Pregledao sam teme u ovoj sekciji, no nisam nasao nista sto bi mi moglo pomoci. Naime, radi se o tome da mi ne ocitava niti igru niti dvd. Citao sam da moze biti problem u prljavoj leci. Kupio sam onaj disc za ciscenje, odradio je svoje (PSga je ocitao) no opet ista stvar. Kada igrica udje u PS, zacuje se da ga prihvaca i nakon toga, klikne nekoliko puta i to je sve. Ima jedna skinuta online igra koja radi bez problema. Da li je u pitanju laser ili nesto drugo? Hvala na odgovoru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oprostite, radi se o modelu CECH2004A, 120GB
Uhhhh, zar stvarno nitko nije imao slican problem?
Ne znam tocno, mislim da je vise od 5 godina, uzeo sam polovni. Zna li netko, ima li tko u Slav.Brodu da vrsi popravke?
Ne znam tocno, mislim da je vise od 5 godina, uzeo sam polovni. Zna li netko, ima li tko u Slav.Brodu da vrsi popravke?
Kupi lijepo slavonsku burzu i pogledaj popravlja li netko. Isto pokusaj nazvati one tipove sto cipiraju ps3 - oni ti mogu zamjeniti laser. Ako si dovoljno smion, imas hrpu tutorijala na netu i lasere na ebayu - pa mozes i sam pokusati ...
Gledao sam vec, nije to nesto komplicirano. Veci mi je problem, koji laser odgovara mom modelu, vidim na ebay-u, ima nekoliko razlicitih. Gore sam naveo, koji je PS no, da li je to dovoljno ili treba jos nesto. Strah me da nesto pogresno ne narucim. Ima nekoliko ponuda a cijene se krecu od 30 - 80€. Mozete li mi mozda reci, koji tocno treba da narucim posto ih ima nekoliko, npr. nesto ovako : PS3 Lasereinheit KES450A ; KES-450A für PS3 Slim 120GB & 250GB, ili Sony PS3 Slim Blu-ray Laser+Rahmen (KES-450A/ KES-450AAA/ KEM-450A/ KEM-450AAA).
Nasao sam. Za moj model, treba mi KEM-450AAA. Hvala svima na pomoci.