Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.859
|
čitano: 5.370.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
LEGO Horizon Adventures

Odigrao sam igru pa evo par dojmova.
Ovo je daleko najljepša LEGO igra dosad, citava igra je napravljena od 55 Milijuna lego kocki, no mislim da joj fali sadržaja. U igri imate 4 područja s 5 levela u svakom području, i ti leveli su strašno slični, s tek par izmjena. U igri isto tako fali izazova i dodatnog sadržaja, nema puno protivnika, leveli su dosta linearni i prazni s tek ponekom sporednom linijom. Ono sto takoder fali su zagonetke i popularno lego građenje. Sve sto tu gradite su bespotrebne dekoracije a rijetko kad sagradite most ili nesto korisno.
Side questovi se svode na ubij toliko neprijatelja, obuci se u neki drugi kostim pa ubij još neprijatelja, ili sagradi nekoliko dekoracija. Igra takoder podrzava i coop pa mozete odigrati zajedno s klincima.
Ovo nije niti LEGO niti Horizon igra, fali mi onog LEGO humora, sve je nekako jednostavno i jako family friendly. Ovo je baš igra za djecu i tako je i rađena, rekao bih da je ovo naj family friendly lego igra.

Plus:
Jako lijepo izgleda
Ispolirana igra
Coop i 4 igriva lika
Jednostavnost
Zabavna Oruzja i gadgeti
LEGO šarm
Puno dekoracija i skinova
Lagan platinum
Super za klince

Minusi:
Fali sadržaja, izazova i zagonetki
Cijena od 60€
Story samo 6h
Gradite samo dekoracije koje kupite
Možda se ne svidi starijim igračima
Fali LEGO humora i građenja
Gameplay nije baš zabavan

⭐️6.5

Preporuka kao poklon za klince ali ne baš po cijeni od 70€. Lijepo izgleda ali fali tu sadrzaja i raznolikosti u gameplayu.
Moj PC  
4 0 hvala 3
9 godina
Sony PlayStation 5

Lp, oprostite ako je vec bilo odgovoreno ali da ne kopam po temi. Zanima me jeli moguce dijeliti PS PLUS EXTRA sa prijateljem (znaci 2 razlicite konzole) . Znam da je na PS4 bila neka takva mogucnost , samo se ne mogu sjetiti kako je tocno funkcioniralo , moze li on igrati sve igre iz kataloga, skidati ih i sl. Takodjer moze li se igrati ista igra istovremeno , moze li se igrati online istovremeno i sl. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
2 godine
Promster kaže...

Dućan u UK spustio cijenu Pro-a, već...Nije nikakva akcija ni ništa, spustili sa 700 funti na 660.

The console's RRP is £700 in the UK but Argos has already dropped that to £659.99. The listing doesn't mention anything about it being on sale. 

Zanimljivo.

kod nas je sad 760 eura uz produženje A1 interneta ili za nove korisnike na ugovor od 24 mjeseca

https://www.a1.hr/webshop/fixed/fiksna-usluga/sony-playstation-5-pro-fiksna/1000049132/mega-net?ContractType=A

87 eura odmah + 28 mjesečno na 24 rate

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:52 (Vive24).
14 godina
čistač kaže...

Pozz...

Kupio klincu nako 100 godina moljakanja PS5 slim..

I sad klinac hoće sve ono što je imao na PS4 prebaciti na PS5..

I nađem ja razne tutoriale na YT kako to napraviti,najedostavniji uzmem u obzir i krenem u realizaciju.

Dakle externi ssd (formatiran mislim na exfat) spojim na PS4 koji ga uredno prepozna i krenem sa prebacivanjem podataka.

NAkon par sati sve uredno završi.

Spojim nakon toga PS5 sa tim externim ssd-om da napravim transfer podataka..

PS5 ga ne prepoznaje!!?

Spojim ga opet sa PS4 ovaj ga uredno vidi,očitava,prepoznaje...

Pomoć!!

Neš pogrešno radim ili??

čistač

Mislim da ti je najlakše ako imaš brzi internet skinuti sve igre ponovo.

Više se ne sjećam za save file. Mislim da ako imaš PS+ to bude u cloudu.

14 godina
Danas sam kod prijatelja prvi put vidio PS5 Pro na djelu. Pošto imamo praktički isti TV sa minimalnim razlikama (ja imam LG C1, a on LG CX) mogao sam dobro usporediti razliku bez da gledam u isto vrijeme.
Probao sam Spiderman 2 jer sam tu igru odigrao 100% i znam jako dobro u glavi kako izgleda i radi na base PS5.

Zaključak? Razlika je prilično vidljiva. Tko kaže da nije jednostavno nije probao ni vidio jedno i drugo svojim očima, bez gledanja nekakvih youtube usporedbi na ekranu mobitela i slično.
Pričam naravno o performance modu jer sve igre igram u 60 fps modu. Spiderman mi u performance modu stvarno izgleda kao quality mode na base PS5, čak i bolje jer sad ima i dodatne RT opcije.

Peobao sam još i Horizon Forbidden West ali u toj igri mi je razlika nekako manja. Al da budem iskren nisam nešto puno ni igrao tu igru pa ne znam baš iz glave kako točno izgleda na base PS5.

E sad, nakon svega toga jel Pro vrijedan tih para? Za mene osobno zasad nije. Iako razlike vidim očigledno, ali u ovom trenutku nemam razloga za upgrade. Pitanje je kako će igre raditi i izgledati na obe konzole u budućnosti, možda bude razlika još veća u korist Pro zbog PSSR-a. Ali nikad ne kupujem ništa na temelju ideje kako bi trebalo biti kasnije, nego na temelju toga kakvo je stanje danas.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Sony PlayStation 5

Eto na, kvargu, sada će PS6 koštat 1200 eura

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Playstation Black Friday
Studeni 22 - Prosinac 22

PlayStation VR2 : 399,99€
PS5 Slim Disc : 474,99€
PS5 Slim Digital : 374,99€
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Meni nije jasno zašto formatiranje diska. Uštekaš u PS4, formatiraš tamo, migriraš sve na disk i onda doslovno samo preštekaš u PS5. Imam eksterni disk od 4TB i kada je stigla petica, doslovno sam samo prebacio kabel i to je to. Nikakav format, pripreme, ništa.

14 godina
Horizon Zero Dawn remaster. Nisam očekkvao ništa, ali baš su se potrudili. Igra izgleda brutalno. Horizon igre vjerojatno imaju najbolju HDR implementaciju u igrama uopće. Svi oni izvori svijetla na mašinama baš iskaču na OLED ekranu. Popravili su cutscene i sve poligone općenito, igra izgleda skoro kao Forbidden West.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice