Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.784.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Jonja kaže...
ATI HD3870 kaže...

Istina kad se približiš TV-u grafički to i nije baš savršeno ali zato kad se udaljiš od ekrana 2-3 metra igra je remek djelo....normalno nećeš igrat doslovno pred ekranom....još kad uzmemo u obzir konzole i njihovu dob sve nam bude jasno....ovaj gta je osobno najbolji gta dosad...kad vidiš sve te detalje u igri igra definitivno zaslužuju čistu 10....može još netko napisat što se sve otključava prelaskom misija....

Najbolje svaku igru igrat sa 50 metara pa ce sve igre izgledat dobro?

Televizor =/= monitor

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
Grand Theft Auto V

Evo HCL gameplay.
Sorry ako je bilo

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 18:38 (sudy_freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Da ovako nesto GTA ima bilo bi prebolesno!

Znam da nema neke veze sa GTA jer se radi o nadolazecoj igri od Bugbeara( FlatOut serijal) al zamislite GTA sa ovime...iako je "work in progress" bolesno bi bilo :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Da ovako nesto GTA ima bilo bi prebolesno!

Znam da nema neke veze sa GTA jer se radi o nadolazecoj igri od Bugbeara( FlatOut serijal) al zamislite GTA sa ovime...iako je "work in progress" bolesno bi bilo :D

I igras misiju malo udaris u zid i hajmo ponovo ? :D

13 godina
Grand Theft Auto V

Prerealno je, koliko god to glupo zvučalo. Znatno bi otežalo igro (na loš način) i podiglo razinu frustracije kao što je kolega iznad zamijetio.

Rockstar je u GTA serijalu uvijek znao izvrsno balansirati po toj finoj granici između realnosti fizičkoga svijeta i nečega što je moguće samo u virtualnome svijetu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

Pa nemora bit standardni dio igre, nego recimo opcija koju ukljucis nakon sta si presao story mode recimo, ili opcija koju ukljucis i iskljucis kad ti zelis :), i onda sa autom po gradu se vozikas i budu spektakularni sudari :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
Grand Theft Auto V

Evo, nakon odgledane ove HCL mini recenzije - zaključujem samo jedno.
A to je: Zar ova igra baš to sve ima????

Jedva čekam kad ću ju zaigrati na PC-u. God damn. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koji gušt je uzet jet ski i vozat se po onoj plaži {#} igra bolesno dobro izgleda {#}  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

mhmmm, meni sve činin da su s ovim konzolama zaradili više nego dovoljno, da bi proljevali znoj iznad tipkovnice i miša. nekako gubim nadu s tim pc-em, a nigdje nikakvih 100% točnih odgovora, pisanja i ostalih sr... sve je to kilavo.

ako bude, pa onda su pravi megalomani u obliku dolara, al ono najbitnije je to da se ja još uvijek nadam tome da bude za pc, ili da barem napiše NEĆE BIT ZA PC I GOTOVO "AMEN", kaj me je... u moja dva reda koruze. 

14 godina
rokonja kaže...
sudy_freak kaže...

mhmmm, meni sve činin da su s ovim konzolama zaradili više nego dovoljno, da bi proljevali znoj iznad tipkovnice i miša. nekako gubim nadu s tim pc-em, a nigdje nikakvih 100% točnih odgovora, pisanja i ostalih sr... sve je to kilavo.

ako bude, pa onda su pravi megalomani u obliku dolara, al ono najbitnije je to da se ja još uvijek nadam tome da bude za pc, ili da barem napiše NEĆE BIT ZA PC I GOTOVO "AMEN", kaj me je... u moja dva reda koruze. 

Slažem se.
Radije bih da napišu kako spada - "Nema i gotovo, da mogu na miru kupiti PS3 i onda igrati".
A ovako samo trolaju.

Iako, sumnjam da neće biti.
Kladim se da ćemo hladne zimske dane kratiti uz to čudo. 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas sam prošao Story :D sad tek počinje igranje i razotkrivanje svega i svačega :D 

btw, story je predobro osmišljen..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

1 0 hvala 0
16 godina

ovo ti je pravi show :D

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jos dokaza da je PC verzija u radu vec duze vrijeme.

Direktno se spominje PC verzija.

"PC build has ran into some late issues that seems to prevent it from loading."

Prvi datum kada se spominje u podacima je 11.6.2012

Ja bih rekao da je PC verzija vec gotova, ali je namjerno jos ne zele najavit.

Sto nije bio slucaj sa GTA IV, pa mozemo ocekivati igru uskoro (dakle najvjerovatnije blizu izlaska Watch Dogsa)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:33 (Marcuskac).

14 1 hvala 9
14 godina
neaktivan
Eto vidite da ja nisam poludio sa onim svojim teorijama zavjera, ipak ima nešto u tome :)
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jos jedan UFO naden iznad Zancudo Forta.

Nadeno na GTAF.

Najbolji topic do sada, razotkrivaju lokaciju Jetpacka.

Morate doci do najvise tocke iznad nekakvog bunkera i iskociti van, na putu

do dolje ce biti UFO, ako se ne varam sada ih ima ukupno 3. 8jedan pod vodom)

Ovi misteriji cine ovu igru puno zanimljivijom.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:47 (Marcuskac).

5 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Fake ili ne?

Više i od jela i od pića volim društvo brkatih mladića.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma fejkara obična.
13 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Fake ili ne?

Nema igre dok je R* ne izda.

Ne vjeruj NICEMU tj. NIKOME tko kaze da je ima...nema je, i nece je imati do releasa.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja ne znam sto se tripujete. Rockstar nikad, bar koliko sam ja video, nije reko da nece biti PC verzije. Jednostavno to nigde ne spominju i kada ih neko pita oni odgovore jos uvek nemaju informacije ili tako to, a nikad ne odgovore direktno da nece biti PC verzije. Tako da ce je biti sigurno ne znam sta se tripujete toliko....Da je nece biti rekli bi odmah direktno "e znate sta nece biti PC verzije i kraj".... {#}

Moj PC  
8 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Znali netko kako ovo proci guys remember wo still need to set up a getaway car.Find one leave it somewhere secluded thon call the others to say where it is?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
rigolas kaže...

Znali netko kako ovo proci guys remember wo still need to set up a getaway car.Find one leave it somewhere secluded thon call the others to say where it is?

Nađeš neki auto za getaway, parkiraš ga na neko sakriveno mjesto i nazoveš ili Franklina ili onog drugog i odabareš Getaway Car (ili tako nešto) kad ga zoveš.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zna netko zasto nemogu prostupiti bawsaq dionicama? mogu samo onu prvu a na bawu su mi vazne dionice. Dobivam ovaj error  :  it's down for maintenance ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najverovatnije nisi proso jos dosta igre.

You got to lose to know how to win
17 godina
rigolas kaže...

Nabavi neki auto i parkiraj ga u neku skrivenu ulicu pisat ce ti gore dal moze tu, i onda nazoves nekog mislim da michela i kazes mu to izaberes opciju kad ga zoves

EDIT:ispricavam se za dupli post zaboravih

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 22:24 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
Killuminati kaže...

Zna netko zasto nemogu prostupiti bawsaq dionicama? mogu samo onu prvu a na bawu su mi vazne dionice. Dobivam ovaj error  :  it's down for maintenance ?

moras biti spojen na psn i rockstar games social club

16 godina
Grand Theft Auto V

a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nećete mi vjerovati, ali danas nešto na poslu razmišljam: " Pa mogao bi se gta 5 na PC-u pojaviti i to samo za dx11 kako bih svi gameri prešli na dx11" i onda dođem ovdje i vidim da se spominje dx11, nevjerovatno. To S. Frojd naziva svemoć misli u Totem i Tabuu.
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
Nećete mi vjerovati, ali danas nešto na poslu razmišljam: " Pa mogao bi se gta 5 na PC-u pojaviti i to samo za dx11 kako bih svi gameri prešli na dx11" i onda dođem ovdje i vidim da se spominje dx11, nevjerovatno. To S. Frojd naziva svemoć misli u Totem i Tabuu.

daFAQ ?

Ta teorija drzi vodu isto kao da se GTA V trebao pojaviti na next-gen konzolama,a dosao za Xbox 360 i PS3.

Tako da ce biti vjerojatno DX9,mozda eye candy dodaci za +DX11. 

17 godina
mar123 kaže...

a sto je s kupovanjem drugih kuca? jel se to moze? ili se mogu kupovat samo oni objekti?
na mobitelu ima na internetu kao neka stranica koja prodaje kuce ali kad se ode na nju onda kaze da je stranica u izradi ili tako nesto, zna li netko vise?

Izgledo da se dosta toga cuva za GTA online sto je po meni glupo ako je dostupno u igri zasto nebi mogli i u singlu igrat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice