Zašto je Wii najbolja konzola?

poruka: 10
|
čitano: 4.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zakon!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma daj molim te...kome se da doci umoran s posla ili iz skole pa plesat po dnevnom boravku ili sobi :P .

gejma se iz udobnog naslonjaca, sve drugo je pod tjelovjezba.

4 0 hvala 0
17 godina

Wii nije najbolja konzola, krenulo ga je prije nekih 2god, toliko i zaostaje za konkurencijom...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zašto je Wii najbolja konzola?

Malo ću necroat...

Ovako, koja je razlika između Wii i Wii WK-packa osim što je potonji zamalo pa duplo skuplji?

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

wtf? da nije malo namješteno?kaj nije malo cudno da pocnu 2 zenske plesat i onako 30 ljudi u trgovini za njimaNeodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

wtf? da nije malo namješteno?kaj nije malo cudno da pocnu 2 zenske plesat i onako 30 ljudi u trgovini za njimaNeodlučan

pa namješteno je sigurno, ja sam pod komentar napisao FAKE AND GAY

isto tako su zaposlenici spontano počeli plesat u microsoft dučanu daj molim koji jadan način da se kupci privuču

17 godina
Armor kaže...

Wii nije najbolja konzola, krenulo ga je prije nekih 2god, toliko i zaostaje za konkurencijom...

Takvo razmišljanje se stalno pisijadi obija o glavu...izađe Ipad ili Wii, a oni odma...evo našeg webpada i konzole, ali ima dvaput više memorije i dvaput više procesorske snage i duplo veću rezoluciju...i onda se čude kako se konkurencija bolje prodaje :)

Jebasu123 kaže...

One dvije ženske su naravno plaćene, a i ostatak ekipe na neki način...naime prolaznicima je obećana besplatna kopija igre :)

A pojam flash mob....pa nije problem izgooglat

http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 13:01 (segregator).
16 godina
neaktivan

Takvo razmišljanje se stalno pisijadi obija o glavu...izađe Ipad ili Wii, a oni odma...evo našeg webpada i konzole, ali ima dvaput više memorije i dvaput više procesorske snage i duplo veću rezoluciju...i onda se čude kako se konkurencija bolje prodaje :)

dvaput je jači od čega?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 13:02 (xnight_hunterx).
17 godina
xnight_hunterx kaže...

dvaput je jači od čeka?

HP slate od IPADA, većina win 6.5 mobile mobitela od Iphonea, a XBOX od WII-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice