Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.782.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V
BannedOnThisForum kaže...
arnes_king kaže...

Ma ovaj social club je izgleda pun bugova, vec par puta te prihvatio i opet na kraju nema zahtijeva pa ja tebi sad opet poslao, isto tako i za crew poslao sam i uradio sve, pogledaj u notifikacijama ima li ista da ti je doslo da moras potvrditi?

Invite accepted Smijeh

Super, evo sad nas ima 6 + dva na cekanju, znaci 8 :)

E ko ce biti aktivan i pomoci pri regrutaciji jos clanova, neka mi se javi na pp pa da ga mogu promotati odmah da se prosirimo pa cemo vidjeti dalje, ako ko ima vremena i volje da to odradimo fino i profesionalno, da napravimo neke zahtijeve pri odabiru clanova, fino kulturne i profesionalne poruke za regrutaciju, napravimo "fin" emblem itd isto tako neka se javi (za jos vecu poziciju) da mozemo malo ovaj crew urediti :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:33 (arnes_king).
14 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...
forzzuk kaže...

Na Plejki sam San Andreas prošao uzduž i popreko svojevremeno tako da mi je GTA

zauvijek ostala u glavi kao genijalna, brutalno blesava sanbox zafrkancija.

I još uvijek jest,samo nisam baš toliko oduševljen(tj. nije mi wow faktor na 500) kao što sam bio sa San Andreasom,ali to je iz nekoliko razloga:

1.)Bio sam klinjo koji je obožavao igre,sve što mu je došlo po ruku.

2.)Vožnja BMX-a,aviona,customizacija svega živoga,gomila oružja,milion stvari su me jednostavno ostavili bez daha.To je bila prava revolucija u gamingu,GTA V je više kao odlična evolucija.

3.)Nisam pratio razvoj igre prije njenog izlaska,pa nisam imao hype,tj. nisam imao nikakva očekivanja pa se nisam mogao niti malo razočarati.

4.)Igrao sam SA na PC-ju.{#}To je vrlo važno za napomenuti!{#}

5.)Imao sam bujnu maštu,tj. većinu vremena sam igrao izvan misija i bavio se tzv. roleplayingom.Npr. ja sam pilot i idem na posao itd...

Sada iako jako uživam u igri ipak nije to to kao kad si klinac sa gomilom slobodnog vremena,bujnom maštom i igrom kao San Andreas.Mogao sam se satima bez prestanka samo vozikati gradom i slušati radio.Danas to ipak nije dovoljno da me zadrži satima.Zato se ljudi po forumima žale da se nema što raditi izvan misija,a pogledajte GTA III.Unatoč nedostatku sadržaja i malenoj mapi(u odnosu na današnje igre) bila je najzabavnija igra u svoje vrijeme.

To što sam opisao se odnosi na sve igre,ne samo na GTA.Najviše se žale stariji nostalgičari koji su se već previše izigrali,pa sad samo traže mane,a siguran sam da će ovim mlađim generacijama igra biti kao što je nama bio San Andreas.

Potpisujem.

Mene nista vise ne moze zadrzati vise od 100 sati igranja, dok sam san andreas tukao 800 sati dok sam bio klinac. Danas jednostavno to nije to, skyrim sam igrao jedva 100 sati.

Darko
15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
arnes_king kaže...

Ma ovaj social club je izgleda pun bugova, vec par puta te prihvatio i opet na kraju nema zahtijeva pa ja tebi sad opet poslao, isto tako i za crew poslao sam i uradio sve, pogledaj u notifikacijama ima li ista da ti je doslo da moras potvrditi?

Invite accepted Smijeh

E ko ce biti aktivan i pomoci pri regrutaciji jos clanova, neka mi se javi na pp pa da ga mogu promotati odmah da se prosirimo pa cemo vidjeti dalje, ako ko ima vremena i volje da to odradimo fino i profesionalno, da napravimo neke zahtijeve pri odabiru clanova, fino kulturne i profesionalne poruke za regrutaciju, napravimo "fin" emblem itd isto tako neka se javi (za jos vecu poziciju) da mozemo malo ovaj crew urediti :) 

Vidim ja demotan :(

13 godina
protjeran
bbbmarko01 kaže...
arnes_king kaže...
arnes_king kaže...

Invite accepted Smijeh

Vidim ja demotan :(

Vidim nema te nigdje, mislio sam da neces ni ulaziti pa zbog toga xD promotat cu vas sad za sad sve na "REPRESENTATIVES" da mozete i vi invite-ovat ljude pa cemo poslije nekad (mozda kada pocnemo igrati GTA:O) vidjeti fino kako cemo i sta za rangove :)

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

evo vaaaaaaaaaaaaam :D

http://www.gta5tv.com/gta-v-pc-release-date/

objavili pred dvadesetak minuta na fejsu, stranica odmah pocela padat :D

0 17 hvala 0
12 godina
protjeran

To je fanpage, a ne sluzbena stranica.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
14 godina
neaktivan
Dok vidim one fake slike desktopa, odma se zna da je laž.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan

nisam nigdje rekao da je sluzbeno, al dobro... na kraju ce svejedno bit tako kako pise.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 23:18 (naughty guy).
12 godina
protjeran

pa nisi rekao ali s tim postom evooo gaaa zna se na sto se misli. To je ista vijest kao sa stranica koje unaprijed zele da ljudi urade preorder.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ima li neki  vlogger koji komentira i igra gta 5 na yt ako znate ili ovdije

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

pa nisi rekao ali s tim postom evooo gaaa zna se na sto se misli. To je ista vijest kao sa stranica koje unaprijed zele da ljudi urade preorder.

a htio sam samo pomoci, ulit malo nade... ehh

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

typicalgamer potraži na youtube

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
protjeran
coso9288 kaže...

Sta to nije dobro?

grafika

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas dok sam igrao sa Franklinom otkrio sam neki auto. Spremio sam si 2 svoja auta i dok sam ih razgledavao u garazi, pojavila mi se obavijest da stisnem tipku prema desno da udem u neki secret car. Izgleda slicno Nissanu GTR-u

EDIT: To je easter egg...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 0:29 (coso9288).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 0:42 (DarioGTI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

{#}.

Jel ti to meni ili?? Ako je spoil onda cu editovat post

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nije direktno tebi. Ovo je bilo "spontano"... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Ok {#}

15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...
DarioGTI kaže...

Ok {#}

to je auto od rockstar social club-a :D

16 godina
neaktivan

Elegy mi je bio jedan od najdražih auta u SA. Tada je to bio R32/R33/R34, stalno sam ga vozio :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 8:34 (Mitsuoka).
12 godina
drakula789 kaže...

Smoove7182954 (Chris Smoove)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

evo za one koji su presli glavnu pricu... super jum p 

i money health 

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
chutac kaže...

Iako je Šomi napisao da će igra pokušati iskoristiti moderni hardver, svejedno će moći biti postavke kakve su na konzolama?

Zanima me zato jer namjeravam kupiti igru, a ne znam hoće li mi raditi.

I sada nemojte srati o vidovnjaštvu i zahtjevima, nego ako netko ima suvisli odgovor, neka kaže svoje mišljenje.

Bilo bi jako glupo da igra podržava samo DX11, kao Crysis 3 na primer. Neki sa uber grafičkom tipa HD4870X2, koja je inače DX10, mogu igrati sve na Maksimumu, i da sada trebaju da kupuju mrtvu 5550, koja ima DX11, ali sve će štekati i na very low. Mislim da Rockstar neće ići na ovakav potez. Ne kažem da neće ubaciti podršku za DX11, ali će isto tako ostaviti i za DX9,10. Nebi bilo logično. Ono sa Crysisom 3 je čisto kur*enje. Metro Last Light možda izgleda i bolje, a opet može na DX9,10,11.

15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
chutac kaže...

Iako je Šomi napisao da će igra pokušati iskoristiti moderni hardver, svejedno će moći biti postavke kakve su na konzolama?

Zanima me zato jer namjeravam kupiti igru, a ne znam hoće li mi raditi.

I sada nemojte srati o vidovnjaštvu i zahtjevima, nego ako netko ima suvisli odgovor, neka kaže svoje mišljenje.

Bilo bi jako glupo da igra podržava samo DX11, kao Crysis 3 na primer. Neki sa uber grafičkom tipa HD4870X2, koja je inače DX10, mogu igrati sve na Maksimumu, i da sada trebaju da kupuju mrtvu 5550, koja ima DX11, ali sve će štekati i na very low. Mislim da Rockstar neće ići na ovakav potez. Ne kažem da neće ubaciti podršku za DX11, ali će isto tako ostaviti i za DX9,10. Nebi bilo logično. Ono sa Crysisom 3 je čisto kur*enje. Metro Last Light možda izgleda i bolje, a opet može na DX9,10,11.

To se nadam da ce biti, tako da i npr. ja sa ovim magarcom mogu igrati. :)

Lijepo napraviti raspon od: Trulja do Zmaj

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
Grand Theft Auto V

The Gun Show - Grand Theft Auto V

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neznam zas vi koji si ne zelite spoilat idete u temu
CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
1 14 hvala 0
15 godina
PEXer kaže...
Neznam zas vi koji si ne zelite spoilat idete u temu

Možda zato što želimo raspravljati o igri? zato i postoji opcija za spoiler.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Bas zanimljivo za gledat.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 1
12 godina
Grand Theft Auto V

Dali u na kraju morao ubiti jednoga protagonistu ?

Work hard play harder
Moj PC  
0 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da, umru sva trojica i na kraju možeš samo free-roamat sa Chopom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
14 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice