Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.780.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
domac5 kaže...

ili npr. da stoje jer nema mjesta pa kad naglo zakocis ili udes brzo u zavoj da se vidi kak lete unutra

tako nesto detaljno se radi u bus simulatoru, a ne u gta. pa ja sam u gta iv u bus uso 3-4 puta, ima ga samo na broadwayu.

14 godina
mar123 kaže...
domac5 kaže...

ili npr. da stoje jer nema mjesta pa kad naglo zakocis ili udes brzo u zavoj da se vidi kak lete unutra

tako nesto detaljno se radi u bus simulatoru, a ne u gta. pa ja sam u gta iv u bus uso 3-4 puta, ima ga samo na broadwayu.

ako naprave nesto kao poleplay na sampu ulazilo bi se cesce :) stvarno bi volio takav multiplayer da se mozeo do 1000 ljudi na server i onda roleplay sa poslovima itd. odmah bi prednarucio igru i nadogradio pc

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
zelenbic kaže...
mar123 kaže...
domac5 kaže...

ako naprave nesto kao poleplay na sampu ulazilo bi se cesce :) stvarno bi volio takav multiplayer da se mozeo do 1000 ljudi na server i onda roleplay sa poslovima itd. odmah bi prednarucio igru i nadogradio pc

Valjda mislis "R", sumnjam da ce R* to raditi ali tu je 5-MP tako da to mozemo ocekvati, samo bi bilo bolje da koriste sistem kao MTA, a ne SAMP i glupi streameri.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 0:48 (lovac82).
14 godina
neaktivan
GTA 5

a šta kažete na update-anje kuće, tj. namještaja?
jel vam to dobro ili je nepotreban detalj? 

SINIŠA VUCO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Šta se nije to moglo u SA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kobra24 kaže...

Bitno je ako voliš mogućnost stamina boost-a jer je madrac koji je korišten Dormeo Memory, a svi kuhinjski elementi iz Kike.

Pls, to je glupo, nepotrebno, dosadno, Simsovski, dosadno, gej.

13 godina
neaktivan
kobra24 kaže...

Pa kupi sebi SIMS. Stvarno, vi želite sve detaljno.. igra bi onda iznosila najmanje 50tak gb. Ozbiljno. Trebamo biti sretni bez obzira na sve, ej, GTA V dolazi, pa, kakav takav! {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
neaktivan
GTA 5

Nope.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
GTA 5

Nazalost, GTA 5 nam nece ponuditi boljeg lika od Nika Belica. Onakvog majka ne radja.

3 3 hvala 0
13 godina
GTA 5

Najjaci je. Cold blood killa :) Kad mu Bruice veli... Brucie mi je isto jedna od jacih igraca u GTA IV.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5
Istina. Malo previše tražite.
Ako vam je realnost toliko bitna, igrajte neki SAMP RP server.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dv14 kaže...

eto to je koa realno...

LooooooL
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Nazalost, GTA 5 nam nece ponuditi boljeg lika od Nika Belica. Onakvog majka ne radja.

Osim ako ne ponude crnca simpatične face. (kao Carl)

Ali sudeći po glasu u traileru, bit će bijelac.

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ma lik ce najvjerovatnije biti dobar, kao Niko Belić teško, ali nece bit los sigurnno. Mada ne bi volio da to bude ovj Albert De Silva, nekako mi je prestar. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 17:24 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Prestar.. pa Niko Bellic sudeći po izgledu i po "načinu ponašanja, glumi" imao je najmanje 45 godina... Da...da.... {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 14 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...
dv14 kaže...

eto to je koa realno...

Ovisi kako gledas, po grafici/fizici ili po kreativnosti scena.

16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Prestar.. pa Niko Bellic sudeći po izgledu i po "načinu ponašanja, glumi" imao je najmanje 45 godina... Da...da.... {#}

30 godina.

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
MARKOcVp kaže...
dv14 kaže...

eto to je koa realno...

Ovisi kako gledas, po grafici/fizici ili po kreativnosti scena.

Radije MTA RP server!

1000% bolje od sampa!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 17:51 (WiNAmDGAMer).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Prilika kaže...

30 godina.

Samo što ga je život na Balkanu pregazio pa izgleda da ima 45 {#}

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
16 godina
MARKOcVp kaže...
dv14 kaže...

eto to je koa realno...

Pa moze biti realniji i totalno nerealan sa SAMP-om i MTA... jesi li ikada igrao SAMP i MTA, znas li razliku? jesi li svjestan sto se sve moze napraviti.... daleko vise od onoga sto imas u originalnom GTA SA bez modova.

Sto se tice Nike, nije mi bas najomiljeniji GTA lik... a njegove godine (btw radnja u igri je je sudeci po R* izjavi "present year" sto bi moglo znaciti, ajmo zaokruziti 2006-08 god radnja, tako da nije niti blizuuuu 45 god, prije je oko 30 god):

Niko grew up in the harsh environment of the Yugoslav Wars, and was a teenage soldier (The Yugoslav Wars being between 1991 and 1995, this means Niko was only 13-17 years old at the time). Niko says that he was betrayed "ten years ago", making it closer to 1997 or 1998 (although Florian claims that its was "twelve or thirteen years ago" in a phone call after the mission That Special Someone). He served as a helicopter pilot and an infantryman during the war, and during the mission Easy Fare, Roman alludes to him driving a tank.

Sudeci po ovoj izjavi izgleda da ce slijediti primjer s GTA IV sto se tice radnje (godine):

"A bold new direction in open-world freedom, storytelling, mission-based gameplay and online multiplayer, Grand Theft Auto V focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present day Southern California."

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 18:12 (lovac82).
13 godina
protjeran
Prilika kaže...

hahah

14 godina
neaktivan
GTA 5

negdje sam procitao da je protagonist navodno sin Kendl i Cezara iz GTA:SA, i da kao moras pomoci Carlovom i Denisinom sinu tj svom rodaku,Denise je spiskala sav novac,a Carl je umro u pucnjavi 1991 ili 1992 ali to je davno bilo tako da nezz

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

negdje sam procitao da je protagonist navodno sin Kendl i Cezara iz GTA:SA, i da kao moras pomoci Carlovom i Denisinom sinu tj svom rodaku,Denise je spiskala sav novac,a Carl je umro u pucnjavi 1991 ili 1992 ali to je davno bilo tako da nezz

Između generacija GTA nema nikakvih veza osim imena gradova, tako da sumnjam da će ovo biti iznimka.

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
MrXleader kaže...

Svaka GTA igra je svemir za sebe.

http://www.gtav.net/news/4456/what-rockstar-said-about-quotuniversesquot

Pingu ;)
14 godina
protjeran
GTA 5
Ja bi volio da bar mrvicu povezu sa san andreas radnjom, da se lik neki spomene ili ubaci u radnju...
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Bit će nečega sigurno, barem kao esater eggovi.

Inače, san andreas počinje 92., tako da Carl nije mogao izgunuti 91., a ni 92., teško, mada nije poznato vremensko razdoblje san andreasa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Bit će nečega sigurno, barem kao esater eggovi.

Inače, san andreas počinje 92., tako da Carl nije mogao izgunuti 91., a ni 92., teško, mada nije poznato vremensko razdoblje san andreasa.

zapravo,sta nije na intru ,ime aerodroma 1992.?a i vecina autiju predstavlja modele iz 92',ja se iskreno nadam da ce protagonist biti Cezarov sin,tj. da povezu radnju-bilo bi EPIC!!!

Xc
16 godina
Unix kaže...
MrXleader kaže...

Između generacija GTA nema nikakvih veza osim imena gradova, tako da sumnjam da će ovo biti iznimka.

Nije bas da nema nikakvih veza.... npr. Claude (GTA 3 lik) i Catalina, Claude se pojavljuje i u San Andreasu, a Catalina je jedna od sporednih likova u GTA SA.

Narano i drugi: Maria Latore, Salvatore Leone (Don), itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 3:08 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...
Unix kaže...

Nije bas da nema nikakvih veza.... npr. Claude (GTA 3 lik) i Catalina, Claude se pojavljuje i u San Andreasu, a Catalina je jedna od sporednih likova u GTA SA.

Narano i drugi: Maria Latore, Salvatore Leone (Don), itd.

Imaš na ovom linku poredane serijale po erama. U eri se međusobne veze vide, poput onog odvjetnika Ken Rosenburga ili tako nešto koji se pojavljuje u Vice Citiju i u SA.... U GTA IV i ekspanzijama je to bilo manje naglašeno. A u petici će se vjerojatno moći na računalu u policijskom autu naći podaci o CJ-u... ili tako nešto. Ako bude koji cameo biti će u stilu i prijašnjih nastavaka, vremenski otprilike 1-2 minuta kroz cijelu igru.

Jesu bili skuteri u GTA IV ? Ako jesu, ne sjećam ih se. Nadam se da će biti dostupni u petici, bicikle su se pojavile na screenshotovima što mi je također ludo prijevozno sredstvo. Nego kada ono trebaju doći nove infromacije. Idući tjedan ?

16 godina
Space kaže...

Jesu bili skuteri u GTA IV ? Ako jesu, ne sjećam ih se. Nadam se da će biti dostupni u petici, bicikle su se pojavile na screenshotovima što mi je također ludo prijevozno sredstvo. Nego kada ono trebaju doći nove infromacije. Idući tjedan ?

Bili su... a bicikl se vec vidio u prvom traileru (ona obiteljska kuca i crni auto, pored kuce stoji bicikl)....

Mene bas zanima sto cemo raditi s psima? voditi ih u kaveze i odrzavati borbe?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 21:02 (lovac82).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice