Ubijat cemo ih.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu bili skuteri u GTA IV ? Ako jesu, ne sjećam ih se. Nadam se da će biti dostupni u petici, bicikle su se pojavile na screenshotovima što mi je također ludo prijevozno sredstvo. Nego kada ono trebaju doći nove infromacije. Idući tjedan ?
Klasika.
vamo pise datum izlaska http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx
vamo pise datum izlaska http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx
To je staro i potvrden je "KAO ZA PC" (a nije), evo koliko je staro: "Submitted: 442 days 15 hours ago ".... zato ne vjerujem, od GTA 3 je uvijek igra najavljena prvo za konzole, pogledaj onaj "+" pored i baci oko na "earlier dates" i vidjet ces da su im to prijavljivali vise puta, zadnji je "farhan94".. a kao source je IGN i gamespot.
Odi na te linkove gdje pise "Sources" pa ces vidjeti da je sve staro :S
Preko CJ-a je mogao tenk proći, mogla mu je bomba ispod njega eksplodirati i mogli su ga s zoljom pogoditi i eventualno bi izgubio 50% pancirke, da bi sad rekli da je poginuo u pucnjavi
negdje sam procitao da je protagonist navodno sin Kendl i Cezara iz GTA:SA, i da kao moras pomoci Carlovom i Denisinom sinu tj svom rodaku,Denise je spiskala sav novac,a Carl je umro u pucnjavi 1991 ili 1992 ali to je davno bilo tako da nezz
Između generacija GTA nema nikakvih veza osim imena gradova, tako da sumnjam da će ovo biti iznimka.
Nije bas da nema nikakvih veza.... npr. Claude (GTA 3 lik) i Catalina, Claude se pojavljuje i u San Andreasu, a Catalina je jedna od sporednih likova u GTA SA.
Narano i drugi: Maria Latore, Salvatore Leone (Don), itd.
GTA SA i VC, LCS, VCS i Advance spadaju u GTA 3 eru.
GTA SA i VC spadaju u GTA 3 eru.
ups my bad , nisam obratio pozornost na rijec "generacija aka era"
Kada dolazi?
Nije mi se dalo čitat cijelu temu pa ovako pitam :P
Kada dolazi?
Nije mi se dalo čitat cijelu temu pa ovako pitam :P
Kako su pojedini krenuli, nikad!
Pa prije skoro godinu dana je izašao trailer, kad će onda više :O
pa vjerojatno sljedece godine u prvoj polovici
Rockstar doing what it does best.
Rockstar doing what it does best.
Eto fudbaleru, idi na "NEXT" i citaj xD
Dali netko zna hoce li Gta V imati Collector Edition za PC ?
nece
steta,to je jedina igrica za koju sam tio naruciti CE :/
Pa to im je neisplativo, pc prodaja je uzas mala.
ako igra bude dobra i bude imala dobar mp zaradit ce na pc-u, a bez dobrog mp nece sigurno zaradit
a na pc se ocekuje dobra grafika i optimizacija, mislim da se zna zasto profit od gta 4 na pc nije bio dobar(losa optimizacija i los mp)
nisam siguran al mislim da je gta iv imo ce i za pc i xbox i ps3
Imao je...
ako igra bude dobra i bude imala dobar mp zaradit ce na pc-u, a bez dobrog mp nece sigurno zaradit
a na pc se ocekuje dobra grafika i optimizacija, mislim da se zna zasto profit od gta 4 na pc nije bio dobar(losa optimizacija i los mp)
Ako je GTA V planiran za PS3 i Xbox 360 onda ne vidim razlog zasto bi igra bila losa na PC-u (mislim los port, osim ako ce opet biti lijeni).... GTA IV i GTA V = na istom hardveru odnosno PS3 i Xbox360, ne trebamo biti previse pametni da zakljucimo neke stvari, igra ce vjerojatno podrzavati DX 9, 10 i 11 (bas kao MP3), a s obzirom da je RAGE engine to sve i da ce se vrtiti na na current gen konzolama onda ne vidim razlog zasto bi micali podrsku za DX 9, time ce samo jos bolje zaraditi na PC-u.
Slazem se, ako ima MP vise ce zaraditi na PC-u, ako ce im MP biti nesto slicno kao MP u Max Payne 3 onda im je uspjeh zagarantiran + neki free roam MP + coop (ovo zadnje ce mozda biti jer ne znamo tko je main character, dva lika su u pitanju, a onaj lik koji stoji pored planine je treci... mozda eventi neki?).
Imao je...
nije, imo je samo za konzole.
Ne očekujem co-op u petici, svaki je protagonist poseban i jedinstven, uz svakoga se veže njegova igra, neznam koliko im je pametno ubaciti par glavnih likova.
U traileru i na ssovima je uglavnom onaj stari bjelac i onaj crnac...njih se najcesce viđa pa ce mozda i bit opcija da izaberes skime zelis igrat,a mozda bude i da dio prelazis s jednim a dio s drugim likom mada cisto sumnjam. Samo se nadam da ce bit crnac jel nekako mi vise odgovara mjestu radnje...
Pstoje glasine da 17. stizu neke nove informacije
nije, imo je samo za konzole.
a vidi stvarno, nisam isao za time da nije imao za PC...
Pstoje glasine da 17. stizu neke nove informacije
da bar,al nevjerujem..gdje si to vidio ?
Znas da dex uvijek opskrbljuje forum sa svim informacijama o igrama, pa su mu informacije gotovo uvijek tocne.