svaki dan gledam na stranici gta v kolko jos do izlaska:D
36 dana 3 sata i 39 minuta;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, istina, rockstar jos nikad nije razocaro sto se tice kvalitete igre, po meni najbolji studio danas. jednostavno svaka igra koju naprave bude vrh.
GTA IV je meni jedna od lošijih igrica. . .tako da se nadam da ( V ) bude bolji
gta jedna od losijih igrica zato je na metacriticu najbolje ocijenjena igra ikad
Kad smo već kod Rockstara, kad će više Manhunt 3?! Godinama čekam...
NIsmo kod Rockstara, već smo kod GTA V. Move on.
NIsmo kod Rockstara, već smo kod GTA V. Move on.
Ma znam, ali eto baš me to smeta.
U pravu si, tema je GTA V. Ima li kakvih glasina vezanih za PC port?
sta mislite oce se na xboxu moc instalirat oba 2 diska na hdd.da se na cuje ventilator jako.
10 | Da |
---|---|
6 | Ne |
Mislim da tebe zanimaju samo eksplicitne ljubavne scene
Mislim da tebe zanimaju samo eksplicitne ljubavne scene
U igri ili u RL?
Ma kad igram GTA baš me briga za pr0n. Jedino je Mass Effect (odnosno BioWare) to dobro izveo, imho.
GTA je za iživljavanje, svojevrstan ispušni ventil. Tu baš nikad ne podbaci.
da, istina, rockstar jos nikad nije razocaro sto se tice kvalitete igre, po meni najbolji studio danas. jednostavno svaka igra koju naprave bude vrh.
Ali su shebali gta 4 za pc.
U početku, poslije patcheva je bio skroz igriv što se tiče performansi - na istoj konfi, naravno.
U početku, poslije patcheva je bio skroz igriv što se tiče performansi - na istoj konfi, naravno.
ali ni dan danas nije igriv na preporucenim zahtjevima, sto je jadno
pazi ja sam govorio o samoj igri ne o tehnickim dijelovima, tu su podbacili, ali samo u portovima na pc.
sto se tice danasnje situacije gta iv, igra je igriva na minimalnoj konfi, npr ja ju igram na sve low 30 fpsa na grafickoj 2600 pro i nijednom mi ne zasteka. sa eflc je jos bolja situacija tj sa gay tonyem jer lost and damned je losije portana tj zna ima padove u fpsu.
ali ni dan danas nije igriv na preporucenim zahtjevima, sto je jadno
evo ja imam hd4850 i igra radi bez problema
http://imgbox.com/aciQ6B3z
(to su moje slike)
igra iz 2008. i graficka iz 2008.
A pa kad prije :)
I naravno u cetvrtak me nema doma na 4 dana, bez interneta...
FUUUUU LIFE!
Neznam za vas, ali meni s mojom konfom fps zna past cak i na 25... tak oda sam odusto od toga..
Samo se nadam da ce sa gta 5 biti sve u redu s optimizacijom, mislim ono, izdaju igru nakon 8 mjeseci i failaju s portanjem
Valjda ce sada biti sve kako treba.
fps zna past cak i na 25..
cak
Sere mi se kad vidim da ste opet počeli o grafici i optimizaciji.
Neznam za vas, ali meni s mojom konfom fps zna past cak i na 25... tak oda sam odusto od toga..
Samo se nadam da ce sa gta 5 biti sve u redu s optimizacijom, mislim ono, izdaju igru nakon 8 mjeseci i failaju s portanjem
pa 25fps-a je sasvim igrivo,sve iznad 20fps-a je još igrivo
meni je sve ispod 35 neigrivo, 40 mi je donja granica
meni je sve ispod 35 neigrivo, 40 mi je donja granica
prekinite pisati gluposti kad ni sami ne znate što pišete
Igrivo je, ali nije onako glatko i ugodno za oci.
samo da se ja ubacim na brzinu... GTA IV mi je bio odličan, ali daleko najzanimljiviji dio mi je bilo kao i uvijek glupiranje po gradu, iskakanje iz auta pri max brzini, flipovi, gaženje prolaznika itd... ono što mi je jako falilo je neka akreditacija za učinjeno..
npr. napraviš super ludi stunt, peterostruki flip i nastaviš se voziti kao da nije ništa bilo. u starijim nastavcima su bili insane stunt bonusi, ili u prvom dijelu "gouranga" kada pogaziš kolonu hare krishna i slični besmisleni achivementi.
iskreno ne pratim zbivanja oko 5-ice, ali nadam se da će biti opet tako nečega.. naravno ako dođe za picek
Sere mi se kad vidim da ste opet počeli raspravljati o grafici i optimizaciji.
A nisu dugo.
ovakvi se postovi traze, a ne tu naklapanja o grafici i glupostima. covjek gore stavi potvrdu za trailer za multy i za to budu 2 komentara i onda opet o grafici.
dok vidim o cemu pricaju svaki put pogledam dal sam u dobru temu usao, pa ljudi imate druge teme za rasplavljati o grafici gta 4 i ta sranja...
nego jel ce biti gamplay multiplayer pokazan u cetvrtak ili?
U ovoj temi se više pričalo o GTA IV nego u samoj temi GTA IV. Aj ljudi u redu je više s grafikom,i sličnim stvarima. Mirujte narednih 30 dana dok ne dođe igra.