PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.480.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

...Valiant Hearts...

Jedina igra (do sada) koja me uspjela rasplakati.

Witcher 3 Bloody Baron quest.

Nisam igrao  Stoji na polici i ceka penziju.

Zato sam i stavio zagradu ;) 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

...Valiant Hearts...

Jedina igra (do sada) koja me uspjela rasplakati.

Witcher 3 Bloody Baron quest.

Meni je Brothers - A Tale of Two Sons tu definitivno najjači :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
siljo90 kaže...
S obzirom da ima takvu cijenu od 100kn i manje, mogli su je dat kao free mjesecnu igru. Mislim da bi bilo vise pozitivnih reakcija nego ovako. Ovako ispada da su svi koji imaju aktivnu pretplatu budale.

Kad ovi novi uzmu pretplatu i oni ce biti aktivni i sta ce se dogoditi kad za par mjeseci dodje nova slicna promocija za nove potencijalne pretplatnike? Rezat ce zile?

Dramatizirate previse. Ovakvih akcija ima svuda. Mobilne pretplate, internet provideri itd... 

Najbolje bi bilo da sony drzi cijene fiksno, bez spustanja i bez akcija ikakvih. Da se ne bi slucajno "vjerni" kupci naljutili jer su kupili  bf1 za 600 kn a sad ga mogu kupiti za 50 kn na akciji.

PSN - darklydexter
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedino je reardirano to sto samo novi korisnici dobiju far cry. Meni istice pretplata 20.02 i sad da hocu produzit necu dobit  igru jer vec imam preplatu.

0 0 hvala 0
8 godina
razor1234 kaže...

Jedino je reardirano to sto samo novi korisnici dobiju far cry. Meni istice pretplata 20.02 i sad da hocu produzit necu dobit  igru jer vec imam preplatu.

Zrtvuj misec dana pretplate, napravi drugi acc., postavi konzolu primarnu za taj acc i imas pretplatu i igru ako ti je toliko stalo do nje.

13 godina
Ezio kaže...
siljo90 kaže...
S obzirom da ima takvu cijenu od 100kn i manje, mogli su je dat kao free mjesecnu igru. Mislim da bi bilo vise pozitivnih reakcija nego ovako. Ovako ispada da su svi koji imaju aktivnu pretplatu budale.

Kad ovi novi uzmu pretplatu i oni ce biti aktivni i sta ce se dogoditi kad za par mjeseci dodje nova slicna promocija za nove potencijalne pretplatnike? Rezat ce zile?

Dramatizirate previse. Ovakvih akcija ima svuda. Mobilne pretplate, internet provideri itd... 

Najbolje bi bilo da sony drzi cijene fiksno, bez spustanja i bez akcija ikakvih. Da se ne bi slucajno "vjerni" kupci naljutili jer su kupili  bf1 za 600 kn a sad ga mogu kupiti za 50 kn na akciji.

Pa zato bi, bar što se tiče tih PS+ igara, svima trebalo biti isto. Jednostavno su je trebali staviti free za 2. mjesec pa onda nitko neće morati rezat žile.

Vjerni kupci, ako žele među prvima imati igru, to budu i platili 600 kuna. Tu imaš izbora. Ili ćeš ju kupiti odmah i platiti punu cijenu ili pričekati nekakvu akciju pa ju platiti 50. Kod FC4 nemamo izbora jer ako sam prije mjesec dana kupio PS+ za cijelu godinu, automatski za mene akcija ne vrijedi. A baš zato što FC4 košta 100 kuna, mogli su je dati svima odnosno dati ju uz PS+ za veljaču.

14 godina
Bitanga kaže...

Meni je Brothers - A Tale of Two Sons tu definitivno najjači :-)

Yep, nezaboravna igra.

Fora mi je koliko prašine može podići nebitni Ubisoft open world bullshit koji je praktički "snijeg DLC" za Far Cry 3.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
PlayStation 4

Akcije za nove korisnike su uvijek bolje nego za postojeće. Tako je u svakoj branši - uzmite telekomunikacije za primjer. 

Ja se ne smatram oštećenim ovom sonijevom akcijom jer sam svjestan kako business funkcionira - fokus je uvijek na novom korisniku i cilj je povećati bazu pretplatnika. 

Uglavnom, mene zanima koje su free igre za veljaču. :D

1 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Imam 55" i gledam sa 2,5m sto je mozda i mrvicu preblizu, al naviknes se

Preblizu?

Pa kaj ne bi trebalo bit taman?

Po tvojoj računici, igranje sa 3.5m je pun pogodak

Nego, nakon gejmanja na kompu, u FHD rezi, vrijeme je da proširim vidike; isprobao igrat na 1440k al za grafu (1070) je to ipak malo veći zalogaj, uglavnom, ak oću na kompu igrat u 4k, moral bi se isprsit dobrano..

E sad, gledam računicu oko kupnje onog bona godišnje pretplate koja košta nemalih 490 (Instar Informatika) + igre koje se naknadno kupuju (BD medij), ok ovo potonje vjerojatno nakon što se odigra ide dalje u promet u razmjenu sa nekim drugim za neku drugu igru, što je ok..

Znači trenutni trošak mi je konzola+igre+godišnji bon, al za prvu ruku bi se zadovoljio sa onim bonom od 3 mjeseca..

Ajd, utjeha mi je ta kaj je Playstation zajednica velika ovdje a i diljem neta, pa shodno tome je ponuda igri velika i cijene su dobre, naravno ne uzimam cijene iz dućana kod nas pošto su astronomske..

12 godina
Kristalna kugla mi kaže da nam Knack i Rime dolaze na PS+.
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
zvonac kaže...

Nego, nakon gejmanja na kompu, u FHD rezi, vrijeme je da proširim vidike; isprobao igrat na 1440k al za grafu (1070) je to ipak malo veći zalogaj, uglavnom, ak oću na kompu igrat u 4k, moral bi se isprsit dobrano..

Koja igra? Ja imam 1080 G1 Gaming, pa mi u 1440p većina igara bez problema radi na 60 FPSa (Destiny 2, SW BFII, CoD WWII).

4k radi također u 60 FPS u dobro optimiranim igrama, npr Forza Motorsport 7, Forza Horizon 3, Project Cars 2, F1 2017, BF1, Heroes of the Storm, WoW...

Uvijek prvo probam u 4k, pa tek ako ne mogu podesiti zadovoljavajuće opcije za 60 FPSa, onda smanjim na 1440p.

GTX 1070 G1 Gaming bi isto trebao biti tu negdje, ne puno lošiji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 16:29 (Bitanga).
14 godina
DeniZg kaže...

Knack me ne zanima, ali Rime mi je na wishlisti pa što se mene tiče, opet dobar mjesec.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
DeniZg kaže...

Uuuuuu....ja ga kupio prije nove god...bio na akciji 44 kn, a u medjuvremenu i dvojku kupio preko njuske za 170, presao obadva :)

Trenutno ganjam GT sport i Sniper Elite 4 Delux (749kn, ali kupljen na januar sale za 199 kn :)

13 godina
DeniZg kaže...

Ovaj mjesec je baš meh... Knack neću ni dodavati u library, a Rime možda jednom i odigram kad ne bude ničeg drugog.

17 godina
Bitanga kaže...

Koja igra? Ja imam 1080 G1 Gaming, pa mi u 1440p većina igara bez problema radi na 60 FPSa (Destiny 2, SW BFII, CoD WWII).

4k radi također u 60 FPS u dobro optimiranim igrama, npr Forza Motorsport 7, Forza Horizon 3, Project Cars 2, F1 2017, BF1, Heroes of the Storm, WoW...

Uvijek prvo probam u 4k, pa tek ako ne mogu podesiti zadovoljavajuće opcije za 60 FPSa, onda smanjim na 1440p.

Igrao Ghost Recon Wildland, na FHD sve na max, oko 60fps, a negdje padne i na 40, na 1440p moram detalje smanjivat, tipičan problem za PC igre a zove se, neoptimiziranost, na PS4pro sam lišen toga, kolko tolko

Ionak PC gejmeri su ljuti radi neoptimiziranosti igri na PCu a kolko vidim, Developeri se polako okreću igračima na konzolama, pa je tome sve podređeno..

16 godina
zvonac kaže...
Bitanga kaže...

Igrao Ghost Recon Wildland, na FHD sve na max, oko 60fps, a negdje padne i na 40, na 1440p moram detalje smanjivat, tipičan problem za PC igre a zove se, neoptimiziranost, na PS4pro sam lišen toga, kolko tolko

Ionak PC gejmeri su ljuti radi neoptimiziranosti igri na PCu a kolko vidim, Developeri se polako okreću igračima na konzolama, pa je tome sve podređeno..

Ma ps nije lišen, samo idu linijom manjeg otpora...lupi 30 fpsa i svi sretni, nema dropova....da svi i na pc igrama lupe 30 fps lock isto bi radilo....Samo je na ps i tv kombinaciji vrlo malo osjetno 30 fpsa..

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Ovaj mjesec je baš meh... Knack neću ni dodavati u library, a Rime možda jednom i odigram kad ne bude ničeg drugog.

Dodaj, Knack je super igra. Ak ti neki klinci dođu u goste to im pustiš i mir i tišina.

17 godina
zvonac kaže...
Bitanga kaže...

A ono, ak ti je na FHD bilo dropova sa GTX 1070 G1 takvih onda nisi nešto dobro podesio. Staviti sve na max na PCu i čuditi se kako imaš dropove je neodgovorno, jer na PCu max postavke budu za zvijeri od konfiguracija, sa SLI karticama, koje sigurno nemaš.

Ja sam na GTX 970 G1 igrao Wildlandse u fullHD i bilo mi je 60 FPS konstantno.

Nemoj generalizirati, nit su gameri ljuti, nit se developeri okreću konzolama, a pogotovo nije tome sve podređeno.

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Knack me ne zanima, ali Rime mi je na wishlisti pa što se mene tiče, opet dobar mjesec.

Najbolja igra (ako volite SRPG) Grand Kingdom.

https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Kingdom

Za mene dobar mjesec. I dobra igra za VR-ce :D

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Skinut cu knack i ovu VR igru. Heh kad malo bolje razmislim skinut cu k... nemam vec neko vrijeme mjesta na plejki za Bf1 update file. Eksterni hdd mi je ocito riknuo, ps4 mi javlja da je neki nepodrzano file na njemu a laptop ga ne prepoznaje tj prepiznaje ga on pise mi exsternal isb drive u windowsima ali nema particije. Probao sam sa ease us i nista. Moram malo pogledat ponudu za 1 i 2tb hard diskove od 2.5mm. 

500gb je sranje za konzolu. Bf1 mi trenutno ima prek 100gb.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Rime mi se odmah na prvu svidio kada sam odgledao nekakav gameplay. Izgleda jako simpatična igra i više puta sam razmišljao dal ju uzet ili ne i evo je sada u sklopu ps+. Ja prezadovoljan.

2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja cu isto probat taj Knack.

Unatoc svim pricama kako je losa, svakako cu isprobat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

meni je ponuda bzvz, Knack kupio davne 2014-te za 10$ ak i tolko, igrao sat vremena i obriso, nakon toga joj se nikad vise nisam vratio...

ovaj Rime pogledao malo na YT, ne izgleda mi bas interesentno, za mene loš mjesec 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

meni je ponuda bzvz, Knack kupio davne 2014-te za 10$ ak i tolko, igrao sat vremena i obriso, nakon toga joj se nikad vise nisam vratio...

ovaj Rime pogledao malo na YT, ne izgleda mi bas interesentno, za mene loš mjesec 

Ja sam očekivao neku novu VR igru u PS+, trebali bi malo to popularizirati više.

A opet su dali istu kao i prošli mjesec.

15 godina
PlayStation 4

ahahaha

Dragi Deda Mraz ( Sony ) ja bi za ožujak ako može PES 2018 u PS+ ponudi besplatno.

Trebali ste pisat želju Soniju da vam ispuni sad je kasno za ovaj mjesec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ne može bez kašnjenja da .ebe rak raka...

Red Dead Redemption odgođen za 26.10.2018...

Novi screenshotovi

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60346/Red-Dead-Redemption-2-is-Coming-October-26th-2018

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 17:21 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...

Dodaj, Knack je super igra. Ak ti neki klinci dođu u goste to im pustiš i mir i tišina.

Moje iskustvo kad dođu neki klinci je da ja pola igre igram s njima jer me pitaju otprilike pet pitanja u minuti. Knack mi je baš sto posto igra kakvu nikad ne bih ni pokrenuo, pa još da i odgovaram na pitanja o njoj, nema šanse. 

Purger155 kaže...

Ne može bez kašnjenja da .ebe rak raka...

Red Dead Redemption odgođen za 26.10.2018...

Novi screenshotovi

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60346/Red-Dead-Redemption-2-is-Coming-October-26th-2018

Izgleda predobro, iako mi idu na živce s tim da ne daju nikakav preview gameplaya nego screenshotove. Znači, Red Dead će se "klati" s terminom izlaska novog Battlefielda. Hrabro.

14 godina
PlayStation 4

Izgleda fantastično....ali..hebemu,jos 8 mjeseci.....Za PC ce najvjerojatnije doci 2020.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
PlayStation 4

Nakon sto sam platinirao ac origins za nekih cca 65 sati, nabavo sam i napokon horizon zero dawn complete edition od kojeg sam ocekivao puno. U meduvremenu sam nabavio i cod ww2 na kojem imam sad nekih 40 sati a na horizonu nakon 20 sati jednostavno se vise nemogu natjerat da ga igram. Neznam zasto, nije zbog coda jer mi je on vec dosadio i tako sam sad u fazi da neznam sto da igram :(

valjda sam previse ocekivao od horizona a nije me se toliko dojmio, ac origins sam s gustom presao.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice