Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.460
|
čitano: 5.521.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Pero Dinamit kaže...
antimadridista kaže...
Ja pokušavam izračunati koliko su to igre zapravo jeftinije preko indijskog storea i ne ispada mi da je to toliko jeftino. Vidim bonovi za 1000 INR koštaju oko 12 eura. A koliko vidim za tih 1000 INR se mogu uzeti igre tipa AC Syndicate i slično (900 INR). NBA 2k25 na popustu preko 2000 INR što kad kupuješ bonove ispada oko 25 eura. To su još sve cijene s popustom a ne standardne cijene igara. Nije mi to ništa ekstra jeftino da mi se zajebava s time. Ili ja nešto krivo gledam?

Pa 1000 INR (indian rupee) ti i je cca 12 eura.

Ali kako nije jeftinije?

Evo taj NBA 2k25 ti je na indijskom 25eura, a kod nas 35eura. Obje cijene sa popustom, kada ih ne bude ide duplo na obje cijene.

Spiderman 2 - indijski 35€, hrv 49€.

Astro bot - indijski 39€, hrv 50€.

Helldivers 2 - indijski 23€, hrv 32€.

The Last of us II remastered - indijski 27€, hrv 40€.

Grand turismo 7 - indijski 57€, hrv 80€.

Kako to nije jeftinije? Bonove uzimaš kao i svugdje, apoeni su slični. Odem na amazon.in, nađem bon koji želim i platim sve revolutom. 5min posla.

Plus ako nisi igrao igre koje su uključene u PS Plus da ne govorim, ima ih hrpa za nove igrače koji se stvarno isplati. Ja produžio godišnju pretplatu za 58€ mislim. Kod nas mislim da je malo skuplje 

Ma ok, nisam rekao da nije jeftinije nego da razlika nije baš toliko ogromna. A i stvar mi je u tome da koliko vidim možeš kupiti samo bonove od 1000, 2000, 3000 itd. I onda ako nešto košta recimo 2500 INR opet moraš kupiti bon od 3000 INR što te onda izađe opet skoro 40 eura. Mislim ok, ostatak novca ti ostane u walletu ali opet...

U tom smislu mi je US account bolji jer imaju bonove od 1 USD pa do 100.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Sony PlayStation 5

Dodatni bonus ako omate nekog sa ps4, mozete s njim preplatu podjelit pa je jos duplo jeftinije. Moze se bit i na ps4 i na ps5 ulogiran i na oba su benefitinod ps plusa. Ja sa frendom djelim.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
antimadridista kaže...
Pero Dinamit kaže...
antimadridista kaže...
Ja pokušavam izračunati koliko su to igre zapravo jeftinije preko indijskog storea i ne ispada mi da je to toliko jeftino. Vidim bonovi za 1000 INR koštaju oko 12 eura. A koliko vidim za tih 1000 INR se mogu uzeti igre tipa AC Syndicate i slično (900 INR). NBA 2k25 na popustu preko 2000 INR što kad kupuješ bonove ispada oko 25 eura. To su još sve cijene s popustom a ne standardne cijene igara. Nije mi to ništa ekstra jeftino da mi se zajebava s time. Ili ja nešto krivo gledam?

Pa 1000 INR (indian rupee) ti i je cca 12 eura.

Ali kako nije jeftinije?

Evo taj NBA 2k25 ti je na indijskom 25eura, a kod nas 35eura. Obje cijene sa popustom, kada ih ne bude ide duplo na obje cijene.

Spiderman 2 - indijski 35€, hrv 49€.

Astro bot - indijski 39€, hrv 50€.

Helldivers 2 - indijski 23€, hrv 32€.

The Last of us II remastered - indijski 27€, hrv 40€.

Grand turismo 7 - indijski 57€, hrv 80€.

Kako to nije jeftinije? Bonove uzimaš kao i svugdje, apoeni su slični. Odem na amazon.in, nađem bon koji želim i platim sve revolutom. 5min posla.

Plus ako nisi igrao igre koje su uključene u PS Plus da ne govorim, ima ih hrpa za nove igrače koji se stvarno isplati. Ja produžio godišnju pretplatu za 58€ mislim. Kod nas mislim da je malo skuplje 

Ma ok, nisam rekao da nije jeftinije nego da razlika nije baš toliko ogromna. A i stvar mi je u tome da koliko vidim možeš kupiti samo bonove od 1000, 2000, 3000 itd. I onda ako nešto košta recimo 2500 INR opet moraš kupiti bon od 3000 INR što te onda izađe opet skoro 40 eura. Mislim ok, ostatak novca ti ostane u walletu ali opet...

U tom smislu mi je US account bolji jer imaju bonove od 1 USD pa do 100.

Je, samo su ipak razlike u cijenama pretplate značajne. PS+ premium je u indiji oko 60€, u usa 112$ s ovim BF popustima... Niš ne košta imat 2 accounta na plejki pa kupovat i imat pretplatu tam gdje je jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 17:25 (nuub).
3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Ja sam uspio plave stranice ugrabit za 40€ i prodati bijele za 25. 

Bijela konzola je baš dosadna. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

1 0 hvala 0
14 godina
filip_medo kaže...

Ja sam uspio plave stranice ugrabit za 40€ i prodati bijele za 25. 

Bijela konzola je baš dosadna. 

Kod PlayStationa i boja konzola je baš fascinantno kako se uvijek traẓ̌i ono što je suprotno od defaulta. PS2, PS3 i PS4 su bile crne konzole po defaultu pa su svi slinili za bijelim limited konzolama u tim generacijama. Sad svi traže crni PS5 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 17:45 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

Kod PlayStationa i boja konzola je baš fascinantno kako se uvijek traẓ̌i ono što je suprotno od defaulta. PS2, PS3 i PS4 su bile crne konzole po defaultu pa su svi slinili za bijelim limited konzolama u tim generacijama. Sad svi traže crni PS5 

Ljudi previše briju na boje, skinove i personalizacije. A na kraju sve radi potpuno jednako i niti ne gledaš u to dok igraš.

To proizvođači jako dobro znaju i oduvijek iskorištavaju, u svim sferama života.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

Netko tko ima PS Portal vec duze vrijeme, kako ste zadovoljni sa njime? Planiram ga uzeti ali se jos malo vazem oko njega

0 0 hvala 0
3 mjeseca
Sony PlayStation 5

Da vas ne pingam bezveze obojicu, zapravo nisam fan bijele. Tu je krenula želja za zamjenom stranice, potrefio se popust i kupac za bijele u roku keks. Zapravo bi mi pasala i roza konzola, ali bijelu baš ne volim. Da sam uronio u neke druge personalizacije, bicikala i sl... Svakako, čak i previše novaca nabacao na gluposti, ali sa ps5 sam se samo htio riješiti bijele "boje". A čovjek koji je kupio bijele stranice od mene je rekao da će na njima isprobati air brush. Na kraju dana svima dobro. :)

0 0 hvala 0
10 godina
Ovisi o tebi, nemoj kupiti ako volis igrati na velikom TV-u. Ako ne možeš doći do TV-a od drugih, kupi ga. Ovisi kakav ti je internet, da li je konzola spojena na router kabelom ili wifijem. Ima tu puno faktora.
15 godina
Sony PlayStation 5

meni je bijela boja ps5 top, taman mi se uklapa u sav namjestaj dnevne sobe. ali nekidan sam vidio uzivo prvi put slim verziju kod frenda i moram priznat da mi je 10 puta ljepsa tako manja i kompaktnija, a zapravo istog dizajna, nego ova obicna. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Pozz ekipa,slucajno ako od vas netko ima za prodati Playstation 4 ? Prijatelj traži malcu pa sam rekao da ću provjerit po forumu.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivanjino96 kaže...

Netko tko ima PS Portal vec duze vrijeme, kako ste zadovoljni sa njime? Planiram ga uzeti ali se jos malo vazem oko njega

Ja ga koristim od izlaska i generalno sam zadovoljan, služi svrsi, a to je u mom slučaju kada je TV zauzet, da mogu odigrati nešto neovisno kada će se isti osloboditi.

Da ima mjesta za napredak, dakako da ima, lag je prisutan još uvijek, ali je pdonošljiv kako je bilo kada je tek izašao, po meni su restrikcije pretjerane,tipa da ne može youtube otvoriti, pa onda ne može promjeniti usera s njega i tako neke stvari nevezane uz sam gaming.

Ja sam se fino navikao na njega i gušt mi je nekada na njemu nešto odigrati, ali kada je TV slobodan jednostavno nema razmišljanja, jer tamo je iskustvo igranja puno bolje u svakom slučaju.

I da, dobro posluži za odigrati na putovanju, jer ako se imate spojiti na dobar net negdje iskustvo igranja je meni identično kao i u lokalnoj mreži.

3 mjeseca
hrka11 kaže...

Pozz ekipa,slucajno ako od vas netko ima za prodati Playstation 4 ? Prijatelj traži malcu pa sam rekao da ću provjerit po forumu.

https://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4slim-plus-joystick-oglas-45533234

Čini se kao okej deal.

15 godina
lobotomac90 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ja ga koristim od izlaska i generalno sam zadovoljan, služi svrsi, a to je u mom slučaju kada je TV zauzet, da mogu odigrati nešto neovisno kada će se isti osloboditi.

Da ima mjesta za napredak, dakako da ima, lag je prisutan još uvijek, ali je pdonošljiv kako je bilo kada je tek izašao, po meni su restrikcije pretjerane,tipa da ne može youtube otvoriti, pa onda ne može promjeniti usera s njega i tako neke stvari nevezane uz sam gaming.

Ja sam se fino navikao na njega i gušt mi je nekada na njemu nešto odigrati, ali kada je TV slobodan jednostavno nema razmišljanja, jer tamo je iskustvo igranja puno bolje u svakom slučaju.

I da, dobro posluži za odigrati na putovanju, jer ako se imate spojiti na dobar net negdje iskustvo igranja je meni identično kao i u lokalnoj mreži.

ja sam se isto zapalio malo za taj portal, vidim da ga mogu uzet na oglasima za 150e.

mene zanima na koji to nacin funkcionira, jel treba ps5 bit upaljen? na koji account se portal spaja? ili se spaja na konzolu? 

ja npr imam svoj US psn preko kojeg igram, ali uz njega imam jos i frendov psn preko kojeg vucem ps+ i neke igre koje je on kupio i imam jos svoj indijski psn(zasad s njim ne radim nista ali razmisljam uzet ps+), pa me zanima kako bi to funkcioniralo onda na portalu?

i jel vec upogonjena ona nova znacajka da moze streamat bez ps5 konzole ako se plati ps+ onaj najjaci?

14 godina
Samo napomena s obzirom da se dosta priča o Portalu u zadnje vrijeme i dosta ljudi je zainteresirano. Ako kojim slučajem već imate Steam Deck, ne treba vam Portal jer na Decku postoji Chiaki aplikacija koja radi istu stvar (samo bez cloud streaminga). Slična je veličina ekrana i samog uređaja, aplikacija radi savršeno i nikad nemam problema. Jedino što Portal ima haptic i triggere jer je DualSense kontroler ali osim toga stvar je identična.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 15:22 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
Samo napomena s obzirom da se dosta priča o Portalu u zadnje vrijeme i dosta ljudi je zainteresirano. Ako kojim slučajem već imate Steam Deck, ne treba vam Portal jer na Decku postoji Chiaki aplikacija koja radi istu stvar (samo bez cloud streaminga). Slična je veličina ekrana i samog uređaja, aplikacija radi savršeno i nikad nemam problema. Jedino što Portal ima haptic i triggere jer je DualSense kontroler ali osim toga stvar je identična.

nemam, ali sam razmisljao o nabavci takvog uredaja. ono sto me kod svih njih odbija, a zasto bi uopce i uzeo portal je punokrvni joystick. to mi je daleko najveca prednost portala iako je u trenutnom stanju najblaze receno beta uredaj jos uvijek. 

16 godina
mar123 kaže...
lobotomac90 kaže...
Ivanjino96 kaže...

ja sam se isto zapalio malo za taj portal, vidim da ga mogu uzet na oglasima za 150e.

mene zanima na koji to nacin funkcionira, jel treba ps5 bit upaljen? na koji account se portal spaja? ili se spaja na konzolu? 

ja npr imam svoj US psn preko kojeg igram, ali uz njega imam jos i frendov psn preko kojeg vucem ps+ i neke igre koje je on kupio i imam jos svoj indijski psn(zasad s njim ne radim nista ali razmisljam uzet ps+), pa me zanima kako bi to funkcioniralo onda na portalu?

i jel vec upogonjena ona nova znacajka da moze streamat bez ps5 konzole ako se plati ps+ onaj najjaci?

Ako hoćeš igrati sa svog ps5 isti mora biti upaljen, ostaviš ga u rest modeu i onda ga možeš putem Portala upaliti, te ugasiti ili opet staviti u rest mode, dakle funkcionira samo uz pomoć upaljene konzole.

Ja sam se prvi puta na Portal spojio na jedan od 3 accounta koja su mi vezana uz PS 5 i kada palim Portal uvijek je taj account aktivan, a promjeniti možeš samo na način da putem TV-a zamjeniš usera, na samom Portalu su zaključali tu opciju nažalost.

Što se tiče streamanja putem PS plus Premiuma to je od neki dan tek aktualno, te je u beta fazi ako sam dobro shvatio, ali nemam premium pa nisam probao, ali bi se trebalo moći igrati tako bez upaljene konzole.

13 godina
mar123 kaže...
lobotomac90 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Portal funkcionira više manje isto kao remote play app kojeg možeš skinuti na mob il komp - isprobaj

9 godina

Sa time da remote play možda radi i bolje na nekom mobitelu nego Portal jer je Portal "samo" WiFi5 uređaj dok mobiteli imaju 6....

9 godina
Koja je OK cijena za PlayStation 5 Slim Digital Edition D i dodatni PS5 kontroler?

0 0 hvala 0
7 godina
400€?
15 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa, htio bi povećati memoriju na PS5, koji SSD sa heatsinkom da uzmem ? Imate neku best buy-dudget preporuku ? 
ječl bi ovaj odradio posao ? Nije mi brzina prebitna...
https://www.mall.hr/ssd-diskovi/kingston-fury-renegade-ssd-disk-1000-gb-7300-6000-mb-s-pcie-4-0-3d-tlc-gaming-m2nvme-sfyrs-1000g-?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=cse

#fsb
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 11:02 (sveupitni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sveupitni kaže...

Ekipa, htio bi povećati memoriju na PS5, koji SSD sa heatsinkom da uzmem ? Imate neku best buy-dudget preporuku ? 
https://www.mall.hr/ssd-diskovi/kingston-fury-renegade-ssd-disk-1000-gb-7300-6000-mb-s-pcie-4-0-3d-tlc-gaming-m2nvme-sfyrs-1000g-?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=cse

1TB  mi nema puno smisla, ako možeš radije idi na 2TB.

Tebi nisu biutne brzine ali konzoli jesu jer se oslanja na njih i ne možeš bilo koji stavit. Znači mora gen4  i mora biti dovoljno brz, guglaj malo koji odgovaraju i utzmi koji ti je cjenovno prihvatljiv.

Ovaj s linka trebao bi biti ok, biraj da ima hladnjak na sebi obavezno i provjeri da stane u konzolu, zato imaju posebno modeli za ps5 koji mogu unutra

Pogledaj i na amazon.de ima sad dobrih akcija na  m2 , a preko 50€ je dostava besplatna

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 11:19 (Pixel).
7 godina
sveupitni kaže...

Svojevremeno sam uzeo Kingston KC3000 i dodao mu heatsink s Amazona. Od prvog dana radi bez ikakve greške, bitno samo da je PCIE 4.0 i da prelazi minimalnu propisanu brzinu čitanja (mislim da traže 5500 MB/s). Ovo izgleda OK, ali ovisno o tome koliko igara igraš, pogledaj si i 2 TB opcije.

14 godina
sveupitni kaže...

Uzeo za PS5 isti model SSD-a u doticnoj trgovini + Be quiet! MC1 (Compatible with M.2 SSD slot of PlayStation®5)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 11:28 (Ivanjino96).
13 godina
sveupitni kaže...

Nisam sad previše gledao cijene, ali kad sam ja sebi uzimao, ovo je bila najbolja opcija:

https://www.amazon.de/-/en/Spreader-Graphics-High-End-Upgradation-AGAMMIXS70B-1T-CS/dp/B093DNV47J/ref=sr_1_1_so_COMPUTER_DRIVE_OR_STORAGE?crid=IV43DNIC0ADB&dib=eyJ2IjoiMSJ9.tlABi9hijOLfI5jAEDEYUocqz_4tCS1gAWSkr_4mRZQr0PwOJk6MwgFoMQWflE9yXmmJpw4kjVxBpQqJBgJ09DxQHilnMavMZKyrEwXXMRs.ShbuMFav0L0KgGYdgGDxCY9qE2wem8CKs2b9Y-YV3U0&dib_tag=se&keywords=gammix%2Bs70%2Bblade&nsdOptOutParam=true&qid=1732703252&sprefix=gammix%2Caps%2C109&sr=8-1&th=1

Imao sam njihov prvo od 1TB, pa sam prije nekih godinu dana uzeo ovaj od 2TB i radi kao urica.

Vidim da je ovaj na akciji i mislim da bi on bio neki best buy s obzirom na trenutnu cijenu.

https://www.amazon.de/-/en/Corsair-MP600-NVMe-PCIe-Gen4/dp/B09Q2NCFS7/ref=pd_ci_mcx_pspc_dp_d_2_t_3?pd_rd_w=azuNR&content-id=amzn1.sym.97f85cc5-92fe-4835-b4c8-321118252f33&pf_rd_p=97f85cc5-92fe-4835-b4c8-321118252f33&pf_rd_r=63185685FPAR9EHR6RVA&pd_rd_wg=4vG6E&pd_rd_r=e6199fd3-cb5a-47f5-bef4-86065a990f98&pd_rd_i=B09Q2NCFS7

Pogledaj si i druge na amazonu, ima dobrih dealova, ako ti nije problem preko amazona uzimati...ja sam oba svoja preko njih naručio.

10 godina
Uskoro izlazi Crni PS Portal 💙
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Uskoro izlazi Crni PS Portal 💙

Opala onda cu pricekati sa kupnjom... jel mozda znas okvirno datum ili mjesec?

5 tjedana
protjeran
Sony PlayStation 5

Danas naručio Playstation 5 konzolu. Kao novi korisnik konzole dali imam nešta besplatno ili tako nešto? Sjećam se da su davali besplatno 20 igara za PS4 novim korisnicima prije. Jel to još aktualno ili trenutno ne dobijem ništa. Tražio sam na Google al ništ nisam našao. Hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
Cijena je ista, najava za 30u obljetnicu u prosincu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice