X-Box 360 Elite Slim --- X-Box 360 Slim zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 2.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
?? X-Box 360 Elite Slim --- X-Box 360 Slim ??

Evo planiram kupiti X-Box pa tražim najnoviju verziju, Slim, čuo sam da "nema" RRoD, bolji GPU i Vallhala (jamislim) procesor. Ali na web stranici Sophos Laba vidim Slim, zove se Elite Slim, i cijena mu je manja od Super Elite verzije.... .__. Crni je, ali onako uzak u srednjem dijelu...

Upišem Xbox 360 Slim u Google, izbaci neke slike nekog bijelog xboxa.... koja je razlika između tog iz sophos laba i tog bijelog sa Googlea? Dali uopće ima razlike ili je samo karoserija drugačija? :D Hvala

Loši stari komp... na izmaku snaga :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ?? X-Box 360 Elite Slim --- X-Box 360 Slim ??
16 godina
neaktivan
X-Box 360 Elite Slim --- X-Box 360 Slim

gledaj onaj super elite je stari debeli xbox sa jasper plocom nije novi slim ovaj crni je slim i on je novija verzija koja ima ugrađen wi-fi i novi procesor,u super elite verzji dobijes ako se ne varam novi final fantasy i neku naljepnicu za xbox

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

To je fan-made fotografija, ovaj iz Sophoslaba je pravi Slim.

15 godina
neaktivan
ooo hvaaaalaaaa!!! sad sam presretan
15 godina
neaktivan

Klikni gumb Hvala ispod teksta, umjesto da pišeš Hvala Namigiva

17 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Evo planiram kupiti X-Box pa tražim najnoviju verziju, Slim, čuo sam da "nema" RRoD, bolji GPU i Vallhala (jamislim) procesor. Ali na web stranici Sophos Laba vidim Slim, zove se Elite Slim, i cijena mu je manja od Super Elite verzije.... .__. Crni je, ali onako uzak u srednjem dijelu...

Upišem Xbox 360 Slim u Google, izbaci neke slike nekog bijelog xboxa.... koja je razlika između tog iz sophos laba i tog bijelog sa Googlea? Dali uopće ima razlike ili je samo karoserija drugačija? :D Hvala

Imaš 3 verzije slima - Elite, Arcade i Elite Reach

Elite ti je ovaj crni koji ima 250GB HDD

Arcade ti je isto crni (ali je mat crni, ne glossy) i ima u sebi ugrađeno samo 4GB flash memorije (HDD nema, ali ima utor pa možeš kasnije kupiti HDD)

Elite Reach ti je Elite verzija s srebrnom bojom i oslikana je, dobiješ 2 kontrolera isto pobojana i igru Halo Reach

Ova tvoja s sophoslaba je Elite verzija

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Klikni gumb Hvala ispod teksta, umjesto da pišeš Hvala Namigiva

ok, hvala xD

Paolo2612 kaže...
Arcade ti je isto crni (ali je mat crni, ne glossy) i ima u sebi ugrađeno samo 4GB flash memorije (HDD nema, ali ima utor pa možeš kasnije kupiti HDD)
Elite Reach ti je Elite verzija s srebrnom bojom i oslikana je, dobiješ 2 kontrolera isto pobojana i igru Halo Reach

ok, a dali se isplati kupovat elite reach koji je mozda srebrni i ima halo slikice, a i igru koju poslije možeš lako kupit... ili ona dodje kao "gratis"?

17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Paolo2612 kaže...

ok, a dali se isplati kupovat elite reach koji je mozda srebrni i ima halo slikice, a i igru koju poslije možeš lako kupit... ili ona dodje kao "gratis"?

Ako voliš Halo - da.

Elite dođe $300, a reach Elite $400. Računaj da dobiješ 2 kontrolera (ne jedan kao s Elite-om) i igru. Normalni kontroler dođe $50, a reach kontroler $60. Halo: Reach dođe isto $60.

Dakle uštedio si $20 (10 ako kupiš normalni kontroler), a imaš specijalno izdanje konzole i kontrolera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 0:01 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
da da volim halo koliko ga mogu voljeti :D
igrao sam ga jedanput i to halo 2 jamislim, to je bilo na jednom rođendanu, ostali smo samo ja i slavljenik, paa.... televizija je bila neka u qurcu :D black n' white!!! ntsc shit jamislim.. ok nvm sad....
znači tako, bolje kupit ovu s reachom...
1. dva kontrolera
2. igra halo: reach
3. specijalno izdanje xboxa....
tnx (i sad ću pritisnut GUMB!!!) :D :D
15 godina
neaktivan

ali ovaj halo reach xbox nije još izašao, je tako? doć će (po najavi in september to je 11. mj.)

maaa, bolje kupit običan elite slim, i kupit još jedan kontroler... a igra će doć s vremenom, prepržena...

ajoj... ne modificiraju slim u hr??? a u inozemstvu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 0:26 (tonchy).
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
ali ovaj halo reach xbox nije još izašao, je tako?

Nije, izlazi 14.09.2010. Tako da ako želiš to specijalno izdanje - morat ćeš nažalost čekati.

Slim se zasad (barem koliko ja znam) ne može modificirati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 0:27 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

14.9.2010.Namigiva

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: X-Box 360 Elite Slim --- X-Box 360 Slim
ajooooj... ovaj nije izašao, a onaj drugi se ne modda.... ok ok, ma i bolje da čekam, do onda ću možda biti sposoban kupit ga sam... sad imam 1700kn... :D do 9. mj. ahhh.... živim za 14.9.
a za ono šta sam napiso za september. haha... ne idu mi mjeseci, a inače ok sam u engleskom... :)
17 godina
neaktivan
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice