Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.860
|
čitano: 5.663.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony PlayStation 5

Izgleda da smo online opet

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: Sony PlayStation 5

Prema ovom, baš i ne

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2025 20:13 (Armor).
16 godina
Sony PlayStation 5

Upravo probao i ne radi. Sada pri provjeri internet veze daje poruku da je održavanje u pitanju. Uglavnom ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja igram tak da...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
14 godina
Sony PlayStation 5

Najžalosnije je što se iz Sonya ne oglašavaju po pitanju ovoga tako da je vjerojatno riječ o hakerskom napadu. Ako nemate 2FA zaštitu možda najbolje da promijenite šifru za svaki slučaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vidio sam to sve, ali nemam lemilicu nažalost.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Pero Dinamit kaže...
Vidio sam to sve, ali nemam lemilicu nažalost.

Pero Dinamit

Mislim da je netko tu pisao da su mu zamjenili kontroler zbog driftanja i nakon garancije. 

13 godina
Sony PlayStation 5

Ugodno večer 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ajde bar su se oglasili...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Dermentor kaže...

Ja igram tak da...

Online u 20h 15 minuta kada si tipkao post nisam mogao igrati, samo offline. PSN je bio off. Oko 22h 30 minuta sam probao ponovno i tada je radilo. Trenutno radi PSN.

16 godina
DEEMon kaže...
Ajde bar su se oglasili...

Haha, svima su ubacili Concord u library. Ovako dobro trollanje nisam dugo vidio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

E sad, lovim platinu za Space Marine 2, i dobio 4 trofeja kad je bilo to sranje, 2 mi je syncao, 2 nije...

Jel ih moram tj. mogu ponovo triggerat ili me sjebalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ništa, mom PS5 nema spasa.

Pa ajde idem novi uzimati.. Ima tko kakav prijedlog gdje da uzimam? Šta se više isplati, ovaj pro s većom memorijom jel ? 

0 0 hvala 0
16 godina
Kad već moraš kupiti novi, onda bolje Pro, samo gledaj da ti TV podržava prednosti koje ima Pro.
12 godina
Šoki kaže...

Ništa, mom PS5 nema spasa.

Pa ajde idem novi uzimati.. Ima tko kakav prijedlog gdje da uzimam? Šta se više isplati, ovaj pro s većom memorijom jel ? 

Za Pro ti je jako bitno da ti je panel 120hz i podržava VRR jer dosta Pro igara podržava unlocked framerate ili 120hz 40fps mode.

Naravno može i bez toga ali onda ne možeš iskoristiti sve što Pro nudi.

16 godina
Uzme pro, a tv uvijek moze naknadno.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav ekipa, trebam prijedlog..već duže vrijeme razmišljam uzeti ps5..dvoumim se iz tog razloga jer bi htio igrati warzone pa me zanima dali to sve uredno funkcionira sa tipkovnicom i mišem? Inače sam PC gamer ali zbog nedostatka vremena uzeo bi konzolu..opet s druge strane čekam novi GTA pa me isto tako zanima dali Ce biti moguće igranje sa tipkovnicom i mišem..kako sad to funkcionira sa gtaV? Ne uzima mi se neki PC kad znamo svi kakve su cijene i kolko treba uložiti za dobar PC koji sve te igre vrti bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Koliko bi danas vrijedio PS5 s dva kontrolera i dodatnim Samsung 1TB SSD-om....

0 0 hvala 0
14 godina
Modern kaže...

Pozdrav ekipa, trebam prijedlog..već duže vrijeme razmišljam uzeti ps5..dvoumim se iz tog razloga jer bi htio igrati warzone pa me zanima dali to sve uredno funkcionira sa tipkovnicom i mišem? Inače sam PC gamer ali zbog nedostatka vremena uzeo bi konzolu..opet s druge strane čekam novi GTA pa me isto tako zanima dali Ce biti moguće igranje sa tipkovnicom i mišem..kako sad to funkcionira sa gtaV? Ne uzima mi se neki PC kad znamo svi kakve su cijene i kolko treba uložiti za dobar PC koji sve te igre vrti bez problema...

Zavisi od igre. Dosta FPS igara ima opciju tipkovnice i miša, Warzone ima. GTA 5 nema podršku za miš i tipkovnicu. Isto tako Sonyeve ekskluzive se ne mogu igrati na taj način.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
7 godina
400-450€
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice