PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.472.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4

Naravno da nema niti će ikad biti. Super Mario je Nintendov lik i sve su igre ekskluziva za njihove konzole, bilo prijenosne, bilo kućne.

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

A na ps3 ima super mario,kako sad to !?

0 1 hvala 0
15 godina

Ne bih rekao da to postoji, daj neki link ili nešto.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Driveclub ili project cars,tom clancy division(bar mislim da se tako zove) i watchdogs

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 17:26 (Saint96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Meni osobno ps4 je Sony-jev dobar uradak.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PLaniram da uzmem PS4 pa ako neko moze da mi kaze pored igrica, sta jos dobijam ?i prvenstveno ga uzimam zbog fife , e sada da li na njemu mogu slusati muzz preko neta, gledati fimove koje ja ubacim ili gledati tj koristit net tipa kao pretrazivac citati novine,gledati klipove na youtobe i tome slicno...?HVALA

15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ne bih rekao da to postoji, daj neki link ili nešto.

moja greška ! soory...

jel postoji nešto slično za ps4.

15 godina

Ne znam na što misliš točno ovime "nešto slično". Ako misliš na platformere, pogledaj Little Big Planet i Rayman Origins. Ima i drugih, googlaj ps3 platformer.

13 godina
neaktivan

mislio sam  da recimo prebacim film koji hocu da gledam  ili muziku ili gledam youtube, citam novine preko neta ,pored igrica????

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 22:54 (Red_Star_Forever).
13 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...

mislio sam  da recimo prebacim film koji hocu da gledam  ili muziku ili gledam youtube, citam novine preko neta ,pored igrica????

da mozes 

kaj se tice filmova i glazbe samo određene formate

PS4 za to ti i nije bas najbolji uređaj 

14 godina
grobnican kaže...

Mislim da se ne isplati kupovati puno igara ove godine za PS4, ja planiram samo par, BF4, Watch Dogs, i The Division, a DriveClub će bit u paketu s PS+ tako da je to to. Druge godine bit će puno više izbora :)

The Division tek 2015...

A ovi sto pitaju za multimediu, najavljen je update za ps4 koji ce imati podrsku za mjuzu i streaming filmova. To je i meni bitna stavka za nabavku, da pored njega ne moram imati jos i neki media player...

[M|C] pleXx
13 godina
neaktivan
I to je meni isto bitna stavka ,recimo ne igra mi se vise fifa, pa hocu da pogledam neki film ili sluzam muziku, gde ne moram da palim zbog toga komp, i sta znaci ovo PS+?pa ako moze ukratko objasnjenje?HVALA
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

To ti treba da možeš multiplayer igrat. Ali osim toga dobiješ besplatne igre tijekom godine i popuste na igre.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sta ti znaci to multiplayer da igram???ako je to posebno da bi igrao online ,onda malo sutra imam da uzmem PS$
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, to je online da igraš.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
grobnican kaže...

Da, to je online da igraš.

neka hvala,nema sanse ja to da uzmem ,da ja pored samog sonya da plus 5o eura,ma vazi i plus 80 eura za igricu kako da ne ,a za pc dam samo 6000 ili ca k mozda manje a sto se tice novog engina,koliko znam sve igre se prave na pc tako da ostajem pri pc-u tajko da cu budziti pc dza te pare koje sam izdvojio za sonu 4.prijatno i laku noc.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel zna netko jel se može u sloveniji kupiti ps4, vidio sam da ima po njuškalu i sve me mami da uzmem sad ?

No pain no gain
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

kaj ti tesko strpit se jos 20ak dana ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ono... dalo bi se strpit... al ak ima u sloveniji lako odem po to

No pain no gain
15 godina
PlayStation 4

Cekat cu GT7 pa cu razmisliti o kupovini PS4, jer:

Playstation + Gran Turismo + volan = neprocjenjivo

A za sve ostalo, tu je PC.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

U milleniuma bacia na ac4 ps4 zivot..nije preporod ali detalji ..i uvik lipse sa joystickon nego komp

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
2 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako imate voucher od GMC-a poslali su upitnik na mail

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako kome, ne šalju svima. koliko vidim, još nisu sigirni kakve će pakete/ponude imati.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Priča se nešto da će se u Killzone bundle-u dobiti promo verzija igre.
Ima li netko kakvu potvrdu ili je to samo glasina?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne postoji killzone bundle s promo igrom iste, vec iskljucivo retail. navodno ce ici promo verzija u paketu s dodatnim kontrolerom. pogledaj stranice sd-a i gmc-a, tamo ims sve ponudene varijante.

13 godina
neaktivan
Na taj bundle sam i mislio, ps4, 2 kontrolera, i killzone (promo?)
12 godina
PlayStation 4

Jos dva tjedna :) fala dragom bogu pa vrijeme leti. Sad bar mozemo ubijat dane sa gledanjem rukometa dok cekamo cervorku....

0 0 hvala 0
17 godina
grobnican kaže...
Na taj bundle sam i mislio, ps4, 2 kontrolera, i killzone (promo?)

Tu je greška što je nazvan bundleom (a nije bundle), zbunjuju ljude bez potrebe (ili možda namjerno?) - naprosto, u ptanju je komplet PS4 s dodatnim kontrolerom i gratis promo igrom.

Službeni bundle je nešto drugo.

Split your lungs with Blood and Thunder
12 godina
neaktivan
Sta znaci to promo igra? Dali je to ful igra i hocu sa njome moći igrati multiplayer?
17 godina
PlayStation 4

To ti je ovako nešto - full igra, ali bez standardne kutije/knjižice ili što već bude unutra. Ako nisi kolekcionar, sasvim nebitno :)

I da, kažu da promo Killzone radi online.

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice