Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.813
|
čitano: 5.646.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Gledao jučer retro tech analizu par Nintendo 64 igara i ostao u nevjerici kako se to loše u globalu vrtijelo,bilo je potpuno uobičajeno da fps pada na 15fps...i to u first party Nintendo igrama.Imao sam N64 kad je izašao i definitivno to tada nisam kužio 🙏

Nevjerovatno je koliko su konzole visoko podigle svoje standarde što se tiće performansi u Ps5/XsX generaciji.

Danas je izuzetak igra koja nema barem nekakav 60fps performance mod a Pro ido toliko daleko da je uz VRR hrpa toga podosta iznad 60 tojest 80+ fps zona.

Nikad nismo imali ovakvu situaciju na konzolama,pogotovo sad uz ML AI upscaling koji omogućuje vrhunske vizuale uz 4k prikaz i 60fps +

Istina nema Path Tracing igara ali i na super high end PCu(5090) to nije izvodivo bez dlss+frame gen.

Također mi je situacija u glavi da što sam stariji imam sve manje volje jeb.t se sa PC modovima,postavkama,fixevima da bi mi neki naslov bio prihvatljivo igriv.Da se razumijemo i dalje mi je pc gaming drag ali želim doći sa posla,sjest,upalit igru i odmah igrat bez prtljanja i gubljenja vremena.

Zato mi je Ps5 Pro ispao pun pogodak,uz minimum kompromisa dobijem vrhunsko vrhunsko gaming iskustvo 🙏

A da, to tako ide. Ja sam sad u fazi života da jedva čekam doć s posla i prileć malo. Kakvo igranje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav, može preporuka za nekakav monitor za ps5 do cca 300€

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
zaki23 kaže...

Pozdrav, može preporuka za nekakav monitor za ps5 do cca 300€

Ja sam oba klinca za konzole kupio AOC 24G2SPU. Fantastični IPS monitori od 24" oba plaćena manje od €200. Da imam svoju radnu sobu (šmrc), uzeo bi sebi jedan takav odmah.

Da budem u potpunosti iskren, u većini igara mi boje izgledaju daleko bolje i življe na tom monitoru nego na LG C1 na koji imam spojen svoj PS5 Pro. Napominjem da na monitoru nisam umjetno napumpavao boje niti koristio "Vivid" i slične modove, dapače, koristio sam blago modificirane postavke sa rtings.com.

Jedina mana je ta što Sony ne daje podršku za AMD Freesync (za razliku od XSX koji ju ima) pa ti VRR neće raditi tamo. Da bi ti VRR radio, treba ti monitor sa podrškom za HDMI forum VRR i HDMI 2.1 konektorom. A takvi koštaju daleko iznad €300, barem kad sam ja gledao.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:07 (greysaint0).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice