PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

ja sam isto zadovoljan trajanjem baterije u DS4 (imam jedan jedini od dana kupovine PS4), vibracija mi je iskljucena day 1 jer ju ne podnosim... al svaki dan cca 2 do 3 sata igre i izdrzi 3 dana bez beda, punim do kraja, praznim do kraja, nema nadopunjavanja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

Slažem se. Meni također izdrži 2-3 dana igranja po par sati. Ne mogu se žaliti.

Mislim da je pri izlasku prvog PS4 bilo dosta prigovora, jer je u početku i meni baterija trajala 3-4 sata.

S druge strane, kad bih DS4 koristio spojen na PC ili tablet (remote play), trajala je puno duže.

Nadogradnjama software-a to uspjeli riješiti.  

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ali definitivno se nemoze mjeriti trajanje baterije u odnosu na ps3 ds3..znala je trajat baterija po 5 dana 

Mislim da je i kapacitet baterije bio veci na ds3 nego na ds4 

Edit: ili ipak nije

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 12:09 (Robilad).

1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

I meni baterija bez beda traje 3 dana po par sati igranja sa vibrom, samo sam smanji onu plavu svijetlost na najmanju razinu i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Ma to su gluposti, Li-ion baterije rade ko beba odmah u startu. 3 sata je dosta da se isprazni, pogotovo ako ima puno vibracija dok igraš.

ja sam pomislio da pogrešno iskopčam iz punjenja, kada lampica prestane svijetliti.

Te ono što me izuzetno nervira jest to što se prilikom kupnje drugog joysticka uopće ne dobije drugi USB kabel za punjenje, tu po meni nema logike nikakve

10 godina
Probajte stavit light bar na dim, meni je tako od prvog dana, nisam nikad mjerio ali baterija mi drzi sigurno minimalno 6-7 sati. Vibracije nisam nikad gasio

0 0 hvala 0
10 godina
Probajte stavit light bar na dim, meni je tako od prvog dana, nisam nikad mjerio ali baterija mi drzi sigurno minimalno 6-7 sati. Vibracije nisam nikad gasio

1 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...

otkad su stavili taj dim putem soft update-a sam tak postavio, a posto me i to priguseno svjetlo zivciralo jer sam svako malo gledao plavu refleksiju u ekranu, zakeljio sam neku traku prek njega i sad se nis ne vidi 

12 godina
PlayStation 4

Prešao Horizon Zero Dawn, u 4K i 60 FPS Motionflow.

To je to, kraj. Nema bolje.

Ne vjerujem ni da će Naughty Dog sa TLOU 2 uspjeti napraviti igru koja sveukupno nadmašuje ovu kombinaciju fenomenalne grafike, odličnog gameplaya i dobre priče.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
Gale92 kaže...
Bitanga kaže...

Ma to su gluposti, Li-ion baterije rade ko beba odmah u startu. 3 sata je dosta da se isprazni, pogotovo ako ima puno vibracija dok igraš.

ja sam pomislio da pogrešno iskopčam iz punjenja, kada lampica prestane svijetliti.

Te ono što me izuzetno nervira jest to što se prilikom kupnje drugog joysticka uopće ne dobije drugi USB kabel za punjenje, tu po meni nema logike nikakve

Dok ledica prestane svijetliti znači da je pun.

Meni baterija na DS4 traje dosta dugo, sa max LED brightnessom i vibracijama. Ne znam točne brojke, al ne mogu reći da nisam zadovoljan.

Al svakako da ovisi o puno stvari, između ostalog i o igri koju igraš (na nekima mlatiš po tipkama sve u 16, a na nekima ne) i da li imaš slušalice uštekane. Ako prekratko traje onda možda stvarno nešto ne valja s baterijom.

Najbolje će biti da usporediš sa drugim DS4 pa vidiš jel ima neke razlike u duljini trajanja baterije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 13:59 (Bitanga).
14 godina
DeniZg kaže...

Ne vjerujem ni da će Naughty Dog sa TLOU 2 uspjeti napraviti igru koja sveukupno nadmašuje ovu kombinaciju fenomenalne grafike, odličnog gameplaya i dobre priče.

Meni osobno je i sama ideja nastavka na TLOU čudna. Priča je bila savršena onako kako se završila pa me baš zanima što točno će sad napraviti s te strane, a još više sa strane samog gameplaya da ne ispadne "same old same old."

Horizona imam zasad 30-ak sati i naravno ko i svaka open world igra ima sitnih mušica koje donekle umanjuju samo iskustvo, ali ništa toliko strašno da igra ne uđe u GOTY izbore kao ozbiljan konkurent. Stvarno je ogromna šteta što vjerojatno nikad neće doći na PC jer bi mi na njemu vjerojatno bila i bolja. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 14:19 (Hexfire).
17 godina
DeniZg kaže...

Jedva je cekam nabaviti..

Ja sam sada na kraju 18 chaptera na Uncharted 4, moram priznati da mi je nakon 10 chaptera igra postala bolja..

Iskljucio sam kompletno motion blur u igri i od tada sam se preporodio.. osim sto  sam bio inzerviran silnim skakanjem taj motiron blur mi je ubijao igru (izazivao mi je neku cudnu mucninu) inace nisam osjetljiv na to.. no eto..

Mozes li usporediti grafiku na horizonu i unchartedu bar te zeleno/smede povrsine?

Djeluje mi jako slicno..

10 godina
DeniZg kaže...

a sad Nioh, ajde :D nemas pojma kaj propustas :)

12 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...

Jedva je cekam nabaviti..

Ja sam sada na kraju 18 chaptera na Uncharted 4, moram priznati da mi je nakon 10 chaptera igra postala bolja..

Iskljucio sam kompletno motion blur u igri i od tada sam se preporodio.. osim sto  sam bio inzerviran silnim skakanjem taj motiron blur mi je ubijao igru (izazivao mi je neku cudnu mucninu) inace nisam osjetljiv na to.. no eto..

Mozes li usporediti grafiku na horizonu i unchartedu bar te zeleno/smede povrsine?

Djeluje mi jako slicno..

Motion blur i ja uvijek gasim, inače me krene glava bolit.

Teško mi je usporediti grafiku UC4 vs Horizon, jer prošlo je neko vrijeme od kad sam igrao UC4, plus što sam Horizon igrao na 4K, a UC4 na 1080p.

Ali, kad sam sad pogledao snimku UC4 gameplaya sa Madagaskara, rekao bih da je Horizon vizualno daleko impresivniji. 

Evo vam link sa gifovima, pa uživajte.

14 godina
PlayStation 4

ekipa znam da nije mjesto za pitati al je l' ima netko f1 2017 za prodat?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Što se tice grafike nemogu komentirati jer ne igram ni na fhd, ali priča gameplay izvrsni. Nisam prelazio puno side questova jer su dosadni ali main je vrh. Da nisam radio prešao bi je ko last of us svaki dan po 9 sati igranja i za 3 dana predjena :D

8.7/ od 10 ocjena sto se mene tice to je samo radi sekiranja malko manja ocjena inače bi bilo 9/10 :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina

DeniZg kolko ti je trebalo i jesi sidemisije igrao 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 19:52 (4mal).
12 godina
4mal kaže...

24 sata.

Odigrao sam nekoliko side misija (ostalo mi je 7 neodrađenih) i nisam ni sve Cauldrone otključao. To ću sad polako, jer sam baš žurio da vidim kako završava glavna priča.

10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
4mal kaže...

24 sata.

Odigrao sam nekoliko side misija (ostalo mi je 7 neodrađenih) i nisam ni sve Cauldrone otključao. To ću sad polako, jer sam baš žurio da vidim kako završava glavna priča.

šta računas kao side misije je li baš side ili ono sve bandit camps cauldrons hunting lodge?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
PlayStation 4

Očito problem sa Wi-Fi-jem nakon novog update-a nije izolirani slučaj - LINK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prešao sam i posljednju epizodu  igre Life is strange.  Pojma nisam imao da je ta igra tako dobra. Najbolje uloženih 35 kn ikad kolika je bila cijena prije dva tjedna. Podsjeća na igru Shadow of destiny  koja mi je isto bila odlična. Sada mi se teško prebacit na bilo šta drugo. Najradije bih vratio vrijeme i zaigrao iz početka. Znam da ovo baš i ne spada u ovu rubriku ali igrano na ps4 pro. U zadnje dvije godine započeo sam igru nekoliko puta na PC-u ali nisam stigao dalje od WC-a, a na PS4 prešao u jednom dahu. Što je vama bolje: Life is strange ili Doom ? 

Reality is for losers who don't play video games
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...
DeniZg kaže...
4mal kaže...

24 sata.

šta računas kao side misije je li baš side ili ono sve bandit camps cauldrons hunting lodge?

Baš samo side misije.

Ove bandit campove, hunting lodge, errands itd., to mi se stvarno nije dalo. Ako riješim usput OK, ali ciljano da bih to išao raditi, nema šanse.

17 godina
Wox kaže...

Prešao sam i posljednju epizodu  igre Life is strange.  Pojma nisam imao da je ta igra tako dobra. Najbolje uloženih 35 kn ikad kolika je bila cijena prije dva tjedna. Podsjeća na igru Shadow of destiny  koja mi je isto bila odlična. Sada mi se teško prebacit na bilo šta drugo. Najradije bih vratio vrijeme i zaigrao iz početka. Znam da ovo baš i ne spada u ovu rubriku ali igrano na ps4 pro. U zadnje dvije godine započeo sam igru nekoliko puta na PC-u ali nisam stigao dalje od WC-a, a na PS4 prešao u jednom dahu. Što je vama bolje: Life is strange ili Doom ? 

Da, igra je vrhunska. Odlično uklopljen time-rewind u odličnu priču. Ja sam ju odigrao na PCu, al isto sa DS4 kontrolerom i zavaljen u fotelju pa kao da sam na konzoli :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Eto gotov Uncharted 4.. Sada nabaviti nesto od : HZD, NIOH, Nier Automata ili for Honor...

Ima nesto od ubisofta na akciji gledam divison i rainbow six na akciji 229 kn obje , sto kazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Eto gotov Uncharted 4.. Sada nabaviti nesto od : HZD, NIOH, Nier Automata ili for Honor...

Ima nesto od ubisofta na akciji gledam divison i rainbow six na akciji 229 kn obje , sto kazete?

Ako ti nije bed igrat FPS s kontrolerom onda uzmi, dobre su obje. Sigurno će puno dulje trajati zabava od HZD.

17 godina

Uzmi HZD pa NIOH 

12 godina

Jedini ispravan odgovor je naravno Bloodborne.

Ali ako ga je platinirao (jer zašto bi inače pitao što dalje igrati), onda moj glas ide za HZD.

17 godina
PlayStation 4

pro kick ass 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
4mal kaže...

pro kick ass 

PSN - brdjanin85
15 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 22:33 (hummer0).
Moj PC  
3 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice