Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.779.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
PLASMAorLCD kaže...

Da, umru sva trojica i na kraju možeš samo free-roamat sa Chopom.

možeš li onda grist ljude??

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
16 godina
neaktivan
Asterix kaže...

The Gun Show - Grand Theft Auto V

Super je taj video, al njemu šta god da radi ne krene policija na njega, ima neki cheat za to ili? Da ne bude ispalim 2 metka iz snipera na auto putu pa da moram da se sakrijem od drotova...

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Dali u na kraju morao ubiti jednoga protagonistu ?

Nek si ti to pitao bez spoilera....

Imaš da umre ili michael ili trevor ili da sva 3 preživite.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da, a ''special ability'' je kratko prikazan u jednoj od ranih misija. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:35 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Može li mi neko reći kako se fakin priča sa strancima po mapi? 1000 videa a nigdje da kažu kako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Može li mi neko reći kako se fakin priča sa strancima po mapi? 1000 videa a nigdje da kažu kako...

Dodjes do nekoga i stisnes na gamepadu desnu strelicu(jednom ili 2puta tapnes),tako barem kod mene na PS3.

14 godina
Grand Theft Auto V

Tek toliko o lošoj GTA V grafici.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
12 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Onaj koji mi je otkrio kraj GTA V neka gori u paklu, kada sam pročitao kako završava radnja izgubio sam volju za igrom.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Onaj koji mi je otkrio kraj GTA V neka gori u paklu, kada sam pročitao kako završava radnja izgubio sam volju za igrom.

Sami kraj ti ne može odati ništa što se dešava prije samog kraja, tako da stop with the bullshit.

14 godina
matić_žu kaže...

Please, stop bithcing.

Tko te tjerao da čitaš.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
matić_žu kaže...

sta pratis temu znaš da je igra vani da ju dosta ljudi igra pa je normalno očekivati spoilere 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Pa imam i ja igru i došo sam u ovu temu da pitam nešto za dionice. I onda vidim lik pita ono da li u zadnjoj misiji moraš blablabla da drugima sad ne spoilam. Dakle nit je stavio SPOILER ALERT nit išta -.-
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

sta ce vise spoil alert? igraica je izasla pred dva tjedna, ko je presao presao, ostali mogu, a ne moraju citati...

1 8 hvala 1
17 godina

Istina, ali nije neki problem stavit spoiler bar na glavnu pricu. Dosta ljudi koji su imali preorde su igru dobili dosta kasnije i ne igraju ju tak dugo. Ja ju npr igram od dana izlaska i jos ju nisam preso imam par misija, neko npr. igra tak da odigra jednu misija onda se par sati vozi i istrazuje mapu...

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan

ma da, kuzim ja to, al glupo mi je da se neko nervira zbog toga. postoji i gorih stvari u zivotu, nego da ti tu neki balavac od 17-18 godina namjerno ide otkrivat radnju jer mu je eto dosadno u zivotu. ne treba im dat gusta ;)

16 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

ma da, kuzim ja to, al glupo mi je da se neko nervira zbog toga. postoji i gorih stvari u zivotu, nego da ti tu neki balavac od 17-18 godina namjerno ide otkrivat radnju jer mu je eto dosadno u zivotu. ne treba im dat gusta ;)

To nije poanta, smrt michaela/trevora/nekog lijevog uopšte ne otkriva radnju...

13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

neki drugi forumi imaju posebno odvojenu temu sa spoilerima gdje sudjeluju igraci koji su prosli igru..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Arnold Layne kaže...

neki drugi forumi imaju posebno odvojenu temu sa spoilerima gdje sudjeluju igraci koji su prosli igru..

Eh, ovo nije takav forum.

12 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

sudy_freak kaže...
Arnold Layne kaže...

Eh, ovo nije takav forum.

nista vas ne sprecava da otvorite takvu temu

HOW ABOUT NO
14 godina
Kulo Vi Britania kaže...

Spoileri se svakako vide.

P.s. nisam igrao, ali po viđenim gameplayima zaključujem da je u ovome itekako puno istine

12 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

P.s. nisam igrao, ali po viđenim gameplayima zaključujem da je u ovome itekako puno istine

Istina nažalost! Govorilo se o nekoj ogromnoj mapi a na kraju je ispalo da su 3/4 mape brda...

Po meni je trebalo biti 3/4 grada a 1/4 brda. Da su umjesto tolikih brda stavili još grada, casina, teretane igrica bi bila savršena.

16 godina
bandrinelli kaže...
sudy_freak kaže...

Istina nažalost! Govorilo se o nekoj ogromnoj mapi a na kraju je ispalo da su 3/4 mape brda...

Po meni je trebalo biti 3/4 grada a 1/4 brda. Da su umjesto tolikih brda stavili još grada, casina, teretane igrica bi bila savršena.

samo neznam kako bi ju onda ove konzole pokrenule.

12 godina
protjeran
mar123 kaže...

samo neznam kako bi ju onda ove konzole pokrenule.

Pa valjda bi više memorije trebalo, ne treba grafiku popravljat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:35 (bandrinelli).
14 godina
bandrinelli kaže...
sudy_freak kaže...

Ne znam, ja više volim otvorene prostore.
Doduše jest da je GTA serijal poznat po gradu, ali otvoreni svijet, brda, prerija, što već ima daje veću slobodu.

Smatram da je ovo super odnos. 

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mene je malo razočarala, ali samo malo. I jedino što mi još smeta je vrijeme koje je potrebno da pobjegnem policiji...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uopce nije mapa velika kak su pricali
CONSOLES FTW!!!
13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Spoileri se svakako vide.

prazan prostor ti je za easter egg-ove 

13 godina
neaktivan

je, je, samo si ti vjerojatno mislio da ce biti jos veca ;)

za mene je stvarno ogromna i dodje mi slabo kad moram iz jednog djela mape u drugi.

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Velika je mapa, samo bi bolje bilo da je više grada. Al jbg to je igrica, ne može nikad biti kao stvarni svijet.

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

jedno je napraviti veliku mapu, a nešto skroz drugo je napraviti veliku mapu punu sadržaja i različitih područja.

Recimo mapa GTA V se po veličini ne može mjeriti sa onom iz Just Cause 2, ali je zato sadržajem nadmašuje. Just Cause 2 mapa je stvarno ogromna, ali je čisti copy-paste širom cijele mape i nema se što za raditi, premalo je sadržaja. 

A Rockstar je uspio napraviti stvarno dosta veliku mapu, sa puno različitih područja i sadržaja. Meni se baš sviđa i mislim da su skroz pogodili.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:14 (antimadridista).
Moj PC  
13 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice