PS3 Slim,problem

poruka: 8
|
čitano: 1.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
PS3 Slim, problem

Pregledao sam teme u ovoj sekciji, no nisam nasao nista sto bi mi moglo pomoci. Naime, radi se o tome da mi ne ocitava niti igru niti dvd. Citao sam da moze biti problem u prljavoj leci. Kupio sam onaj disc za ciscenje, odradio je svoje (PSga je ocitao) no opet ista stvar. Kada igrica udje u PS, zacuje se da ga prihvaca i nakon toga, klikne nekoliko puta i to je sve. Ima jedna skinuta online igra koja radi bez problema. Da li je u pitanju laser ili nesto drugo? Hvala na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 12:22 (Sony99).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PS3 Slim, problem

Oprostite, radi se o modelu CECH2004A, 120GB

11 godina
neaktivan

Uhhhh, zar stvarno nitko nije imao slican problem?

15 godina
neaktivan
Koliko je star ps3,najvjerojatnije ti je otišao laser, popravak ti je nekih 500 kn mislim...
11 godina
neaktivan

Ne znam tocno, mislim da je vise od 5 godina, uzeo sam polovni. Zna li netko, ima li tko u Slav.Brodu da vrsi popravke? 

13 godina
neaktivan
Sony99 kaže...

Ne znam tocno, mislim da je vise od 5 godina, uzeo sam polovni. Zna li netko, ima li tko u Slav.Brodu da vrsi popravke? 

Kupi lijepo slavonsku burzu i pogledaj popravlja li netko. Isto pokusaj nazvati one tipove sto cipiraju ps3 - oni ti mogu zamjeniti laser. Ako si dovoljno smion, imas hrpu tutorijala na netu i lasere na ebayu - pa mozes i sam pokusati ...

battlelog: b4stardo_CRO
11 godina
neaktivan

Gledao sam vec, nije to nesto komplicirano. Veci mi je problem, koji laser odgovara mom modelu, vidim na ebay-u, ima nekoliko razlicitih. Gore sam naveo, koji je PS no, da li je to dovoljno ili treba jos nesto. Strah me da nesto pogresno ne narucim. Ima nekoliko ponuda a cijene se krecu od 30 - 80€. Mozete li mi mozda reci, koji tocno treba da narucim posto ih ima nekoliko, npr. nesto ovako : PS3 Lasereinheit KES450A ; KES-450A für PS3 Slim 120GB & 250GB, ili  Sony PS3 Slim Blu-ray Laser+Rahmen (KES-450A/ KES-450AAA/ KEM-450A/ KEM-450AAA).

11 godina
neaktivan

Nasao sam. Za moj model, treba mi KEM-450AAA. Hvala svima na pomoci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice