Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.064
|
čitano: 6.439.806
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Sony PlayStation 5
1. Neces moc mislim
2. Mozes
3. USA / BRAZIL (cdkeys.com kupujes topupove)
Tn
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.5.2023 22:05 (starblack).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Q-Tip kaže...
Mitch kaže...

Bio sam protiv te akvizicije, ali sad mislim da bi mogla biti jako dobra za cijeli prostor. I dalje bi bili tek 3. po prometu, a Microsoft bi natjerao Activision da ne recikliraju igre kao do sada. I cini mi se da ako ovo prode to je jedini nacin da se Sony malo ubrza.

Inace Epic Games gazi sve polako.

Ne znam koga to gazi Epic Games, da ne dijele besplatne igre ljudi ne bi ni otvarali njihov launcher. Mogu Steamu podudlati što se tiče kvalitete platforme i funkcionalnosti, još su svjetlosnim godinama iza njih. 

Malo bolje poprati...Epic Games (Tencent) je daleko prvi po prometu i najjaci su trenutno u industriji

https://newzoo.com/resources/rankings/top-25-companies-game-revenues

MEGATAMA kaže...
Mitch kaže...

Bio sam protiv te akvizicije, ali sad mislim da bi mogla biti jako dobra za cijeli prostor. I dalje bi bili tek 3. po prometu, a Microsoft bi natjerao Activision da ne recikliraju igre kao do sada. I cini mi se da ako ovo prode to je jedini nacin da se Sony malo ubrza.

Inace Epic Games gazi sve polako.

Microsoft bi natjerao nekoga da ne reciklira igre?..procitaj sto si napisao,pa procitaj jos jednom.

Da...Microsoftove trenutne investicije su centrirane oko napretka za generalan SDK i povezivanja Xbox i PC developmenta. Podrzavaju izdavace koji lansiraju nove engine itd.

8 godina
Vive24 kaže...

gdje u Osijeku?

Kod Eurospina na Trpimirovoj. I našao sam info da su imali popust na sve u iznosu od 15% kada se otvarala poslovnica u Splitu. No to je bilo prije skoro 10 godina tako da nije baš vjerodostojno. :) 

Što se tiče Activisiona i Microsofta, osobno me boli ona stvar, ali nekako sam dojma da takve akvizicije nikada ne donesu ništa dobrog za krajnjeg korisnika. 

14 godina
Vandit kaže...
Vive24 kaže...

gdje u Osijeku?

Kod Eurospina na Trpimirovoj. I našao sam info da su imali popust na sve u iznosu od 15% kada se otvarala poslovnica u Splitu. No to je bilo prije skoro 10 godina tako da nije baš vjerodostojno. :) 

Što se tiče Activisiona i Microsofta, osobno me boli ona stvar, ali nekako sam dojma da takve akvizicije nikada ne donesu ništa dobrog za krajnjeg korisnika. 

Kao nedavno otvaranje nove poslovnice Linksa. Par proizvoda na dobroj akciji koji se prodaju u prvih sat vremena, ostatk po redovnoj cijeni. Ništa posebno.

12 godina
Sony PlayStation 5

Dosle su nove igre na Ps+

Bome je sad planina igara gore i od toga dosta vrhunskih AAA naslova.

Skidam Humanity pa da probam na PSVR2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
starblack kaže...
1. Neces moc mislim
2. Mozes

Postoji li možda step by step guide negdje jer pretpostabljam da iide vpn, novi acc dodat novce ili nesto slicno. 

11 godina
Trackmania i Warlander su Besplatni na Storeu, a Fifa 23 je dostupna uz EA Play. 🤗
Moj PC  
0 0 hvala 1
3 godine
neaktivan
toninho kaže...
starblack kaže...
1. Neces moc mislim
2. Mozes

Postoji li možda step by step guide negdje jer pretpostabljam da iide vpn, novi acc dodat novce ili nesto slicno. 

nema neke velike mudrosti, ne treba vpn.

samo nađi neku radnom usa adresu. Ja sam odabrao aljasku kao državu jer sam čitao da aljaska i još jedna država(zaboravio sam koja) imaju 0% poreza a da se na druge države zaračunava pri naplati dodatni porez pa igra ispadne skuplja. Nisam provjeravao detaljnije.

Brazil ima jeftine igre ali nigdje ne možeš kupiti bon, bar koliko ja znam, tako da je besmisleno uzimati brazilski.

novce dodaješ tek kada hoćeš kupiti nešto. kupiš kod za tu regiju preko internet stranica, ima ih mnogih i ukucaš u novčanik. Isto kao i sada kod nas u HR.

ako znaš napraviti HR account znat ćeš i USA...sve je isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2023 19:39 (Vive24).
11 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Oprostite ako je već bilo, ne pratim baš forum ovaj.

Što zajednica misli o ovome, odnosno o cijeni?

Ne znam što su promjenili u igricama, ali ovo je već sve izašlo na NESu i SNESu prije 30 godina, i ako se ne varam nisu vjerojatno napravili ništa drugo nego ugradili NES/SNES emulator i pokrenuli ROM.

Možda se varam...

Edit, piše "completely new graphics", ali nije, nije nikakva nova grafika, i dalje se radi o istim spriteovima kao prije 30 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2023 10:20 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

grafika je napravljena u 2d/3d stilu kao octopath traveler

ima neke korisne funkcije kao iskljucivanje random encountera i slicno

ja planiram uzet, ali kada padne cijena. ipak je to SE i cijena ce biti 50% nakon godinu dana

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2023 12:31 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Uskoro cemo vidjet nove igre Playstation studia te third partya za Ps5 i PSvr2.

https://wccftech.com/next-playstation-showcase-may-24th/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

da se i ja pridruzim driftasima

prvi drift kontroler, a imao sam ih 8 od ps4+ps5 dobio drift

odnesao u sanctu u rijeci, i nakon 5 min dobio novi, iako nije konzola kupljena kod njih  neko u abrakadabri. novi racun i nova garancija. pohvala deckima iz sancte

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Gemmy kaže...

odnesao u sanctu u rijeci, i nakon 5 min dobio novi, iako nije konzola kupljena kod njih  neko u abrakadabri. novi racun i nova garancija. pohvala deckima iz sancte

koliko je dugo izdržao?

17 godina
Vive24 kaže...
Gemmy kaže...

koliko je dugo izdržao?

9 mjeseci igranja iskljucivo fife min par sati na dan

11 godina

pitanje...jel Ratchet & Clank: Rift Apart time limited na PS+ sad?

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
15 godina

sigurno da je ali mislin da nitko ne zna točno na koliko,al sigurno na par mj bar se nadam

12 godina
Sony PlayStation 5

Kada predsjednik Take 2 to izjavi onda je 101% sigurno da dolaze Ps5 Pro i Xbox series XX.

https://wccftech.com/playstation-5-pro-xbox-series-x-refresh-coming/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Da mi je netko rekao prije par miseci da ps5 ces moci kupit u Tisku, Intersparu.... za normalnu cijenu rekao bi da je lud😁.

2 0 hvala 0
11 godina
crosshair kaže...

sigurno da je ali mislin da nitko ne zna točno na koliko,al sigurno na par mj bar se nadam

Ne mislim tako time limited...nego u smislu kao da možeš igrati 2h.

jer me izbaci svako malo (odnosno klinca) sa nekim tekstom tipa "5 more minutes left to play this game" i onda ne možemo nastaviti nego piše puna cijena igre. Nema "resume".

e sad možda zato jer imam PS+ na USA accountu, a mali igra na HR accountu na istoj konzoli...doduše skužio sam kao neki workaround da odem na "switch user" sa HR na USA i onda natrag na HR i mogu igrat opet time limited?

čudna situacija, pa me zanimlao da li je itko probap ili ima neki info

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
12 godina
nike098 kaže...
Da mi je netko rekao prije par miseci da ps5 ces moci kupit u Tisku, Intersparu.... za normalnu cijenu rekao bi da je lud😁.

Pa isto je bilo i ovdje u De,mogao si ga kupit jedino direkt od Sonya...izuzetno iritantno.

Sad ima dobrih bunleova gdje dobijes igru koja inace kosta 70-80eu za nekih 20eeu ako sam dobro vidio.

Naprimjer Ps5 disk verzija plus Rezi 4 Remake 555eu u Mediamarktu.

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...
crosshair kaže...

jer me izbaci svako malo (odnosno klinca) sa nekim tekstom tipa "5 more minutes left to play this game" i onda ne možemo nastaviti nego piše puna cijena igre. Nema "resume".

e sad možda zato jer imam PS+ na USA accountu, a mali igra na HR accountu na istoj konzoli...doduše skužio sam kao neki workaround da odem na "switch user" sa HR na USA i onda natrag na HR i mogu igrat opet time limited?

Pozdrav,

radi se o tome da ste greškom skinuli trial verziju, koji je limitran na 2h i služi u svrhu dema, tako da odi na igru u PS store-u, i ako imaš PS PLUS extra, trebao bi imati opciju

samo download igre, samo pazi da dobru opciju izabereš. To bi ti trebalo riješiti problem.

3 godine
neaktivan
Vandit kaže...
Vive24 kaže...

gdje u Osijeku?

jel se zna točno kada je otvaranje? ne nađem na internetu

3 godine
MasterG kaže...
crosshair kaže...

Naisao sam na ovu dretvu na redditu, zvuci kao problem kojeg opisujes

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/13kuh6c/psa_ps_plus_game_catalog_is_currently_glitched/

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2023 10:50 (EvenSteven84).
12 godina
Sony PlayStation 5

jel narucio tko Lego 2k u Sancta Domenici i da je dobio obavijest da spremno za preuzimanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Street Fighter 6 open beta ovaj vikend, koga zanima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EvenSteven84 kaže...
MasterG kaže...
crosshair kaže...

Naisao sam na ovu dretvu na redditu, zvuci kao problem kojeg opisujes

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/13kuh6c/psa_ps_plus_game_catalog_is_currently_glitched/

Moguće je i to...iako, ja imam USA account i neki dan skinuto Wolfenstein Young Blood i radi mi sve normalno, a i imam trenutno dosta instaliranih igara preko PS PLUS-a (Ghostwire, HFW, Doom Eternal, Kena...) i sve radi najnormalnije

14 godina
MEGATAMA kaže...

Kada predsjednik Take 2 to izjavi onda je 101% sigurno da dolaze Ps5 Pro i Xbox series XX.

https://wccftech.com/playstation-5-pro-xbox-series-x-refresh-coming/

Mogao je za promjenu izjaviti i kada izlazi novi GTA..Bio bi red nakon ravno 10 godina čekanja..

14 godina
2025
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Fora ovaj Lego 2k Drive...nisam ništa za ps5 kupio već godinu dana, ovo me privuklo i zasad nisam pogriješio.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Fokus na ekskluzivama(pametno) i PC verzije nakon 2-3 godine.

Puno PC gamera kupuje Ps5 nakon sto su imali priliku probat Sonyeve ekskluzive na kompu,to je bio vrhunski poslovni potez od strane Sonya.

https://wccftech.com/ps5-exclusives-will-increase-while-pc-versions-remain-staggered-says-jim-ryan/

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice