diablo je izvrstan za odigrat sat vremena nakon posla
lagana za uskociti i nastaviti dalje
Točno to, ne moraš pamtit 48 komboa i 280 likova s kojima si nekad negdje pričao.
Upališ, tarapana. I traje godinama.
diablo je izvrstan za odigrat sat vremena nakon posla
lagana za uskociti i nastaviti dalje
Točno to, ne moraš pamtit 48 komboa i 280 likova s kojima si nekad negdje pričao.
Upališ, tarapana. I traje godinama.
Director's Cut je problematičan jer naglašava da originalna igra koju je većina odigrala nije bila dostojna i da sad izlazi onakva kako je "redatelj" zamislio. I to po naravno skupljoj cijeni. I da ako hoćeš igrati tu igru kupiš skuplju varijantu.
A to je ustvari trebao biti besplatni update originalne igre... jer je to originalna "redateljeva" ideja.
Nikako ne mislim podržavati takvu politiku.
i to usnom
igra im je loša zbog duginih boja, ali bolje više ne ići u tu raspravu
A ljubomorni sto se malena istetovirana pomazi sa malenom u gacicama malo nabaci koji liz i to...hahahah ma milina, igrica mrak ! Odmah sam isao svirati.....gitaru...
Znači kako smo i pričali ipak Microsoft nije tolko retardiran da si prepolovi prodaju.
Sad će biti fora ako je jedan od uvjeta taj da se PlayStation igračima za vrijeme loadinga pojavljuju reklame za Microsoft i Xbox konzole.
Sad će biti fora ako je jedan od uvjeta taj da se PlayStation igračima za vrijeme loadinga pojavljuju reklame za Microsoft i Xbox konzole.
Minimalno će sad pisati "Xbox game studios" prilikom pokretanja igre. Ali naravno, krajnji cilj je da se dovede Gamepass app na Playstation. Ne znam hoće li to smjeti i prije tog roka od 10 godina.
Brzo ce to Microsoft unistit,vidjeli smo sto je Bethesda izdala pod njihovim kisobranom.
Major Nelson dao otkaz,jedan od glavnih iz Playground Games odlazi,srezali Turn 10,343 Industries itd itd.
Meni je zao jedino Blizzarra,Acti je smece vec godinama,sve su im igre reskin prijasnjih.
Btw skuzio si da u Xbox temi ovi tvoji postovi nisu interesantni pa si preselio Xbox u Ps5 temu?
Moja savjet ako zelis bit relevantan u Xbox temi...piskaraj o gamepassu iz Ruande ili slicne drzave,nema na cemu 🥂
Brzo ce to Microsoft unistit,vidjeli smo sto je Bethesda izdala pod njihovim kisobranom.
A što je Bethesda izdala bez njih?
A što je Bethesda izdala bez njih?
Pa sve prije Redfalla.
Pa sve prije Redfalla.
Da, Fallout 76. Puno kvalitetniji release.
Nije se MS pokazao kao firma koja zna upravljat sa onime kaj ima, al za Bethesda-u nisu krivi.
Pa sve prije Redfalla.
Pa koliko to god ludo bilo taj Fallout i jeste enormno kvalitetniji,on je 5-6/10 dok je Redfall 1-2/10.....ne postoji losija AAA igra za 70-80eu
Pa sve prije Redfalla.
Pa koliko to god ludo bilo taj Fallout i jeste enormno kvalitetniji,on je 5-6/10 dok je Redfall 1-2/10.....ne postoji losija AAA igra za 70-80eu
Forspoken?
Pa sve prije Redfalla.
Forspoken?
Yep , toliko loša igra da su čak i studio raspustili .
Nikada u životu nisam vidio goru stvar od ovoga u igricama.
Pa sve prije Redfalla.
Forspoken?
Forspoken je ok igra koja je trebala bit odlicna.
Redfall je svijet za sebe koliko je to lose,imas ga na gamepassu pa probaj.
Da da, enormno kvalitetniji.
Pročitaj/pogledaj malo recenzije odmah nakon izlaska igre, a ne danas nakon 100 patcheva.
Pročitaj/pogledaj malo recenzije odmah nakon izlaska igre, a ne danas nakon 100 patcheva.
Pa ja sam igrao demo koji nije bio nakon 100 patcheva i skinuo sam Redfall sa passa,pisem na osnovi onoga sto sam probao a ne procitao po forumima...kao i uvjek.
Po svemu se čini da Microsoft nije direktno kriv za Redfall, već Zenimax koji je gurao svoje studije da rade live service igre još i prije akvizicije. Uostalom i Redfall i HiFi Rush i Starfield su u razvoju debelo prije Microsofta.
Dapače, po nekim pričama su se sami zaposlenici Arkanea nadali da će Microsoft igru otkazati ili tražiti da bude ipak single player. Nije ni čudo da je ispala kako je ispala. Microsoft je jedino zaslužan za otkazivanje PS verzije, što se sada pokazuje kao pucanje u vlastite noge.
Budžet im je navodno bio 100 milijuna dolara. Ako to nije bilo pranje novca...
Forspoken, jel.
Pa kako su to sad recenzije mjerilo a predstavljaš kao činjenicu da je The Last of Us Part 2 loša igra, a ima 93 na metacriticu.
Je li tko od vas igrao The Last of Us 1 i/ili 2 više puta, ili vam je jedan prelazak bio dosta?
Je li tko od vas igrao The Last of Us 1 i/ili 2 više puta, ili vam je jedan prelazak bio dosta?
The Last of Us 1 nekoliko puta, Part 2 dvaput. Najveća mana u part 2 mi je to što se igra u jednom trenutku baš nepotrebno razdužila i mogla je biti nešto kraća. Prva igra mi je savršeno pogođena.
Ja sam odigrao prvi dio na Ps3 pa ponovo remaster na Ps4 Pro,drugi dio sam jednom na Ps4 Pro i jos cu jednom na Ps5.
Prvi dio sam odigrao jedno 3,4 puta, a 2. dio sam odigrao, ja mislim, 3 puta...
Ja sam sucker za te story driven, 3rd person action adventure games tako da svaku više manje odigram nekoliko puta.
Svako toliko (1. godišnje) odigram ponovo najdraže igra (TLOU 1/2, Uncarted serijal, Ghost of T, Spider-man, GOW, Horizon, Days Gone...).
Ok, na Days Gone i Horizon 1 i 2 sam ulovio platine pa sam više manje sve iščačkao, ali mi je super kod ostalih što svaki put otkrijem nešto dodatno
pa mi nije ni svaki put isto....