Jos nema vijesti o serverima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupljeni..placaju se veceras ili sutra
cek a na cijem serveru mi halamo zadnjih 3-4h??
cek a na cijem serveru mi halamo zadnjih 3-4h??
od mog kvartovskog klana
Mogli bi stavit da ovaj "elitni" dio klana ima BUG u zagradi.Like so: [BUG]Blabla
Da se mogu raspoznat.
Mogli bi stavit da ovaj "elitni" dio klana ima BUG u zagradi.Like so: [BUG]Blabla
Da se mogu raspoznat.
dobra ideja...i da admini ce na kraju imena imati znak # a onaj ko to stavi a nije admin bit ce kaznjen
Da se mogu raspoznat.
stvarno dobra idea
a "elitni" dio klana je .... ? :P
a "elitni" dio klana je .... ? :P
dio klana gdje igraju njih 6-7 otprilike najboljih koji imaju redovit poziv za warove i turnire
ja sam stavio |BUG|CROKole u igri samo a nisam elite player da li je to ok ili trebam ovaj prefiks|BUG| micat ?
aha..znaci to ce se tek ustanovit kad dodu serveri jel ?
Ljudi ocete na server? Ocekujemo vas ;)
Ako netko nezna IP je: 213.239.199.124:28963
misli ono kad sam te owno xDDD
Bravo Sule dobro igras:)
ajmo sad nabacit koju
ajmo sad nabacit koju
ajd
ja sam stavio |BUG|CROKole u igri samo a nisam elite player da li je to ok ili trebam ovaj prefiks|BUG| micat ?
ne, naprotiv...to moras imati..a elite dio klana ce imati prefiks [|BUG|]
ajmo sad nabacit koju
jel se to meni cini il si ti dobio PB ban zbog gamehack-a ?
ajmo sad nabacit koju
jel se to meni cini il si ti dobio PB ban zbog gamehack-a ?
meni je reko da mu je brat instalirao aimbot i on to nezna obrisati
ja lijepo igram na serveru(nekom hrv) lijepi score imam negdje 36/21 i mene kick kazu da imam wh.
koristio sam ga prije ali sam mi je to dosadilo jer je glupo i sad me kickaju kad ga nemam ni necu ga vise imat jer je glup.:)
steta sto nisam uslko score.
bas mi dobro islo.
nemogu priznat da sam bolji.
Jucer smo igrali mamaza i ja protiv neka dva...
Nesjecam se tocno kako se lik zvao(imao je bug ispred imena),ali sigurno je imao wh.
I mamaza je rekao da ima,a on zna igrati.
pricao mi je jutros...javit ce mi on kad bude igrao taj deby pa cu vidit jel ima hak
nekoristim ja vise taj wh koristio sam ga prije kad nisam znao igrat i sad sam naucio igrat i vise to nekoristim.jer je stvarno glupo.
LOL
btw: ako si prije takve gluposti koristio, moguce je da se sad same nasumicno pale.
Izbrisi sve .dll fileove u root mapi cod-a pa zamoli nekog forumasa da ti posalje ciste
i ti si mu povjerovao?
ne..to ti je server od mog klana kvartovskog
NHf al' serete ga puno s tim svime oko klana i servera. Samo uzmite server i bok. Koja korist od klana ako se samo igrate po pubu i nosite tagove?
Nek ta xf grupa više bude kao community page.
i ti si mu povjerovao?
da..zato sto sam ga spektao i ima potencijala ali u nekim dijelovima se vidi da jos treba ucit
aimbot nije koristio,a za drugo neznam jer sam igrao sa njim
treba stavit killcam da se vidi
NHf al' serete ga puno s tim svime oko klana i servera. Samo uzmite server i bok. Koja korist od klana ako se samo igrate po pubu i nosite tagove?
Nek ta xf grupa više bude kao community page.
pa bila je..ali onda je bilo dosta prigovora, onda sam vidio potencijala kod pojedinih clanova te nam je jedan od tih clanova ponudio orig keyeve da bi mogli sudjelovati na nekim natjecanjima i turnirima
aimbot nije koristio,a za drugo neznam jer sam igrao sa njim
treba stavit killcam da se vidi
pa neznam sad bas killcam na s&d promod?
ekipa odavdje nema org key? ovo je sramota za BUG ako u njihovo ime dižete server.
ajde prestanite trkeljat..sad comunity site sad ovo sad ono..
ovo je odlicno .. dosta nas je u klanu .. to nek bude klan .. za CB, ili tzv. " elite " clanovi neka dobe keyeve .. a elite clanove treba odredit preko warova -.-
a ovi ostali, dok se ne dokazu, nek igraju na nasem PCV serveru warove, pa ce se naucit .. a ko je pak prelos = kick .. i amen :D