PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
toxic kaže...

Ja neodlučan :( xbox ili ps4...

sviđa mi se megabundle ps4 i još bih uzeo 2-3 igre odmah.

kratko pitanje, da li da radim us acc i gdje kupujem prvu pretplatu za online? karticom putem us stora ?

dovoljno je da se sjetiš kakav slab support ima xbox 360, a da ne pričam o free igrama i toj politici :D

PS4 je tvoj izbor :)

17 godina
HDesignz kaže...
toxic kaže...

Ja neodlučan :( xbox ili ps4...

sviđa mi se megabundle ps4 i još bih uzeo 2-3 igre odmah.

kratko pitanje, da li da radim us acc i gdje kupujem prvu pretplatu za online? karticom putem us stora ?

dovoljno je da se sjetiš kakav slab support ima xbox 360, a da ne pričam o free igrama i toj politici :D

PS4 je tvoj izbor :)

Uzeo sam ps4 sa bundle igrom infamous :), uz to sam si kupio još fifu 2014 i bf4 :)

Sada mi skida final fantasy betu..

btw, moj psn network id: mNik987, pa me dodajte da se pucamo :)

https://www.g2a.com/r/mnik987
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 8:09 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

Jel postoji kakva tema u kojoj mogu vidjeti PSN idove ps4 korisnika te da ih mogu dodati na friend listu?

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nema al evo ti moj mr4mal isti mi  je i za vitu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 11:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jel mi mozes rec kako skidas te beta igrice..??
i jel ima neko za preporucit slusalice sa microfonom koje mogu radit na ps4 kad ih utaknem u kotroler..??
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
kratos091 kaže...

U istoj si dilemi kao i Sheldon u zadnjoj epizodi TBBT. {#}

Koja je to epizoda/sezona? :D sad si me zainteresirao! Ja sam gledao onu epizodu south parka o konzolama. :P 

Ja ću isto prvom prilikom ugrabiti ps4. Možda već krajem godine.

Zadnja emitirana, ovaj četvrtak. Odi na tpb i traži "the big bang theory" i samo gledaj koja ima najviše seedera.

HTC 8X :)
16 godina
kratos091 kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
kratos091 kaže...

U istoj si dilemi kao i Sheldon u zadnjoj epizodi TBBT. {#}

Koja je to epizoda/sezona? :D sad si me zainteresirao! Ja sam gledao onu epizodu south parka o konzolama. :P 

Ja ću isto prvom prilikom ugrabiti ps4. Možda već krajem godine.

Zadnja emitirana, ovaj četvrtak. Odi na tpb i traži "the big bang theory" i samo gledaj koja ima najviše seedera.

S07E19 - "The Indecision Amalgamation", da se ne muči

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 19:31 (power_user).
15 godina
PlayStation 4

A bio sam na mobu i pa mi se nije dalo googlati. ;)

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Planiram krajem ljeta uzet ps4 pa me zanima sta se promjenilo u smislu obicnih i ps pretplatnika. Nestp sam citao da se mora placati od sad mp i jos neceg? Ako tko zna, moze opsirnije malo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

pa glavna stvar je to da sad sa free accountom ne mozes igrat online igre 
ali mozes igrat free to play online igre 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

da placas mp ali i dobivas 6 igri raspodjeljeno na sve platforme savkog mj. za period koji si uzeo 3mj,6mj. ili godina dana (sto toplo perporucujem) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:09 (4mal).
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

da placas mp ali i dobivas 6 igri raspodjeljeno na sve platforme savkog mj. za period koji si uzeo 3mj,6mj. ili godina dana (sto toplo perporucujem) {#}

Nije loše, sviđa mi se, def ću uzet ps4 krajem ljeta onda :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
4mal kaže...

ja imam probnih 14 dana još.. Oduševljen sam konzolom i HVALA onima što su mi preporučili ps4.

Jednostavno, genijalno, odlično.

Preporuka kada mi istekne 14 dana probe? Uzmem odmah godinu dana ili da uzmem npr 3 mjesecA?

17 godina
toxic kaže...

Godinu dana i mirna bosna.

1 dan -1 kuna {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
PlayStation 4

JOJ OVAJ BF4 koji sam noob sa gljivicama , ne mogu nikog pogodti , multipalyer necu niti igrat dok se ne spraksam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

JOJ OVAJ BF4 koji sam noob sa gljivicama , ne mogu nikog pogodti , multipalyer necu niti igrat dok se ne spraksam..

Vjerojatno si navikel igrat fps na kompu..

Naviknul buš se.. Razmatram i ja kupovinu ps4, a naslovi kaj bu došli navodno bu iskoristili ps4 kak spada, znači grafika do jaja{#}..

Za infamous second son vele da je grafika odlična...

17 godina
zvonac kaže...
toxic kaže...

Vjerojatno si navikel igrat fps na kompu..

Naviknul buš se.. Razmatram i ja kupovinu ps4, a naslovi kaj bu došli navodno bu iskoristili ps4 kak spada, znači grafika do jaja{#}..

Za infamous second son vele da je grafika odlična...

odlična, iz prve ruke :) no i bf4 izgleda vrhunski i fifa 2014 i meni brutalna free igra resogun.... :)

13 godina
PlayStation 4
Imam igricu koju sam igrao online i sad ju planiram prodati pa me zanima moze li on igrati istu igricu online..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...
Imam igricu koju sam igrao online i sad ju planiram prodati pa me zanima moze li on igrati istu igricu online..??

da 

na PS4 nema online passova nit niceg slicnog
prodaja rabljenih igara je slobodna  

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

treba par sati ali se naucis.

Odi malo ma onu test mapu i vjezbaj

17 godina
CroChef kaže...
toxic kaže...

treba par sati ali se naucis.

Odi malo ma onu test mapu i vjezbaj

a koji sens igrate? meni ja na 20% automatski

12 godina
PlayStation 4

ja igram na sensitiviti 90, trenutno sam 90. rank. bas sam se navuko imam 200h igranja.

0 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Je li moguće da nigdje nema igara za manje od 50USD? Jučer sam ga dobio, nemam ni jednu igru osim Knacka(koji nije baš nešto), a glupo mi je davati toliko za igre koje mi nisu zanimljive ili ih već imam za PC

Govorim za AAA igre

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 22:49 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A sve je to dosta skupo za nešto što ili već imam ili me ne zanima. Izgleda da ću igrati Knacka dok mi ne dosadi, a onda čekam Watch dogs.

Vjerojatno bi i kupio AC4 ili Thief, ali glupo mi je davati još 50USD za nešto što već imam na Steamu i još nisam ni počeo igrati

13 godina
neaktivan
PlayStation 4
Pa nije valjda da nisi pogledao malo cijene igara prije kupnje :D

Probaj po njušci, reboot forumu, nađe se nešto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lopoc kaže...
Pa nije valjda da nisi pogledao malo cijene igara prije kupnje :D

Probaj po njušci, reboot forumu, nađe se nešto.

Dobio sam ga na Bugovoj nagradnoj igri {#}

Ma neću na silu kupovati, uskoro izlaze igre koje me zanimaju(prvo Watch Dogs) pa ću se rađe malo strpiti nego sad kupovati nešto što neću igrati. Pitao sam jer sam se nadao nekim stranim shopovima s malim cijenama(kao npr. Meksički Origin ili Ruski Steam za PC)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 23:53 (power_user).
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Je li moguće da nigdje nema igara za manje od 50USD? Jučer sam ga dobio, nemam ni jednu igru osim Knacka(koji nije baš nešto), a glupo mi je davati toliko za igre koje mi nisu zanimljive ili ih već imam za PC

Govorim za AAA igre

proučiš malo reboot i gameshare odmah ćeš bit sretniji ;)

17 godina
omomomomoomm kaže...

ja igram na sensitiviti 90, trenutno sam 90. rank. bas sam se navuko imam 200h igranja.

jesus :) Svaka čast, ajde ma add na psn mNik987 i snimi neki video na psn-u kako igraš baš me zanima :)

lp,

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice