Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.783.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA 5

Sad sam se sjetio lika koji je prelazio Vice City istovremeno kad i ja, jednom dođem kod njega dok je igrao i uberem da lik staje na svakon crvenom na semaforu, i ogroman dio igre je tako prešao. 

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
Re: GTA 5
CoLdPlay kaže...

Gotovo je sigurno da se neće ništa uvoditi od ovog navedenog u posljednjih par stranica. Možda bi jedino bilo dobro kada bi se na primjer uveo posebni mod za takav stil igre ( stajanje na semaforu, ograničenje i slične stvari ), ja bi ga sigurno igrao kada bi se zasitio jurnjave, pucanja i svega ostalog zanimljivog što GTA može pružiti i što će pružiti.

postoji takav mod za gta iv.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Bas kao sto kolega gore reče: Grand Theft Auto (velika kradja automobila). To stajanje na semaforima i ogranicenje brzine cista glupost, kolko ljudi samo igra GTA igre radi jurenja velikom brzinom po gradu. A to da bude neki mod igre gdje se tako igra, to je OK. 

I bas se sjeti: Jedna moja rodica je igrala SA bas tako, na svakom semaforu staje, pristojno vozi.  . .

dzix
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 19:02 (dzelo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dzelo kaže...

Bas kao sto kolega gore reče: Grand Theft Auto (velika kradja automobila). To stajanje na semaforima i ogranicenje brzine cista glupost, kolko ljudi samo igra GTA igre radi jurenja velikom brzinom po gradu. A to da bude neki mod igre gdje se tako igra, to je OK. 

I bas se sjeti: Jedna moja rodica je igrala SA bas tako, na svakom semaforu staje, pristojno vozi.  . .

ja uvijek divljam po cesti, neda mi se tako vozit, pristojno

al bilo bi bas zabavno da se policija prikljuci kad juris po autocesti recimo, ono da imas nfs i gta u jednom

LooooooL
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Bas kao sto kolega gore reče: Grand Theft Auto (velika kradja automobila). To stajanje na semaforima i ogranicenje brzine cista glupost, kolko ljudi samo igra GTA igre radi jurenja  velikom brzinom po gradu. A to da bude neki mod igre gdje se tako igra, to je OK.

I bas se sjeti: Jedna moja rodica je igrala SA bas tako, na svakom semaforu staje, pristojno vozi.   . .

Ja sam to isto radio u VC ponekad kad bi mi bilo dosadno,ali onda bi mi dopi*dilo nakon 3 semafora i onda bi slupao auto XD.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
mar123 kaže...

kuzim da se nekima ne sviđa to sivilo ali to je new york, ogroman grad, bez drveca(osim park), sami beton i zgrade, sivilo je tu da docara tu atmosferu. meni je puno ljepse kad je sve u bojama.

Ne!!!

Igra je RUŽNO siva jer je takav engine valjda, (kao ono žutili u F1 igrama od Codemastersa).

Malo pogledat kako izgleda Sleeping Dogs pa će sve biti jasno! GTA IV je stariji, pošteno, bla bla, ali ako sada sve to spreme u sivilo zaslužuju šamar, dva! Bio ja u Hong Kongu, New Yorku ili Rijeci ja kada kupim žute hlačice one su ŽUTE a ne narančaste ili izbljeđeno žute, (kao da ih je ARIEL prao 15 godina).

Nikakva opradvdanja i te šprehe "veliki grad, sve je tmurno bla bla. Kada u New Yorku sunce zaprži sumjnam da je sve onako gnjusno kao u GTA IV! Niakvog opravdanja nema za to sivilo!! Nula bodova

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
mar123 kaže...

kuzim da se nekima ne sviđa to sivilo ali to je new york, ogroman grad, bez drveca(osim park), sami beton i zgrade, sivilo je tu da docara tu atmosferu. meni je puno ljepse kad je sve u bojama.

Ne!!!

Igra je RUŽNO siva jer je takav engine valjda, (kao ono žutili u F1 igrama od Codemastersa).

Malo pogledat kako izgleda Sleeping Dogs pa će sve biti jasno! GTA IV je stariji, pošteno, bla bla, ali ako sada sve to spreme u sivilo zaslužuju šamar, dva! Bio ja u Hong Kongu, New Yorku ili Rijeci ja kada kupim žute hlačice one su ŽUTE a ne narančaste ili izbljeđeno žute, (kao da ih je ARIEL prao 15 godina).

Nikakva opradvdanja i te šprehe "veliki grad, sve je tmurno bla bla. Kada u New Yorku sunce zaprži sumjnam da je sve onako gnjusno kao u GTA IV! Niakvog opravdanja nema za to sivilo!! Nula bodova

druze ti si dushebag prve klase... fora je sa bojama da ti daje takvu atmosferu... Koji kkkkk kukate vise...

15 godina
GTA 5

Nepratim bas temu pa neznam dali je vec neko stavio

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
Moj PC  
3 14 hvala 1
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Nepratim bas temu pa neznam dali je vec neko stavio

Ne.. ni slučajno..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
ajdin99 kaže...

jel meni ikako moze gta 4 ?

Jel ovo GTA 4 tema!?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
pa i bolje da nije za nove konzole, kom bi se dalo cekat toliko, bolje da naprave ovako fino, al za pc da bude bolja grafika, a konzole 30fps cap i losija grafika ko i obicno i svi sretni i zadovoljni
LooooooL
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Baš me zanima jel će bit grove street u petici.

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
gamereport kaže...

Baš me zanima jel će bit grove street u petici.

Gta bez grove street-a (gangsta style-a) nema cara :P

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
14 godina
protjeran
GTA 5

Da bar ubace nekako CJ-a u pricu, da ima misija s njim ili tako nesto, ili nekog iz Grove Streeta.
Al najvise bi htio da benzin stave da se toci, u avione pogotovo, onako da moras pazit koliko imas kad poljeces i to, super bi bilo, i da opet bude ono da mos platit da ides negdi avionom

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 21:17 (MARKOcVp).
Moj PC  
4 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

To sa benzinom bi stvarno bilo fora. Nikakve gluposti ne moraju dodavati, ali sa benzinom bi bilo puno zanimljivije, Pogotovo bjezanje od policije

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 21:22 (domagoj05).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Da bar ubace nekako CJ-a u pricu, da ima misija s njim ili tako nesto, ili nekog iz Grove Streeta.
Al najvise bi htio da benzin stave da se toci, u avione pogotovo, onako da moras pazit koliko imas kad poljeces i to, super bi bilo, i da opet bude ono da mos platit da ides negdi avionom

meh, to bi zasralo igru. možda ako bude neki mod ili nešto ok, al točenje goriva ne spada u gta.

cort g200
14 godina
domagoj05 kaže...

To sa benzinom bi stvarno bilo fora. Nikakve gluposti ne moraju dodavati, ali sa benzinom bi bilo puno zanimljivije, Pogotovo bjezanje od policije

je ionda kad napokon predes misiju ganja te murija i ostanes bez goriva...

To bi stavio da ima kada zavrsis sve misije ili tako nesto.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...
domagoj05 kaže...

eh ne tros se benzin tako brzo, eto da naprave ko u mafiju 2, u tom omjeru, tmao se mos vozit 1h sa punim rezervarom, sto je taman za igru

LooooooL
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

To je istina, i znam da bi odmaglio na zivce kad bi mi se to dogodilo, ali to bi bio jedan detalj na koji bi morali paziti

14 godina
neaktivan
disaster98 kaže...

meh, to bi zasralo igru. možda ako bude neki mod ili nešto ok, al točenje goriva ne spada u gta.

fuel imaš u mafiji 1 i 2 pa nije zasralo igru... to su trebali uvesti u GTA još davnih dana...

al trebali bi to napraviti na način da kada mazneš auto da je rezervar uvijek barem na pola pun tako da se ne desi zajeb kada bježiš od murije ili nekog ganjaš na misiji...

16 godina
GTA 5

hm jesam ja jedini koji nikad nije moro tocit gorivo u mafiji?

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

hm jesam ja jedini koji nikad nije moro tocit gorivo u mafiji?

Da! {#}

15 godina
neaktivan
GTA 5

Iskreno, meni te fore sa tocenjem benzina su glupe jer onda fokus nije na zabavi i jurnjavi što bi nekako bila poanta GTA igre. A vjerojatno će u petici biti neki način tributea na San Andreas i Grove st. (gotovo sigurno barem kao easter egg ;D)

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
disaster98 kaže...

fuel imaš u mafiji 1 i 2 pa nije zasralo igru... to su trebali uvesti u GTA još davnih dana...

al trebali bi to napraviti na način da kada mazneš auto da je rezervar uvijek barem na pola pun tako da se ne desi zajeb kada bježiš od murije ili nekog ganjaš na misiji...

Mafija je igra dosta sporijeg tajminga od gta serijala, ovdje zbilja nebi pasalo gorivo, nikome.

16 godina
GTA 5

Gorivo bi bilo brutalno. Bjezis od policije i nestane ti, i moras pjeske ic i rokat ih iza. Sto je brutalno jer ionak od policije u autu mozes proc, cik cak koji stup i oni se zakace za nesto i prevrnu i gotovo ( caka koja pali uvijek ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Gorivo bi bilo brutalno. Bjezis od policije i nestane ti, i moras pjeske ic i rokat ih iza. Sto je brutalno jer ionak od policije u autu mozes proc, cik cak koji stup i oni se zakace za nesto i prevrnu i gotovo ( caka koja pali uvijek ).

To sad ovak zvuči super, ali ja imam osjećaj da bi se to pretvorilo u veliku frustraciju.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
sinister_axe kaže...
Fake_Alert kaže...

To sad ovak zvuči super, ali ja imam osjećaj da bi se to pretvorilo u veliku frustraciju.

Kad bolje pogledam, i bi! Samo kad se sjetim gta 4 koliko sam se nervirao kada sam trcao i pucali po meni... Pa kada mi roknu auto i idem ukrast drugi pa mu treba pun k da ga ukrade i ubiju me.. i tako 100 puta :D

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Bježiš pješke dok ne ukradeš drugi auto, što se može u 15ak sekundi.

15 godina
neaktivan
GTA 5

samo nek bude puno easter eggova, i stvari iz gta sa... bilo bi dobro nać lopatu iza ryderove kuće u grove stret (ako bude grove street :D), ili mothership negdje u šumi 

cort g200
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice