cekamo da se fic0 vrati iz (osnovne) skole jer on mulja sa serverima i web stranicama : )))
edit: jel' mi pricamo o cracked serverima citavo vrijeme ili ?
muljam ja muljam al vidit ces kad se sve napravi
cekamo da se fic0 vrati iz (osnovne) skole jer on mulja sa serverima i web stranicama : )))
edit: jel' mi pricamo o cracked serverima citavo vrijeme ili ?
muljam ja muljam al vidit ces kad se sve napravi
Web stranica je gotova, osim sadržaja!
dajte ljudi imali li itko ko zna pisati kao neki opis klana..molim vas da pomognete!!
Za onoga koji napise najbolji opis klana sljedi nagrada koja se moze izabrati..admin na serveru ili jedna novcana nagrada..ajde ljudi hitno nam je, MOLIM VAS!!
ja znam da od ovog nece bit ništa,a i ako bude nek se igra promod jel HC se vise neigra nigdje doslovno...a ak bude onda cu tam stavit svoje podatke pa se vidimo na nišanu
ja znam da od ovog nece bit ništa,a i ako bude nek se igra promod jel HC se vise neigra nigdje doslovno...a ak bude onda cu tam stavit svoje podatke pa se vidimo na nišanu
najvjerojatnije nece biti hardcore ali ce biti tdm
prihvacen si
prihvacen si
Ništa onda dok ne bude gotov naš server možemo igrat na tuđima
prihvacen si
procitaj sto pise na xfire klanu obavijest
prihvacen si
OK onda se možemo već sutra navečer skupit i odigrat po 1. put zajedno
prihvacen si
OK onda se možemo već sutra navečer skupit i odigrat po 1. put zajedno
tako je
mene zanima tko radi na izradi web stranice i koji cms (alat za izradu web stranica) koristi ?
moze neki ss da vidimo na sto ce to liciti? ; )
mene zanima tko radi na izradi web stranice i koji cms (alat za izradu web stranica) koristi ?
moze neki ss da vidimo na sto ce to liciti? ; )
izradu radi 8ax a sliku cete dobit za pola sata
jeste stavili forum na site?
neznam moram pitati 8ax
Da neotvaram novu temu treba mi netko ko se zna koristit rcon toolom odnosno neke komande najvaznije da mi kaze..unaprijed zahvaljujem
neznam moram pitati 8ax
Da neotvaram novu temu treba mi netko ko se zna koristit rcon toolom odnosno neke komande najvaznije da mi kaze..unaprijed zahvaljujem
Ja znam. Pitaj...
Stavit cu forum danas, sad se registriram na 000webhost dok ne dobimo pravog hosta.
EDIT : Registrirao sam adresu bugclan.co.cc...
Stavit cu forum danas, sad se registriram na 000webhost dok ne dobimo pravog hosta.
a pravog hosta dobivamo jako jako skoro
mogu u klan ^^
bugclan.co.cc, odrezan doljni dio pozadine kod ruba ekrana zbog moje greške u css-u ali to će uskoro biti ispravljeno.
Evo ako ti trebaju neke informacije u vezi rcona i kako se sluziti njime samo pitaj. Inace admin sam 3god pa ak ti nesto nije jasno samo pitaj.
Mozda ti i skriptu za server nabavim.
ma bezveze vam je to sto radite te web stranice,treba ekipa buga da vam da servere kao sponzori i da ima na naslovnici negdje vidljivo server za tu igru gdje ce biti svima dostupno,i postavit ozbiljniju ekipu dati rcon za admine.Sumnjam da ce od toga sta bit,jos kad vidim godišta vaša u profilima i ko ce sve bit admin na tim serverima sve mi je jasno :D
Imat ćemo B3 pa rcon neće biti potreban.
Do kad treba uplatit?
da server je cracked al i meni nesto pise pa me izbacuje...neznam tocno sto je