Pozdrav svima i molim admine da ne brisu temu jer nisam nasao rjesenje problema, dakle imam novi komp 4 gige rama, 1333 mhz, athlon sa 4 jezgre i sapphire hd 6790, igram cod2 na dx7 1920x1080 i fps mi je oko 240, ali nikako 250? na svim rezama mi je isto. i na najmanjoj i najvecoj. ima li netko rjesenje? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima i molim admine da ne brisu temu jer nisam nasao rjesenje problema, dakle imam novi komp 4 gige rama, 1333 mhz, athlon sa 4 jezgre i sapphire hd 6790, igram cod2 na dx7 1920x1080 i fps mi je oko 240, ali nikako 250? na svim rezama mi je isto. i na najmanjoj i najvecoj. ima li netko rjesenje? hvala
/com_maxfps XXX
jesam i 333 probo ne dize se...

Šta ti sada znaći još tih par sličica po sekundi?
Ako si na Win 7 neces dobit vise FPS-a da si na XP bilo bi duplit,jedino jos probaj s nekim cfg.
Vise FPS-a znaci brze hodanje ,pucanje itd.
Ako si na Win 7 neces dobit vise FPS-a da si na XP bilo bi duplit,jedino jos probaj s nekim cfg.
Vise FPS-a znaci brze hodanje ,pucanje itd.
Ali tu se radi o pišljivih 10 fpsa naspram 240 kojih već ima. Ti fps-ovi u cod-u su pres*ravanje. Ionako se ne može prikazati više od 60!
To ti mislis da je preseravanje aj probaj igrati 30 vs 60 FPS-a to barem vidi ljudsko oko.