Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.998
|
čitano: 5.396.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony PlayStation 5

Jedino kaj sam igrao da je izašlo ove godine je:

- Helldivers 2

- Prince of Persia: The Lost Crown

- Astro Bot

Planiram još Silent Hill 2 (ali to je remake), Star Wars Outlaws (to nije GOTY zicer) i Warhammer...

Moj glas bi išao Helldiversima, Astro Bot je fenomenalan ali kratak i nije mi za GOTY.

Slabo, malo kandidata...S druge strane da postoji FOTY (flop of the year), e tu bi imali kaj birati. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Hexfire@Bitanga , ja sam nakon odyssey pregorio za ac i odustao:) Sve se nadam i čekam da Ghost Recon: Wildlands izbace 60 fps patch, ali nikako da dođe na red.
Kupio bih je opet da treba samo da je barem 1440p/60 fps kao što je ako se ne varam Ghost Recon Breakpoint. Nažalost, on mi se nikako nije svidio.

16 godina
Ne znam zakaj Tekken 8 nije u izboru, igra je vrhunska.
No očito je već zaboravljena, izašla pod kraj Siječnja.

I Silent Hill 2 Remake, kad već može jedan DLC, zbog čega nebi mogel ovaj jako dobro odrađeni remake kultne igre...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...
Hexfire@Bitanga , ja sam nakon odyssey pregorio za ac i odustao:) Sve se nadam i čekam da Ghost Recon: Wildlands izbace 60 fps patch, ali nikako da dođe na red.
Kupio bih je opet da treba samo da je barem 1440p/60 fps kao što je ako se ne varam Ghost Recon Breakpoint. Nažalost, on mi se nikako nije svidio.

Da, Wildlands je i meni bio top. Breakpoint se nisam mogao ufurati u setting.

Normalno, igrao sam na PCu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Sony PlayStation 5

A di je Dragon Age ? Igra je pokupila same devetke i desetke. U Eurogamer recenzije pise da je to najbolja igra koju je bioware napravio pa me cudi malo

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...

A di je Dragon Age ? Igra je pokupila same devetke i desetke. U Eurogamer recenzije pise da je to najbolja igra koju je bioware napravio pa me cudi malo

Nominirana je za "Innovation In Accessibility". 

A onda vidim Destiny 2 u listi best ongoing igara. 

Ma joj, ne znam zašto se ložite na te nagrade. Oduvijek govorim da je Game of the Year najgluplja nagrada koja postoji.

Glasovi publike su samo 10% ukupnih glasova, a glasovi novinara i influencera su podložni financijskom poticaju sa raznih strana.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2024 20:20 (Bitanga).
14 godina
filip_medo kaže...

A nominacije su DLC i jedva jedna igra vrijedna igranja. Super generacija 

Final Fantasy, Astro Bot, Wukong, to su 3 vrhunske igre. Balatro vrhinska igra koju je napravio jedan jedini čovjek. Ne kužim u čemu je problem. Možda generalno nedostaje količinski vrhunskih igara u odnosu na razdoblje od prije, ali ovo sa liste su top igre. "Jedva jedna igra vrijedna igranja" je pretjerivanje na maksimum.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2 mjeseca

Mozda je do mog neukusa, ali astrobot nije AAA igra vrijedna nekog spomena u goty kategoriji, unatoč tome što je zabavna. Final Fantasy nisam nikada preferirao, wukong mi je super ( jos ga igram )

a shadow je DLC, tako da nazalost kao sto sam rekao par stranica prije. Za moj neukus osobno

najtužnija generacija konzole ikad. PS4 je bio neki vrhunac, držim fige da se slično ponovi. Ali sumnjam

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
6 godina
Bitanga kaže...
mariclius kaže...

Da, Wildlands je i meni bio top. Breakpoint se nisam mogao ufurati u setting.

Normalno, igrao sam na PCu :-)

Joooojjjj, meni su sjela i jedna i druga....naravno na ps 5  :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2024 21:08 (CROatVU).
16 godina
Sony PlayStation 5

The Calisto Protocol PRO patch; 4k@60+RT  //  8k@30, (which downsamples at 6K on 4K display)+RT

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
filip_medo kaže...

Mozda je do mog neukusa, ali astrobot nije AAA igra vrijedna nekog spomena u goty kategoriji, unatoč tome što je zabavna. Final Fantasy nisam nikada preferirao, wukong mi je super ( jos ga igram )

a shadow je DLC, tako da nazalost kao sto sam rekao par stranica prije. Za moj neukus osobno

najtužnija generacija konzole ikad. PS4 je bio neki vrhunac, držim fige da se slično ponovi. Ali sumnjam

To je druga priča. Nečiji ukus i kvaliteta igre su dvije različite stvari. Neke od najpopularnijih i za većinu ljudi najboljih igara ikad meni nikad nisu sjele al isto shvaćam da onda očito nisu loše igre ako su toliko cijenjene od tolikog broja ljudi. I nebi nikad rekao da nisu vrijedne igranja jer se meni ne dopadaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
CROatVU kaže...

Joooojjjj, meni su sjela i jedna i druga....naravno na ps 5  :)

Ma odigrao sam i ja obje, al Wildlands mi je bio puno bolji.

6 godina

Slazem se u potpunosti !

2 mjeseca
antimadridista kaže...
filip_medo kaže...

To je druga priča. Nečiji ukus i kvaliteta igre su dvije različite stvari. Neke od najpopularnijih i za većinu ljudi najboljih igara ikad meni nikad nisu sjele al isto shvaćam da onda očito nisu loše igre ako su toliko cijenjene od tolikog broja ljudi. I nebi nikad rekao da nisu vrijedne igranja jer se meni ne dopadaju.

Stojim pri onome sto sam rekao, tko pogleda ovaj popis "goty" igara i kaze wow, svaka mu cast.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
9 godina
Sony PlayStation 5

Vjerujem da su Metaphor: ReFantazio i Black Myth: Wukong vrhunske igre

Metaphor ima 94 na metacriticu i na steamu Very Positive (10,106 reviews)

Kaj mozes trazit vise od toga.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ma uopće nije stvar u tome da te igre ne valjaju ili da se nema što drugo za izabrati ove godine.

Jednostavno je sramota da su stavili DLC i remake u tu kategoriju. Game awardsi su samo plaćeni oglasni biznis, nema to veze s ničim drugim. Kao i svaki drugi awards.

To je jasno svakome tko je ikad pročitao rečenicu tipa ”to je za mene GOTY”. Nema bolje reklame od toga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 0:21 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Bitanga kaže...

Ma uopće nije stvar u tome da te igre ne valjaju ili da se nema što drugo za izabrati ove godine.

Jednostavno je sramota da su stavili DLC i remake u tu kategoriju. Game awardsi su samo plaćeni oglasni biznis, nema to veze s ničim drugim. Kao i svaki drugi awards.

Slazem se s tobom.

Meni je jedino zanimljivo ovo sa Dragon Age-om. Kak to da su ih odjebali za game awards, a manje vise te stvari biraju isti ljudi koji i rade te recenzije sa stranica kao IGN i slicne.

13 godina
Sony PlayStation 5

Da dumpam neke rumore i vijesti ovdje:

1. Sony je navodno u pregovorima da kupi Kadokawa konglomerat, što bi im dalo, među ostalim, i vlasništvo nad From Software-om:

https://automaton-media.com/en/news/sony-acquisition-rumors-cause-fromsoftware-parent-company-kadokawa-shares-to-skyrocket-while-bandai-namcos-fall/

2. PS6 glasine od pouzdanog leakera:

UDNA GPU arhitektura (nasljednik RDNA4) - GPU-ovi iz ove serije ulaze u masovnu proizvodnju u Q2 2026. (to ne znači da PS6 izlazi tada)

Zen 4 ili Zen 5 CPU

Sonyev handheld će također koristiti AMD hardver

https://www.chiphell.com/thread-2652187-1-1.html

3. Došao PS Portal update koji će omogućiti nativno streamanje Cloud igara (zasad beta verzija usluge, dostupno za određene igre). Dostupno i u Hrvatskoj za PS+ Premium pretplatnike:

https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/

4 0 hvala 3
10 godina
Portal s cloud streamingom postaje jako dobar uređaj. Srecom pa je ps plus premium podrzan u Hrvatskoj.

Sad je to prava mala konzola za €200+
16 godina
Kolko mbps otprilike treba za cloud streaming kod igara?
Je slično Netflixu?

To je dobra vijest, samo ak je mojih 35mbps-pa do 2-5 navečer dosta...
10 godina
7 mbps 720p
13 mbps 1080p
9 godina

Latencija (ping, jitter) su jednako važni kao i brzina, pogotovo za "brže", akcijske igre.

12 godina
Sony PlayStation 5

Eto i mene nazad u gamingu nakon par godina pauze

Uzeo PS pa sad gledam najbolje mi se isplati Ps Plus uzet, u Indiji vjerojatno (radi pretpostavljam).

Zanima me baš taj cloud gaming, radi li na istu foru kao i ps plus acc, da jedan ima pretplatu a na drugom se to koristi i igra?

I može neka preporuka dobrih igara za multiplayer, odnosno za zaigrati u dvoje, troje, s curom ili prijateljima.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

PlayStation Black Friday:

https://blog.playstation.com/2024/11/20/playstations-black-friday-deals-2024/

Primamljiviji mi je PSVR2 na ovakvom popustu nego upgrade na PS5 Pro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 15:59 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
Sony PlayStation 5

Kadokawa (vlasnik From Software-a) službeno potvrdio da je zaprimio pismo namjere od strane Sonya:

https://ssl4.eir-parts.net/doc/9468/ir_material7/240956/00.pdf

Znači glasine su istinite, ako akvizicija prođe, rekao bih da Xbox ekipa neće nažalost više vidjeti i jednu Souls-like igru od originalnog kreatora. S druge strane, možda ih Sony natjera da konačno optimiziraju igre kako spada.

Inače, Reuters je prenio da će se finalni ishod dogovora znati kroz par tjedana ali je vrlo vjerojatno da je ovo gotova stvar.

0 0 hvala 0
11 godina
antimadridista kaže...

Znači oko 90 eura ps plus extra. To će se uzeti :)

3 godine
greysaint0 kaže...

Kadokawa (vlasnik From Software-a) službeno potvrdio da je zaprimio pismo namjere od strane Sonya:

https://ssl4.eir-parts.net/doc/9468/ir_material7/240956/00.pdf

Znači glasine su istinite, ako akvizicija prođe, rekao bih da Xbox ekipa neće nažalost više vidjeti i jednu Souls-like igru od originalnog kreatora. S druge strane, možda ih Sony natjera da konačno optimiziraju igre kako spada.

Inače, Reuters je prenio da će se finalni ishod dogovora znati kroz par tjedana ali je vrlo vjerojatno da je ovo gotova stvar.

Ma nema sanse da nece bit multiplatform vise, Sony to kupuje radi anime prava, treba znat malo dublju pricu...uostalom Tencent ima 17 posto kompanije ak se ne varam, a oni bi se prodali da su igre na svim platformama.

13 godina
mmafan kaže...
antimadridista kaže...

Znači oko 90 eura ps plus extra. To će se uzeti :)

Opet samo za nove korisnike. Kako pumpaju brojke...

16 godina
Katastrofa, za BF je inače uvijek bilo i za postojeće korisnike...
14 godina
Armor kaže...
Katastrofa, za BF je inače uvijek bilo i za postojeće korisnike...

Već je par godina tako. Ja sam tempirao da mi pretplata ističe taman u ovo vrijeme i onda svake godine uzmem na BF popustu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice