim...da li je to do fps-a ili samo do dobrog cfg-a?
Sigurno ima 1000 FPS
Ajde mi molim te reci kakva je razliak između 75 i 750 fps- a?
Brže pucanje,brži si općenito,skačeš više....uglavnom imaš prednost nad ostalim igračima
To možda ako gledamo 35 naspram 100, ali zaovaj moj primjer ne bih rekao.
Jel možeš napravit 333 lock? /com_maxfps 333
?
frajer je ratni veteran...
Moj komp jedva drži 35 fps-a....
Jel se može uopće na COD4 napravit 333 lock? Ja kad upišem bilo koji broj iznad 250 čuje se neki zvuk kao trrrrrrr i moram vratit na 250 ili manje.. :P
Mislim da trebaš skriptu.
Jel zna netko načine kako povećati fps?
Jel zna netko načine kako povećati fps?
probo----0 bodova :/
probo----0 bodova :/
E onda kupi novi PC.
može se cod4 natjerat da radi na 333 fps-a editiranjem iw3mp.exe file-a ali s time se možete samo na crackanim serverima pojavit na nekim streamanim i orginalima očekujte kick
Pozz
imam jedan problem.na codu4 ja locam 250 fps ali se ja i dalje cujem kako hodam.vidim neke likove kojima se ne cuje kako hodaju cuje se onako na trenutak i oni kazu da imaju 250 fps.
pls help?
Gledam sada ekipu na pubu....naletim na frajera AK-47u...i gledam kill cam...i frajer samo tak isprazni cijeli šenžer dok meni treba 2-3sekunde duže da ga ispalim...da li je to do fps-a ili samo do dobrog cfg-a?
Možda koristi "Double Tap" perk...

To isto mene fascinira,imam 250 lock i čujem se ko slon,a neki likovi sa isto 250 fpsa "preskaču" im koraci,tj.čuje se svaki 2 ili 3 korak,dok se meni čuje svaki.
Sorry, faco. My bad
negdje sam procitao da je to zbog buga kada se specta nekoga.a na vise od 500 se ne cuje.
a iznad 999 si nepobediv
Ma ne, sam trebas imat fps over 9000 i postanes ona kuga ili vegeta.

upisi +smoke i neče ti se čuti pucnjevi,hodanje,trčanje,reloadanje i sve ostale piz*****e.........tako su to napravili ti likovi s 250fps-a,kojima se ne čuje......možete slobono upisati u consolu /+smoke,to nije hax ni ništa,pb vas nemože kickati,nitko nemože,to čak nije ni skripta...nego propust activisiona
upisi +smoke i neče ti se čuti pucnjevi,hodanje,trčanje,reloadanje i sve ostale piz*****e.........tako su to napravili ti likovi s 250fps-a,kojima se ne čuje......možete slobono upisati u consolu /+smoke,to nije hax ni ništa,pb vas nemože kickati,nitko nemože,to čak nije ni skripta...nego propust activisiona
znači, exploit?
jadno.
jbg,ja ni ne igram cod,igrao sam prije.....imam 1100h cod2 i 200h cod4 :),meni dosta......neigram vec 6 mjeseci.......nijedan.........samo lotro,ali kad sam vidio ovu temu,i malo sta ljudi pišu,morao sam napisati šta je vjerojatno :)
Ljudi mozel meni itko reci zasto meni racunar stane kad igram neku igru npr CoD 2 .. samo stane i nemam druge opcije nego restart ili ga skroz iskljuciti pls pomoc.. Hvala
Ljudi mozel meni itko reci zasto meni racunar stane kad igram neku igru npr CoD 2 .. samo stane i nemam druge opcije nego restart ili ga skroz iskljuciti pls pomoc.. Hvala
instaliraj drivere najnovije za grafu,los komp ?
danny007 pls nemoj lupetat gluposti.