Naravno da nema niti će ikad biti. Super Mario je Nintendov lik i sve su igre ekskluziva za njihove konzole, bilo prijenosne, bilo kućne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A na ps3 ima super mario,kako sad to !?
Ne bih rekao da to postoji, daj neki link ili nešto.
Driveclub ili project cars,tom clancy division(bar mislim da se tako zove) i watchdogs
PLaniram da uzmem PS4 pa ako neko moze da mi kaze pored igrica, sta jos dobijam ?i prvenstveno ga uzimam zbog fife , e sada da li na njemu mogu slusati muzz preko neta, gledati fimove koje ja ubacim ili gledati tj koristit net tipa kao pretrazivac citati novine,gledati klipove na youtobe i tome slicno...?HVALA
Ne bih rekao da to postoji, daj neki link ili nešto.
moja greška ! soory...
jel postoji nešto slično za ps4.
Ne znam na što misliš točno ovime "nešto slično". Ako misliš na platformere, pogledaj Little Big Planet i Rayman Origins. Ima i drugih, googlaj ps3 platformer.
mislio sam da recimo prebacim film koji hocu da gledam ili muziku ili gledam youtube, citam novine preko neta ,pored igrica????
mislio sam da recimo prebacim film koji hocu da gledam ili muziku ili gledam youtube, citam novine preko neta ,pored igrica????
da mozes
kaj se tice filmova i glazbe samo određene formate
PS4 za to ti i nije bas najbolji uređaj
Mislim da se ne isplati kupovati puno igara ove godine za PS4, ja planiram samo par, BF4, Watch Dogs, i The Division, a DriveClub će bit u paketu s PS+ tako da je to to. Druge godine bit će puno više izbora :)
The Division tek 2015...
A ovi sto pitaju za multimediu, najavljen je update za ps4 koji ce imati podrsku za mjuzu i streaming filmova. To je i meni bitna stavka za nabavku, da pored njega ne moram imati jos i neki media player...
To ti treba da možeš multiplayer igrat. Ali osim toga dobiješ besplatne igre tijekom godine i popuste na igre.
Da, to je online da igraš.
Da, to je online da igraš.
neka hvala,nema sanse ja to da uzmem ,da ja pored samog sonya da plus 5o eura,ma vazi i plus 80 eura za igricu kako da ne ,a za pc dam samo 6000 ili ca k mozda manje a sto se tice novog engina,koliko znam sve igre se prave na pc tako da ostajem pri pc-u tajko da cu budziti pc dza te pare koje sam izdvojio za sonu 4.prijatno i laku noc.
jel zna netko jel se može u sloveniji kupiti ps4, vidio sam da ima po njuškalu i sve me mami da uzmem sad ?
kaj ti tesko strpit se jos 20ak dana ?
a ono... dalo bi se strpit... al ak ima u sloveniji lako odem po to
Cekat cu GT7 pa cu razmisliti o kupovini PS4, jer:
Playstation + Gran Turismo + volan = neprocjenjivo
A za sve ostalo, tu je PC.
U milleniuma bacia na ac4 ps4 zivot..nije preporod ali detalji ..i uvik lipse sa joystickon nego komp
ako imate voucher od GMC-a poslali su upitnik na mail
kako kome, ne šalju svima. koliko vidim, još nisu sigirni kakve će pakete/ponude imati.
Priča se nešto da će se u Killzone bundle-u dobiti promo verzija igre.
Ima li netko kakvu potvrdu ili je to samo glasina?
ne postoji killzone bundle s promo igrom iste, vec iskljucivo retail. navodno ce ici promo verzija u paketu s dodatnim kontrolerom. pogledaj stranice sd-a i gmc-a, tamo ims sve ponudene varijante.
Jos dva tjedna :) fala dragom bogu pa vrijeme leti. Sad bar mozemo ubijat dane sa gledanjem rukometa dok cekamo cervorku....
Tu je greška što je nazvan bundleom (a nije bundle), zbunjuju ljude bez potrebe (ili možda namjerno?) - naprosto, u ptanju je komplet PS4 s dodatnim kontrolerom i gratis promo igrom.
Službeni bundle je nešto drugo.