decki, sta se dogada s igrama koje su instalirane na konzolu u slucaju prodaje BEZ accounta? dakle ako ga izbrisem, ostaju li igre na konzoli,, bez save gamea?
one s 1tb
decki, sta se dogada s igrama koje su instalirane na konzolu u slucaju prodaje BEZ accounta? dakle ako ga izbrisem, ostaju li igre na konzoli,, bez save gamea?
one s 1tb
znaci i instalirane igrice...super :)
Pozdrav,
uspio sam aktivirati 2x 1 godina Live Gold pretplate za Tursku, iako sam uredno prijavljen u Hrvatskoj (moj MS račun)... do kolovoza 2023 sam miran...
ali nikako ne mogu aktivirati za 1 € prelazak na Ultimate...
stalno javlja :
Preko čega to aktiviraš ?
Ako ne prolazi, kupi 30 dana gamepass ultimate i upiši kod.
Meni također javlja da se regija ne podudara.
Uzeo 2xgodinu brazila i sve prošlo dobro.
Ali...
Kada se ide pretvoriti u ultimate ne prolazi
Ijavlja "You currently have a subscription from a different region".
Da li netko zna rješenje. Buni ga što je gold brazilski pretpostavljam.
znači, plaćanje karticom koja je za Brazil (može se staviti virtualni Revolut na svoj account kao dodatna kartica, prvo te pita za koju je zemlju)..
ja sam privremeno i svoj MS račun stavio u Tursku, pa je valjda i moj Xbox povukao Tursku, te preko VPN-a išao na MS store i uplatio 1$ za GPUltimate koji je odradio konverziju...
Na XB1 mogu se igrati XSX igre putem xCloud
https://news.xbox.com/en-us/2021/11/17/xbox-cloud-gaming-launches-on-console/
Pozdrav svima,
ima li netko iskustva sa Xbox Elite Wireless Controller Series 2, tj. isplati li se ga kupiti
Ovo sam našao na redditu, pa ti možda pomogne da spojiš volan sa Xbox One S
jel netko kupovo game pass ultimate sa aliexpressa?
kakva su iskustva, jel radi?
dobis novi racun, prijavis se sa tim racunom i to je to.
ja kupio 3 mjeseca za probu, nije bilo problema
dobis novi racun, prijavis se sa tim racunom i to je to.
ja kupio 3 mjeseca za probu, nije bilo problema
a jel mozes igrat igre sa svog racuna, il moras ponovo skidat i instalirat igre?
imam aktiviran obican game pass koji se svaki mjesec obnavlja putem paypala
Jel to xbox game pass za pc pao ili šta se događa? Neće se spojit uopće,ne mogu ništa igrat
https://twitter.com/XboxSupport/status/1489549720343089152?s=20&t=bc3Q6FW_N_CIJfIsERRvOA
Pozdrav ekipa,
jel moguće klonirati cloud igranje na mobitelu na android tv?
Imam P40pro, probao sam kloniranje na tv, radilo se o jednoj excel tablici i uredno je radilo.
No da li to isto tako radi ako bi klonirao cloud video igru kooju naravno igram sa kontrolerom na mobitelu?
ne bi li bilo lakse instalirati xcloud na tv?
Teško, juče sam se namučio dok nisa pronašao koliko toliko dobar vpn za PC, jer treba promjeniti regiju.
Skinuo sam Aviru vpn, besplatna je, ali ima dosta restrikcija, tipa da ne možeš odabrati državu nego se spaja na najbliži vpn. Meni jučer Austrija.
Dobra stvar je da čim se igra pokrene - vpn se može ugasiti jer više ne treba.
E sad - ja sam imao glupu ideju - pokrenuti na HP 250 G7 laptopu Xbox verziju Flight simulatora. Skinuo sam gamepass aplikaciju (imam još pola godine aktivnu pretplatu), ali pošto je igra dostupna za PC - nemam opciju pokretanja cloud verzije igre. A skinuti PC igru neću jer ju nemogu pokrenuti.
No može se virtualno igrati preko browsera, i onda pokreće sve dostupne iz cloud-a.
Nije to to, loše izgleda, trza (iako mi je jučer internet išao preko 30 mb/s), ali to je svejedno preko browsera....Probat ću pokrenuti na Xbox One pa ću onda vidjeti kako izgleda taj streaming.
Malo me buni ovo One, One X, One S.
Do sada sam bio na PS, pa sam zadnje imao PS4 a PS5 mi je malo skup trenutno.
Koristim konzolu samo za Fifu, tako da mi performanse nisu bitne nego samo što duža podrška.
Molim za pomoć.