Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.135
|
čitano: 5.764.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Hexfire kaže...

Niš pretjerano novo na State of Playu. Returnal 2 je spasio stvar. Jedinica je još uvijek najbolja PS5 igra.

Apsolutno najbolja igra za PS5 što je eto malo žalostno.

17 godina
Osobno baš nebi da bude ko Returnal, rađe da kopira Dead Nation, Resogun ili Alienation.

Meni State of Play nije bil loš, ali malo se bude tu igara našlo za mene.

Svakako Borderlands 4, i neka od najavljenih VR igara bude valjda ok.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2025 16:48 (Armor).
12 godina
Sony PlayStation 5

Returnal sam kupio kad je izašao,igrao podosta ali mi je dosadio prije nego sam ga dovršio.

Ok naslov ali meni ništa posebno.

Dolazi Ps5 Pro boost za Astro Bot i novi besplatni nivoi,e to je vrhunska igretina ❤️

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Astro Bot dobiva 5 novih levela i nove botove, prvi level dostupan danas 💙
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

Odlično. Pričekat ću mjesec dana pa sve levele odjednom igrati.

Inače mi ostali Time to beat i Great master challenge, jednostavno ne mogu više. Prvi bi i mogao uz više vremene, al ovaj drugi ma kakvi... Mogu samo kontroler razbiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pitbullringo kaže...

Pitanje jedno, kada kupujete psn kodove preko cdkeys-a, da li kodovi stignu na email i kroz koliko vremena dodju nakon plaćanja....Ja sam u BiH ako i to sta znaci a imam usa acaunt, a poprilično sam novi u svemu ovome.

stignu ti na account na toj stranici, imas my orders i tamo ti stigne kljuc koji upises u psn. meni je stiglo u roku par min. 

nema veze sto si u BIH. I ja sam koristio za usa acc.

2 godine
Sony PlayStation 5

Jeftinije je preko Amazona. Nema nikakav fee.

0 1 hvala 0
14 godina
Vive24 kaže...

Jeftinije je preko Amazona. Nema nikakav fee.

Nema fee ali su bonovi u startu skuplji nego na nekim drugim stranicama. Ja nađem redovito 50$ bon za 40 eura. I još bude fee od par eura na to, ali opet jeftinije nego na amazonu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
Sony PlayStation 5

ja mislio neka sala, ali oni stvarno izdali remaster days gone...

igre po kojoj su pljuvali, igre kojoj su odbili nastavak, igre koju su.....

jadno, totalno, fanovi zele nastavak. ostali, ne zele ni remake, ni remaster, ni update cak.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Damir22 kaže...

jadno, totalno, fanovi zele nastavak. ostali, ne zele ni remake, ni remaster, ni update cak.....

A šta će drugo izdat?Za nove igre im treba preko 5 godina da ih naprave a za remastere vjerovatno ispod jedne godine.

Očigledno je da imaju tek šakicu naslova koje su razvijali paralelno uz sve one live service.

Pa sad vidim na sve strane naslove da će Microsoft ove godine izdat više svojih first party naslova na ps5 nego što će Sony 🤣

7 godina
Damir22 kaže...

Days gone mi je bila totalno neplanirano zabavna igra do te razine da sam ju platinirao. Ali da ću sada ići davati 10 dolara za grafički upgrade...Ne znam što reći. 

Ajd, veselim se ovoj "Returnal 2" igri. Returnal mi je bio prezabavan. 

9 godina
Sony PlayStation 5

meni je igra sasvim korektna, uz sve zamjerke nisam bas nikad shvatio sav taj hejt, i razloge zasto je "podbacila", ima i daleko losijih (meni) igara, pa imaju nastavke....

no ok, nema, nema, sto se moze, zato mi je besmisleno sad neko remasteriranje, igra je dovoljno nova i izgleda odlicno.... money grab, cista ljenost, nedostatak ideja.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ima PS+ popust, ali samo na Premium i Extra pakete, osnovni ćorak i dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 9:17 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Sony PlayStation 5

Bitno da Sony radi remaster svake igre koju nitko nije tražio dok remaster jedine igre za kojom svi vrište se neće dogoditi. Naravno pričam o Bloodborne.

6 0 hvala 0
17 godina

Napokon, čekam od 31.1.
Ali sad je to pravi deal za Premium - jedna novija igra gratis.

Kaj se tiče Essential, moja vam je preporuka da uzmete Extra, nećete požaliti i uštedjeli budete na igrama, tj. ne budete imali potrebe kupovati ih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 9:53 (Armor).
15 godina
Sony PlayStation 5

Za postojeće pretplatnike 0 bodova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...

Napokon, čekam od 31.1.

Kaj se tiče Essential, moja vam je preporuka da uzmete Extra, nećete požaliti i uštedjeli budete na igrama, tj. ne budete imali potrebe kupovati ih.

meni na usa accountu nude extru za 99 dolara i premium isto za 99 dolara. malo im je cudna ta akcija. 

14 godina
Sony PlayStation 5

Meni na indijskom nudi da upgradam na delux 35% popusta, nekih 6 eura. Al postojeći extra nemam nikakav popust (mislim ni netreba mi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Zna li netko vezano za instant-gaming, vidim da su recimo ovi bonovi od 50€ za 43.49€ za RH, to safe i legit? Doduše za njemačku su još par malo jeftiniji, pa ne znam da li ia razlike oko toga da se kupi kao njemački bon a ukuca tu preko neta za RH acc?

0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...
Armor kaže...

Napokon, čekam od 31.1.

meni na usa accountu nude extru za 99 dolara i premium isto za 99 dolara. malo im je cudna ta akcija. 

Koliko sam vidio na premium ti je 35%, a na extra 25% popust.

16 godina
lobotomac90 kaže...
mar123 kaže...
Armor kaže...

Napokon, čekam od 31.1.

Koliko sam vidio na premium ti je 35%, a na extra 25% popust.

tako je, ali je premium i skuplji inace pa s tim postotcima ispadne ista cijena s popustom, 99 dolara. znaci nitko nece uzet extru po istoj cijeni za god dana kao premium. onda ga nisu ni trebali snizavat ili su ga trebali snizit jos vise. 

14 godina
Armor kaže...

Napokon, čekam od 31.1.

Ne bih tako olako preporučio. Najveći je problem što se igre miču s pretplate, tako da mi se dogodilo već par puta da pokušavam nabrzaka preć igru prije nego odleti s pretplate, a bome jednom i da sam kupio igru nakon što je otišla s pretplate jer sam već prošao 2/3 a nije bilo teorije da završim. Također, jako ovisi isplativost o tome koliko igraš.

Isplati se ako igraš puno na Portalu. Ja sigurno ne bih obnovio da nemam Portal, ovo od kad su uveli streaming iz clouda je divota.

10 godina
Bas gledam u Indiji, 55€ je Extra 👍
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
greysaint0 kaže...

Bitno da Sony radi remaster svake igre koju nitko nije tražio dok remaster jedine igre za kojom svi vrište se neće dogoditi. Naravno pričam o Bloodborne.

Možda će izbaciti  Blooborne istodobno sa PS6 kao ekskluziva,kao što je bilo sa Demon Souls i PS5.Ima igrača koji bi samo zato kupili PS6.Možda i ja,iako sam ga tek završio a ne igram dvaput iste igre.

15 godina
Sony PlayStation 5

Tu samo da spomenem ako ce nekome taj info biti od koristi, imam indijski premium na jednom acc kojeg mogu koristiti jer je od frenda, mislio sam ga koristiti za portal streaming no nažalost na indijskoj regiji taj streaming nije podržan, valjda zbog loseg interneta kod njih. Nema veze di ste u svijetu, ako imate indijski premium ovaj stream na portal nije podržan odnosno nije bio podržan kad sam zadnji put probavao kad sam nabavio ovaj acc.

Sad cu uzeti na našem premium ako je 98e kako je kolega stavio sliku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Indija nema premium, samo deluxe.
Nije podrzan stream igara te je jeftiniji od premiuma. Mozes igrati Trials i klasike.
10 godina
Vandit kaže...
Damir22 kaže...

Days gone mi je bila totalno neplanirano zabavna igra do te razine da sam ju platinirao. Ali da ću sada ići davati 10 dolara za grafički upgrade...Ne znam što reći. 

Ajd, veselim se ovoj "Returnal 2" igri. Returnal mi je bio prezabavan. 

Ne znam samo koji grafički upgrade. Meni izgleda isto i jedno i drugo, odnosno ne vidim točno razliku što je bolje a što gore, negdje mi bolje izgleda ono od ranije a negdje ovo novo.

Sony je spao na najjadnije grane. Nemam ja ništa protiv da onaj tko napravi kvalitetan proizvod zaradi, ali ovo je doslovno "ajde da vidimo koliko su glupi"

10 godina
Meni se PS5 update savršen, 60fps i izgleda super. Ovo je samo kupljenje para i da se vidi koliko te taj IP zanimljiv novim korisnicima. Btw, morate posjedovati igru, ps plus verzija nepodrzava upgrade.
11 godina
Sony PlayStation 5

Dok god prerade starih igara donosi novce Sony će to "gurati". Jučer bio FI,biznis ide dobro,dionica raste+5% jučer,na 52wh.

https://finance.yahoo.com/news/sony-beats-q3-earnings-expectations-160423951.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Imam ju na disku a 10€ je ništa da bih posjedovao igru u fizičkoj i digitalnoj varijanti.

Lako moguće da će u Ps5 Pro varijanti podržavat i HFR uz ostali upgrade.

Probao sam noćas Astro Bot i ta igra je ultra bistra,rekao bih da je sada na Pro 4k native većinu vremena.

Btw baš se kuži kada Dying Light spustim sa HFR na 60fps...a da ne spominjem 30fps koji u ovoj igri izgledaju baš loše...ne znam zašto pošto ima hrpa igara gdje 30fps izgleda odlično(framepacing itd).

Meni osobno najveći plus visokih frejmova je motion rezolucija,naravno response i input lag su također vrlo bitni ali najviše primjetim upravo motion rezoluciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice