Ček šta neće moći igrati oni bez originala? Ja baš skidam da malo zaigram s vama iako u životu nisam igrao multi cod 4 i sad ovo pročitah :O
Ma sve ce se moci ;D samo strpljenja...
Ček šta neće moći igrati oni bez originala? Ja baš skidam da malo zaigram s vama iako u životu nisam igrao multi cod 4 i sad ovo pročitah :O
Ma sve ce se moci ;D samo strpljenja...
A koliko strpljenja?
Stalno se govori da ce server...Al kad tocno?
Ne shvacam ja tebe.
Ti mislis sve njih (ukljucujuci samoga sebe) isklesati u prave igrace koji ce igrati warove?
Sto ako nisam bio tu od pocetka? Pratio sam temu cijelo vrijeme...
Ne budi smjesan.
Tamo kad si pisao prijavu si jasno napisao da imas 300h igre i da si med skill -> lol!
Ja koji imam 1000h igre (ne ostavljanja upaljenog coda, nego bas igranja) ne mogu reci da sam med... FlyBoy koji ima 3000h + puno iskustva sa cba moze reci da je med (sad nakon 6 mjeseci pauze bez coda i on se mora malo vratiti u igru)...
sta nisam editirao u low+?
a gledaj...mi cemo igrati i zabavljati se, ako bude par dobrih igraca onda cemo organizirati warove, ako tamo budemo pobjedivali onda cemo mozda na neka natjecanja
mozes igrati bez originala, serveri ce biti cracked
A koliko strpljenja?
Pitaj ove koji to (ne) organiziraju ...
EDIT: Nije bitno sto si ti uredio, nego ono sto je tebi bilo u glavi tog trenutka... a bilo ti je da si ti med skill s 300h ... a ne znas jos ni mape kak spada...
A koliko strpljenja?
narucio sam server, cekam da dode frend s posla pa da plati i onda kad oni vide da su im sjeli novci na racun server ce biti u pogonu
narucio sam server, cekam da dode frend s posla pa da plati i onda kad oni vide da su im sjeli novci na racun server ce biti u pogonu
Uhvatio si se organiziranja necega ''ozbiljnog'' a nemas ni internet bankarstvo ...
Uhvatio si se organiziranja necega ''ozbiljnog'' a nemas ni internet bankarstvo ...
i sta bih ja sad trebao? ljepo sam njega zamolio posto on je takoder suosnivac da njemu uplate na racun i on je rekao da moze
i sta bih ja sad trebao? ljepo sam njega zamolio posto on je takoder suosnivac da njemu uplate na racun i on je rekao da moze
Nista sefe, Vi ste tu glavni .. nemojte me molim vas kickati ...
Nista sefe, Vi ste tu glavni .. nemojte me molim vas kickati ...
haha...sve u redu...ja osobno nevolim to internet bankarstvo, kod mene je ili na ruke ili nikako
a rebelsy seres ga u pm.. lik koji ima 3000h nije med skil ?? hahahahahahahah
boga ti, onda bi sa 10 000 h bio tek pro ??
daj molim te
inace, kad ce doc server sve ce se vidjet na PROMODU ko je na vrhu, blizu vrha, a ko na dnu tabele, tako da ta prepiranja ko je low, ko je med il pro na temelju sati ostavite za djecu iz vrtica .. osobno ja mogu inst. cod4 na drugi komp i cijele dane ga ostavit da radi na cod4 MP i upaljenim xFireom .. i UGASENIM monitorom tak da .. fof s tim za sad, jer ste dosadni ..
a rebelsy seres ga u pm.. lik koji ima 3000h nije med skil ?? hahahahahahahah
boga ti, onda bi sa 10 000 h bio tek pro ??
daj molim te
inace, kad ce doc server sve ce se vidjet na PROMODU ko je na vrhu, blizu vrha, a ko na dnu tabele, tako da ta prepiranja ko je low, ko je med il pro na temelju sati ostavite za djecu iz vrtica .. osobno ja mogu inst. cod4 na drugi komp i cijele dane ga ostavit da radi na cod4 MP i upaljenim xFireom .. i UGASENIM monitorom tak da .. fof s tim za sad, jer ste dosadni ..
Duboko udahni, izdahni.
Odi natrag procitati postove.
''a rebelsy seres ga u pm.. lik koji ima 3000h nije med skil ?? hahahahahahahah
boga ti, onda bi sa 10 000 h bio tek pro ??''
To je on meni rekao. Ne ja.
Normalno da nakon 6 mjeseci pauze i ne igranja coda mora proci neko vrijeme da se uigra...
ja sam procitao kak si ti napisao, sta ja znam sta je on rekao , nit me zanima .. samo kazem da ta prepiranja oko sati su dosadna i bogu i vragu vise .
ja sam procitao kak si ti napisao, sta ja znam sta je on rekao , nit me zanima .. samo kazem da ta prepiranja oko sati su dosadna i bogu i vragu vise .
Ja sam svojih 1000h odigrao... sto na pubu, sto na warovima... ali svaki moj sat coda je odigran... nisam neki balonja da ostavljam cod i xf preko noci da mi se pune sati + da trosim struju bez veze.
FlyBoy je takodjer svih svojih 3000h odigrao... s time ima vise iskustva....
npr. Netko radi 15-20 godina u struci, dodje neki prdonja s 0 iskustva...i sta je on sad bolji od ovoga koji svaki dan radi isti posao vec 20 god. za redom...
Moze biti, ali to u vecini slucajeva nije tako ...
treba netko poput Dannya, Pirata i ekipe voditi server. ovo ovdje što gledam neće vam uspjeti.
Ja sam svojih 1000h odigrao... sto na pubu, sto na warovima... ali svaki moj sat coda je odigran... nisam neki balonja da ostavljam cod i xf preko noci da mi se pune sati + da trosim struju bez veze.
FlyBoy je takodjer svih svojih 3000h odigrao... s time ima vise iskustva....
npr. Netko radi 15-20 godina u struci, dodje neki prdonja s 0 iskustva...i sta je on sad bolji od ovoga koji svaki dan radi isti posao vec 20 god. za redom...
pa hvala bogu .. to se vidlo / vidi / i vidjet ce se , valjda onda, kad cemo krenut nkj igrat, barem na nasem PUB-u ak nigdje drugdje.. ak lik za sebe tvrdi da je med skill, vidjet ce se .. ne mozes ga procjenjivat ovako, a i onda ti niko nece moc prigovarat a ovak to samo izgleda flejmanje i odbacivanje ..
dobro decki prekinite se prepirati sve ce se vidjeti kad budemo igrali...oce neko sad na server onaj privremeni?
ljudi stalno me izbacuje zbog nekog gamehooka pb,a nekoristim hackove
sta da radim?
uopce nisam nis koristio ni gamehook ni wh samo me pb kicko
Casni sude ovo nema smisla, onaj krvavi noz s mojim otiscima na podu i izboden covjek u cosku to nema nikakve veze samnom. . .
Ili si cheater uhvacen na djelu ili koristis piratski kljuc na kojem je netko drugi banovan. U svakom slucauju moras promjenit kljuc hehehe
Casni sude ovo nema smisla, onaj krvavi noz s mojim otiscima na podu i izboden covjek u cosku to nema nikakve veze samnom. . .
Ili si cheater uhvacen na djelu ili koristis piratski kljuc na kojem je netko drugi banovan. U svakom slucauju moras promjenit kljuc hehehe
:) nisam chiter promjenit cu key
Moj vam je savjet da odmah sve raz+ebete ako će vam dolaziti igrači koji će koristit cheatove, nemojte se sramotiti.
Čuj prije koristio wh, a sada ne koristi, ja takvim preko neta više nikada ne vjerujem.
Zbog njih sam i presto igrati cod4.
Moj vam je savjet da odmah sve raz+ebete ako će vam dolaziti igrači koji će koristit cheatove, nemojte se sramotiti.
Čuj prije koristio wh, a sada ne koristi, ja takvim preko neta više nikada ne vjerujem.
Zbog njih sam i presto igrati cod4.
netrebas vjerovat ali ja nis nekoristim to sam prije koristio i nikad vise necu!
ma kakvi cheateri...takvi ce odmah biti kickani
prije ban na 48h :)
prije ban na 48h :)
300000min
Ma permanent ban obavezno. (kao dokaz-pbss)
Marino, promijeni .dll fileove i sam iwmp.exe u cod4 folderu