PSP Pitanje

poruka: 54
|
čitano: 14.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PSP Pitanje

Bok, 

isplati mi se sad uzimati PSP(tj. bratu da se igra)

lik mi nudi psp 1004 sa 2gb mem.card, modifikacijom,nekoliko igara i kutijica zastitna za 600kn, mozda jos malo spusti cijenu.

jel valja taj 1004 za razliku od 2004 i novijih?

trebam li na sto pripaziti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PSP Pitanje
luka_cro kaže...

Bok, 

isplati mi se sad uzimati PSP(tj. bratu da se igra)

lik mi nudi psp 1004 sa 2gb mem.card, modifikacijom,nekoliko igara i kutijica zastitna za 600kn, mozda jos malo spusti cijenu.

jel valja taj 1004 za razliku od 2004 i novijih?

trebam li na sto pripaziti?

ovisi o tebi isplati li se ili ne.

nije skupo al je star model a 2GB nije puno ak misliš igre skidat

valja, al je deblji, ima slabiji zaslon, teži je.

pripazi jeli oštećen i također jeli zaista modificiran (da ne bude da ga prodaje zato jer ga je updateo na lastest firmware pa ga zato prodaje - nemogućnost igranja pirata)

moj savjet, pričekaj da izađe NGP jer je sony najavio pad cijena PSP (neovisno o NGP-u) i onda gledaj PSP 3000

15 godina
PSP Pitanje

Ev imam i ja pitanje, dal mi se isplati mijenjati graficku hd5770 za psp 3004 sa nadoplatom od 200kn, ima par originala, al mene zanima, jel moguce to modificirat i jel jako komplicirano, pa ak nije sam bi ga modo..

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gaggo kaže...

Ev imam i ja pitanje, dal mi se isplati mijenjati graficku hd5770 za psp 3004 sa nadoplatom od 200kn, ima par originala, al mene zanima, jel moguce to modificirat i jel jako komplicirano, pa ak nije sam bi ga modo..

mislim da nema potrebe da mu nadoplaćuješ išta!

nije ga teško modificirati, dovoljno je pratiti upute sa interneta (official stranice ili youtube) i sve ide lagano ako se prate koraci.

pitaj ga koji firmware imaju ti psp-i jer ako ima 6.37 onda ga nije moguće modificirati. za 6,38 sam čuo da je n00b (hacker) otkrio kernel exploit al to ti je sve još u začetcima i nevjerujem baš tim nabrzaka hackovima.

sve u svemu ukoliko ima firmware 6.20 ili 6.35 onda je ok.

15 godina
PSP Pitanje

-.- on meni nadoplacuje 200kn, a dobro, sad se sam nadam da ima stariji firmware

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Pitanje
Dal bi netko bio tako dobar pa da detaljno napise tutorial za cfw 5.0.0 m33 jer sam kupio sad psp 1000 i neka drugacija modifikacija je gore na kojoj ne rade neke igre. Bio bi jako zahvalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
luka_cro kaže...
Dal bi netko bio tako dobar pa da detaljno napise tutorial za cfw 5.0.0 m33 jer sam kupio sad psp 1000 i neka drugacija modifikacija je gore na kojoj ne rade neke igre. Bio bi jako zahvalan.

Daj pogledaj koji je fw trenutno na pspu pa ću  ti točnije reći što treba.

Odes u settings - system settings - pa system information tamo ti pise koju verziju fw-a imas trenutno

15 godina
PSP Pitanje

De i meni objasni il daj neki detaljan link, imam psp 3004, al je software 6.35

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gaggo kaže...

De i meni objasni il daj neki detaljan link, imam psp 3004, al je software 6.35

E ovako evo ti link za cfw link i stavis PROUPDATE folder u  PSP/GAME folder na svojem pspu , i onda normalno upalis psp i pokreneš instalaciju nalazi se u game/ memorystick .

Ovo radi samo sa 6.35 fw eto.. al moze se stavit na sve psp 1k , 2k , 3k i pspgo

imas dosta tutorial filma ak ti bas treba na youtube samo napiši  install 6.35. PRO-B5 cwf i bude ti pokazal ak nisi siguran.

15 godina
PSP Pitanje

Ev da se pohvalim, uspio sam ga modad i radi zasad sve ok, al mi jednom nije hio prepoznat igru, sve dok ga opet nisam mod... :/ al sad svaki put ak budem moro sam cu ga modat i to je to :D

Dal imaju neki programi aplikacije za internet, youtube i slusanje glabe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Za internet psp ima svoj browser , al mislim da youtube ne radi . Nisam siguran , nisam nikad to previše sprobavao na pspu. Nasao sam program gotube sad probaj ak ti se oće igrat kako radi link . Za slušanje mp3-a psp ima solidan svoj player samo nabaci muziku u music folder na pspu i to je to.

16 godina
neaktivan
PSP Pitanje

ljudi trebam pomoc u svezi odluke kojeg rabljenog da uzmem.

1. PSP 1004 modificiran sa 2gb memoriskom, zaštitnom kutijicom tvrdom (Logitech), 2 orginal igre, 5 igara na dvd-u, odlično očuvan ko nov - za 600kn 

2. Psp slim 2004 black, modificiran, sa 4 org. igre(gta liberty city stories, pirates of the caribbean at worlds end, urban gt2 i killzone liberation)

punjac, mem card 1gb, kutija, usb - 650kn

kojeg da uzmem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PSP Pitanje

drugog

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Pitanje

Ipak budem kupil valjda psp 3000, dajte mi samo recite u vezi modifikacije, jos prije kad sam citao nije bilo modifikacije, kakvo je stanje sada?

dal se mogu sve igre igrati?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP Pitanje

imam ja pitanja...dal mi se isplati uzet psp?koje su mogucnosti?kakve su cijene?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matt_123 kaže...

imam ja pitanja...dal mi se isplati uzet psp?koje su mogucnosti?kakve su cijene?

ma ja sam odustao, ipak cu pricekati NGP.

ne isplati mi se kupovati

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Matt_123 kaže...

pametno. iako se nemoj iznenadit ako cijena NGP-a bude oko 3000kn

16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...
luka_cro kaže...
Matt_123 kaže...

pametno. iako se nemoj iznenadit ako cijena NGP-a bude oko 3000kn

ma racunam na to, ali mislim da ce vrijedit te kune, najvise mi se svida sto ce imati touchscreen tak da bude mogla i tipkovnica pa bude ugodno za surfati, umjesto mobitela.

a i dva anloga, super za fps igre.

13 godina
neaktivan
PSP Pitanje

moze li pitanje imam nekoliko psp igara na compijuteru i i imam jednopitanje kad kupim UMD disk mogu li ga prziti sa obicnim programom tj.treba li posebni program i treba li posebna przilica ili moze ova obicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PSP Pitanje

Ovako..ljudi bok....dobio sam psp i prvi se put susrecem s njim...zanima me mogu li se igrat preko njega igre poput coda,lol-a i tako ? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cofi5678934 kaže...

Ovako..ljudi bok....dobio sam psp i prvi se put susrecem s njim...zanima me mogu li se igrat preko njega igre poput coda,lol-a i tako ? 

Možeš ali moraš imati CD ili kupiti ga. Inače kolko znam MP ne ode ako si na to mislio.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
PSP Pitanje

bog imam pitanje. imam psp igricu na kompu i kako je spržiti na umd disk jer moze se on izvaditi iz njegovog oklopa i prziti u obićnojj pržilici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP Pitanje

e ljudi razmišljam si uzet psp za na faks
mala konzola a moćna
pa me zanima koja je razlika između PSP E1004 i PSP 3004
koja se da modat i ako netko zna kak se to radi nek se javi na pm htjeo bi odigrat koju snes igru na konzoli pomoću emulatora 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice