I oce taj server vise?
Jel uplatio ovaj?
I oce taj server vise?
Jel uplatio ovaj?
I oce taj server vise?
Jel uplatio ovaj?
uplatit ce...imao je poteskoca pa bude veceras
netrebas vjerovat ali ja nis nekoristim to sam prije koristio i nikad vise necu!
"Ja sam bio nnnnnnnnarkoman ali se vise ne dddddddrogiram" a onda ga nadjes negdje u ulicici kako bleji u zid.
Jednom cheater uvjek cheater!
danas smo i odigrali nesto..
bugovci vs ostatak svijeta : ) bravo..cestitam na partijama..; )
dobro je sto igramo jer vidim da se i oni izvan klana polako joinaju kada vide da igramo preko xf-a .. uvijek je interesantno kada ima 12-tak ljudi (8na8 max)..
evo ss sa dvije mape:
da poslije smo jos malo igrali,moglo bi se reci isto bug protiv ostatka svijeta i naravno pobijedili
dobro je sto igramo jer vidim da se i oni izvan klana polako joinaju kada vide da igramo preko xf-a .. uvijek je interesantno kada ima 12-tak ljudi (8na8 max)..
evo ss sa dvije mape:
da poslije smo jos malo igrali,moglo bi se reci isto bug protiv ostatka svijeta i naravno pobijedili
Vidi me što šprintam! xD
evo ss sa dvije mape:
je..3 v 1, bravo :P i jos vas pwnam hihihhi xD
aj bez zajebancije, nije cijelo vrijeme bilo ovako, ja sam se prikljucio zadnje 3,4 runde kad su se ovi pokupili :)
evo ss sa dvije mape:
aj bez zajebancije, nije cijelo vrijeme bilo ovako, ja sam se prikljucio zadnje 3,4 runde kad su se ovi pokupili :)
lol,bilo je 3v3 do zadnje runde kad su se svi pokupili
evo ss sa dvije mape:
lol,bilo je 3v3 do zadnje runde kad su se svi pokupili
ma zajebajen se :)
Evo ja skinuo igru. Jel mi može netko na privatnu poslat šta sve trebam da bih vam se pridružio da se i ja okušam u tom cod-u :P
ja sam zaduzen za placanje i sutra ce server kako stvari stoje.
mi smo uplacivali na PBZ karticu ali situacija je takva da je placanje ISKLJUCIVO omogucen pay-palom za sto ja trebam staru stekati da mi ''posudi'' account.
obzirom da sam danas bio zauzet a i ficoo mi je trebao poslati jos neke informacije o placanju (broj racuna i ponude) veceras nismo vremenski stigli to odraditi.
strpite se jos malo. .svega ce bit.. ;)
Decki nemojte mi molim vas mjesati "skill" s 30 killova na pubu. Takav sam i ja bio kad sam krenuo. Imas na publicu svaku mapu 30+ fragova, i dođes na war gubis se.
i onaj tko mi kaze da je s 300h med skill ocito nikad nije igrao s low skilled igracima, a kamoli med skilled.
Ajde vise dignite taj server da ne bude na prici sve. Iskreno, ideja mi se svidjela, i zato sam odlucio financijski pomoci, ali realizacija je na razini osnovne skole.
I nemojte mi samo, molim vas, kad napokon dignete server stavljati one gluposti tipa filter za rijeci i nickove, i napraviti skinove u svim duginim bojama.
Zapravo, preko toga bi jos i mogao prijeci, ali nemojte (vi admini) lijeciti komplekse ku*cenjem s rconom.
Evo nije me bilo dugo zbog obaveza. Pa ako vam treba maknuti onaj limit da ima vise scopova po timu javite mi na pm. napisite zelje koje imate u vezi configa pa cu vidjeti sta mogu napraviti. pozz
Decki nemojte mi molim vas mjesati "skill" s 30 killova na pubu. Takav sam i ja bio kad sam krenuo. Imas na publicu svaku mapu 30+ fragova, i dođes na war gubis se.
i onaj tko mi kaze da je s 300h med skill ocito nikad nije igrao s low skilled igracima, a kamoli med skilled.
Ajde vise dignite taj server da ne bude na prici sve. Iskreno, ideja mi se svidjela, i zato sam odlucio financijski pomoci, ali realizacija je na razini osnovne skole.
I nemojte mi samo, molim vas, kad napokon dignete server stavljati one gluposti tipa filter za rijeci i nickove, i napraviti skinove u svim duginim bojama.
Zapravo, preko toga bi jos i mogao prijeci, ali nemojte (vi admini) lijeciti komplekse ku*cenjem s rconom.
a gle, nismo uspjeli to sve u onom roku jer su mnogi koji su radili s nama otisli negdje za Uskrs. Skinovi nece biti u duginim bojama koliko sam vidio nego samo jedna boja i pisat ce na pusci |BUG|, a ovo za filtere za rijeci- kaj bi to trebalo znaciti? ako mislis na ono sa znakom na kraju, to je zato da ako se vidi neki cheater moze odmah prijaviti i onda ako vidi da netko ima na krju taj znak odmah mu kaze, ovaj to jos pogleda i ako je cheater kicka ga
e pa da si pratio temu ili bar procitao post iznad znao bi da su organizatori(bar neki od njih) otisli na odmar negdje za Uskrs pa nismo bili u mogucnosti da to sve pokrenemo 20.4..ali kako je sushi rekao danas placa servere i samo cekamo od njih povratnu informaciju da su dobili novce
1. Decki nemojte mi molim vas mjesati "skill" s 30 killova na pubu. Takav sam i ja bio kad sam krenuo. Imas na publicu svaku mapu 30+ fragova, i dođes na war gubis se.
2. i onaj tko mi kaze da je s 300h med skill ocito nikad nije igrao s low skilled igracima, a kamoli med skilled.
3. Ajde vise dignite taj server da ne bude na prici sve. Iskreno, ideja mi se svidjela, i zato sam odlucio financijski pomoci, ali realizacija je na razini osnovne skole.
1. nitko ne mijesa skill sa pub scoreovima. ako te bas zanima osobno sam imao prilike razgovarati (pismenim putem) sa Mazarini-jem (jedan od poznatijih igraca cod4-a) i evo sto je napisao: " about tips im sorry i dont have time and its all about experiences. as public and pro matches are compeltly different. But as pro player you can pwn people on public but not reversed.
SO stop playing public, get team and play matches :) after months of playing together you will get enough experience to move on "
..cinjenica je da su potrebni mjeseci zajednickog igranja i uigravanje taktika da bi mogli konkurirati i low skilled klanovima..prema tome treba otvoriti server, sakupiti 5 igraca koji imaju iskustva u private war-ovima i igrati protiv ostalih iz klana sa time da bi naravno i ovi iz ''druge postave'' dobivali priliku igrati.. mozda da team podjelimo na ''a'' i ''b'' momcad ili ''iskusnije'' i ''manje iskusne'' igrace ... trebamo napraviti nekakvu listu ''sati'' igraca da vidimo kako stojimo sto se iskustva tice.. mislim da ispod 1200/1400h nema se sta traziti u private war-u ...
2. to stoji, ali rekli smo 1000000x da necemo vise komentirati tko je sto rekao..onaj koji ima 300h naravno da nezna sto je med skill ali znam da decki ne misle nista lose.. jednostavno nemaju doovoljno iskustva i meceva iza sebe pa niti neznaju kakvi sve igraci postoje... naravno da ako igras hc tdm na random public serveru i uvijek si u sredini da ces (sa 300h) napisati ''med'' jer i neznas da postoje ostali modovi/serveri/igraci pa kada dodju na neki promod SD optuzuje druge za wh. to je jednostavno tako jer je to faza u gamingu i netreba omalovazavati nikoga..svi smo bili takvi sa 300h u dupetu...
3. realizacija je odlicna..ficoo i ekipa rade na web site-u..servere cemo danas uplatiti kada dodjem kuci sa prakse i skinovi su u izradi..ne budi bezobrazan..najlakse je iz fotelje trollati .. vec nas ima 20-tak membera a niti sluzbeno ne postojimo.. vidjeces da ce klan biti respektabilan za koji dan kada se sve realizira...
pozdrav ; )
ja sam zaduzen za placanje i sutra ce server kako stvari stoje.
mi smo uplacivali na PBZ karticu ali situacija je takva da je placanje ISKLJUCIVO omogucen pay-palom za sto ja trebam staru stekati da mi ''posudi'' account.
obzirom da sam danas bio zauzet a i ficoo mi je trebao poslati jos neke informacije o placanju (broj racuna i ponude) veceras nismo vremenski stigli to odraditi.
strpite se jos malo. .svega ce bit.. ;)
Ne moraš štekak staru, imam ja paypal. Uplati meni pare i ja vam odmah kupim...
1. Decki nemojte mi molim vas mjesati "skill" s 30 killova na pubu. Takav sam i ja bio kad sam krenuo. Imas na publicu svaku mapu 30+ fragova, i dođes na war gubis se.
2. i onaj tko mi kaze da je s 300h med skill ocito nikad nije igrao s low skilled igracima, a kamoli med skilled.
3. Ajde vise dignite taj server da ne bude na prici sve. Iskreno, ideja mi se svidjela, i zato sam odlucio financijski pomoci, ali realizacija je na razini osnovne skole.
1. nitko ne mijesa skill sa pub scoreovima. ako te bas zanima osobno sam imao prilike razgovarati (pismenim putem) sa Mazarini-jem (jedan od poznatijih igraca cod4-a) i evo sto je napisao: " about tips im sorry i dont have time and its all about experiences. as public and pro matches are compeltly different. But as pro player you can pwn people on public but not reversed.
SO stop playing public, get team and play matches :) after months of playing together you will get enough experience to move on "
..cinjenica je da su potrebni mjeseci zajednickog igranja i uigravanje taktika da bi mogli konkurirati i low skilled klanovima..prema tome treba otvoriti server, sakupiti 5 igraca koji imaju iskustva u private war-ovima i igrati protiv ostalih iz klana sa time da bi naravno i ovi iz ''druge postave'' dobivali priliku igrati.. mozda da team podjelimo na ''a'' i ''b'' momcad ili ''iskusnije'' i ''manje iskusne'' igrace ... trebamo napraviti nekakvu listu ''sati'' igraca da vidimo kako stojimo sto se iskustva tice.. mislim da ispod 1200/1400h nema se sta traziti u private war-u ...
2. to stoji, ali rekli smo 1000000x da necemo vise komentirati tko je sto rekao..onaj koji ima 300h naravno da nezna sto je med skill ali znam da decki ne misle nista lose.. jednostavno nemaju doovoljno iskustva i meceva iza sebe pa niti neznaju kakvi sve igraci postoje... naravno da ako igras hc tdm na random public serveru i uvijek si u sredini da ces (sa 300h) napisati ''med'' jer i neznas da postoje ostali modovi/serveri/igraci pa kada dodju na neki promod SD optuzuje druge za wh. to je jednostavno tako jer je to faza u gamingu i netreba omalovazavati nikoga..svi smo bili takvi sa 300h u dupetu...
3. realizacija je odlicna..ficoo i ekipa rade na web site-u..servere cemo danas uplatiti kada dodjem kuci sa prakse i skinovi su u izradi..ne budi bezobrazan..najlakse je iz fotelje trollati .. vec nas ima 20-tak membera a niti sluzbeno ne postojimo.. vidjeces da ce klan biti respektabilan za koji dan kada se sve realizira...
pozdrav ; )
slazem se u potpunosti..ako mislis na mene sa 300h a med ja ti nikada nisam igrao hardcore(mada u pocetku nisam ni znao sto je to :D)...skinovi su u izradi kako si rekao i barem meni ono sto sam vidio se svida...takoder i web stranica je koliko ja znam trebala biti gotova ali hrvoje je trenutno na poslu ili faxu(neznam sad sta al znam da mi je tako rekao)...nemojte misliti da sam sad neka njubara ali meni osobno se s&d nesvida, sad ce odmah neko rec - pa kad neznas igrati...mozda je u pravu ali kad se uzivis i onda te netko ubije, treba proci vrijeme dok cijela momcad ne umre (ili pobijedimo) dok se opet ne respawnam a dotle moj bijes ishlapi i tako to stalno ide...znate li mozda dali ima na cb tdm turniri? nema veze ako ih ima malo, vise sansa za nas xD...ako ima onda bih klan podijelio na tdm i s&d pod ono elitni sto su mnogi popljuvali ali lakse je ako nam uleti neki war da znam ko igra dobro a ko ne....i jos eto za kraj ako imate bilo sto ali bilo sto za pitati mozete mene kontaktirai ovdje i na klan mail cod4bugclan@hotmail.com
moze netko pogledati kada su prijave za cb? meni je ovdje ''gaming'' filtriran tako da nemogu pristupiti stranici
Dobri igraci ne igraju public nikada jer ne mogu napredovati, dapace nazaduju u igri.
"Znam" jednog momka iz IMEX-a koji je mozda par puta odigrao public u zadnje 3 godine.
To sto je odigrao je bilo samo radi toga jer su ga neki prijatelji nagovorili.
Dobri igraci ne igraju public nikada jer ne mogu napredovati, dapace nazaduju u igri.
"Znam" jednog momka iz IMEX-a koji je mozda par puta odigrao public u zadnje 3 godine.
To sto je odigrao je bilo samo radi toga jer su ga neki prijatelji nagovorili.
ali ti dobri igraci su jednom bili dio ekipe sa public servera..nitko se preko nije naucio igrati i uskocio u clan kao veliko pojacanje za private warove..
da netko unazaduje tu se nebih slozio...ako znas igrati-znas.. nebih rekao da netko unazaduje u gamingu..imas dobrih i losih trenutaka..tezih i slabijih protivnika..dobar i los dan...dobru i losu mapu... nevidim zasto bi se netko 'unazadio' ako igra na publicu? mislim da je ipak do motivacije samo jer na publicu vecinom igra 20-tak ljudi i neigra se takticki ..neki rushaju..neki kempaju..treci baca granatu preko pola mape..cetvrti spreja kroz zid..peti glica ... sesti i sedmi se blokaju na pocetku.. to je organizirani kaos..
razumijem da te private warovi nauce mnogo toga ali za izvuci iskustvo i znanje iz njih trebas imati dobru podlogu i vagon sati i iskustva na ledjima.
na private warovima naucis se tiho kretati..precizno gledati iza kuteva..bacati smoke na pravim mjestima i cuvati nekome ledja.. naucis opcenito igrati fps na nacin kako bi se trebalo igrati..naucis ''cuvati'' svoj zivot iz runde u rundu .. i naravno da ti je tada lakse doci na public i lomiti ekipu koja bezglavo rusha.. mada cessto zna biti i kontra produkt jer kada 20 ljudi istovremeno spamma mapu sa granatama onda su sanse za prezivljavanje ravne nuli..posebno na malim mapama kao backlot
sry kaj malo offtopic nije vezano uz server al je vezano uz cod4 :D
moj novi fragmovie:
http://www.wipido.com/video/GPi8W3STrFHA
na youtube ga sad uploadavam :D
covijek kada gleda tvoj video rekao bi da znas igrati : )) jk
svidja mi se edit..nista pretjerano (mozda si trebao koristiti bolji cfg. da nekazem ''lijepsi za oko'' ) kicasto i killevi se jasno vide..na nekim mjestima previse ''izrezano'' ali ajde..recimo da si htio uskladiti sa glazbom...
soundtrack je mozda mogao biti bolji..
ima par dobrih killova ali vecina nije nista posebno.. solidan video, samo tako nastavi... sljedeci ce biti sigurno za 30% bolji...
bravo
ocjena 4/10
(nemoj misliti da je to lose..ovo je jedan od boljih ''lokalnih'' videa kojega sam vidio..svejedno , nemoze se mjeriti sa top videima ali za to ti treba jos materijala, skilla i killova..samo tako nastavi)
btw. kada recordam /cl_avidemo 200 i prebacim sa vdubom u .avi , zasto mi je video spor? namjestio sam sve opcije u vdubu kao sto je objasnjeno na tek9. jel' MORAM prebaciti u sony vegas i tamo nesto odraditi ili radim nesto krivo u startu?
staka cast na videu
ali opet gledaj..postoje igraci tipa 3. :D
ti igraci su igraci poput mene, ja sam igrao cod2 prije i na njem nabio 1000h cistog igranja SD, tu i tamo koji DM iz zajebancije .. igrao sam private warove, CB, pcw sve zivo .. ja sam se FPS tamo naucio igrat .. i ne mozes me nit onda usporedivat sa sadasnjih 250h cod4, sa nekim ko ima 200-500h cod4 .. drugacije na cod4 jest to sta moras naucit mape ( ja znam mape promoda, HC nisam jednom pokrenuo ), i moras naucit koristit sprint sto je velika razlika u odnosu na cod2 .. sada , naravno da sam s 250h low na cod4, no na PUBU sam 90% svog vremena na prva 2 mjesta .. za war je pak druga prica, tu je potreban tim, tu je potrebna taktika, potrebna je uigrivost .. no to na temelju pricanja ni PUB-a necu dobit..zato se treba cim prije prihvatit naseg srvra..zaigrat nekoliko mix warova mi iz BUG-a .. vidjet ko je vecinu vremena na top ljestvice i podjelit tim na A i tim B .. zatim cemo kroz warove naucit timski igrat i to je ono sto je tesko .. jer cemo gubit warove na pocetku ko ludi , no s vremenom .. bit cemo sve bolji .. tako da ta prepiranja oko sati OPET ne drze vodu :/
Ako te baš zanima imao sam prilike igrati s Mazarinijem. Oćeš demo?
ali opet gledaj..postoje igraci tipa 3. :D
ti igraci su igraci poput mene, ja sam igrao cod2 prije i na njem nabio 1000h cistog igranja SD, tu i tamo koji DM iz zajebancije .. igrao sam private warove, CB, pcw sve zivo .. ja sam se FPS tamo naucio igrat .. i ne mozes me nit onda usporedivat sa sadasnjih 250h cod4, sa nekim ko ima 200-500h cod4 .. drugacije na cod4 jest to sta moras naucit mape ( ja znam mape promoda, HC nisam jednom pokrenuo ), i moras naucit koristit sprint sto je velika razlika u odnosu na cod2 .. sada , naravno da sam s 250h low na cod4, no na PUBU sam 90% svog vremena na prva 2 mjesta .. za war je pak druga prica, tu je potreban tim, tu je potrebna taktika, potrebna je uigrivost .. no to na temelju pricanja ni PUB-a necu dobit..zato se treba cim prije prihvatit naseg srvra..zaigrat nekoliko mix warova mi iz BUG-a .. vidjet ko je vecinu vremena na top ljestvice i podjelit tim na A i tim B .. zatim cemo kroz warove naucit timski igrat i to je ono sto je tesko .. jer cemo gubit warove na pocetku ko ludi , no s vremenom .. bit cemo sve bolji .. tako da ta prepiranja oko sati OPET ne drze vodu :/
lol pa mi smo vec igrali par warova ja, coksa, nick i jos netko ja sam bio prvi sve warove :D i prakticki sam osvajao runde sto mozes vidjeti u mojem movieju - pred kraj 4 men na vacantu sa scopom ofc :D
ajd uploadaj ga negdje pa posalji link ..bas me zanima kako igras/igrate
ajd uploadaj ga negdje pa posalji link ..bas me zanima kako igras/igrate
To je bio mix, tj. on je igrao u našem timu kao mixer. I u moju obranu to je bilo dok sam jos bio poprilican noob u codu, al' demo stize za 10min :)