PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
AngryBird kaže...

Makli su supersampling tj. renderiranje u 1800p rezoluciji za TLOU na PS4 Pro (samo za 1080p igrače) zato jer je bilo malo više framedropova nego na običnom ps4 : http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1321739

Dosta ljudi se žali na ovo, kažu da je sad aliasing primjetniji. Meni je sve ovo čudno, što sad jedan Naughty Dog mora radit downgrade rezolucije da bi stabilizirali framerate, i to na trenutno najjačoj konzoli.

Al dobro, native 4k s HDR-om pri 30 fps je još uvijek tu (za one koji imaju 4k tv ).

Pa ne rade downgrade, nego su malo pretjerali s upgradeom :-)

17 godina
DeniZg kaže...

Nitko nije probao VR filmove za odrasle? Pitam iz čisto znanstvenih razloga.

Neću lagati, mene to full zanima :-P

15 godina
PlayStation 4

Last of us part 2 najavljen 

MadeInCroatia
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...

Par pitanja u vezi PSVR, planiran ga prednaručit u SD ali me muči još par sitnica, prvo i ono najočitije je - jel se uopće isplati? Naravno zanimaju me vaša subjektivna mišljenja i dojmovi. Jeli iko ima problema sa "motion sickness", naprimjer ja osobno kad se vozin u autu/autobusu/vlaku ne mogu čitat novine/mobitel jer dobijen taj "motion sickness" pa me zanima koliki je to zapravo problem sa PSVR. Iman launch day PS4 pa bi ga tokon vrimena upgradea na PRO isključivo radi PSVR ali me zanima jeli razlika stvarno toliko očita?

Još jedno zadnje pitanje u vezi PS4 PRO i tcom magenta ponude, već su mi nudili prije par miseci mobitel i razne pogodnosti jer mi u 1. mj ističe ugovor, a kod njih san već skoro 10 godina, iman optički internet, maxtv, telefon i mobitel, u planu mi je produžit ugovor i pridružit još jedan broj na mrežu ako nude PRO po nekoj bolesnoj cijeni, pa ako neko ima sličnih iskustava zanimalo bi me kako točno to funkcionira.

Da li se isplati? subjektivno je to. trenutno vise uzivam u standardnim igrama nego u vr-u jer na psvr nema bf1, fifa 17 i slicno. ali neke igre u vr je stvarno gust igrati zbog osjecaja da si na licu mjesta.

Imam ponekad problem sa motion sickness, ali samo u nekim igrama Kao klinac sam uvijek imao problema tijekom duze voznje. Netko je valjda podlozniji, netko drugi nije.

Kad se javi osjecaj mucnine, najbolje je odmah prekinuti. ja sam nadobudno mislio da ce me proci ako nastavim dalje ali naravno da nije. nakon toga sam se par sati osjecao lose cim bih samo i pomislio da opet to igram (scavenger odissey)

PSN - darklydexter
11 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Last of us part 2 najavljen 

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uncharted: The Lost Legacy

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jedva cekam. Meni dosta bolja igra od uncharteda. Jedino sto me nervira sto ce release date vjerovatno bit jesen ili zima sljedece godine plus jos koja odgoda i eto nas u 2018

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

TLOU II ne izlazi prije 2018 sto posto

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Meni su sve te najave predaleko. Sest mjeseci bi bilo ok

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

U4 DLC, Crash, RDR 2...

2017. jedna od boljih gaming godina

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

SVRŠAVANJE 

Taj lik mi se beskonačno zamjerio sa svojom pretjeranom ljubavi prema svom imenu.

Taj valjda i na WC školjki ima napisano "designed by Hideo Kojima" sa strelicom prema odvodu.

Ni kune mu više ne dam :-)

Ja se ne zamar time. 

Meni je samo drago da u ovo vrijeme dobivamo novu i ambicioznu igru kad svi drugi igraju na sigurno i samo nastavke rade.

Bez brige, i on bi radio nastavke da ima pravo na MGS, al nema, nego ima Konami.

Još je tolka faca da na PSXu priča samo na japanskom, valjda je engleski bezveze za jednog Hidea Kojimu :-P

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 22:11 (Bitanga).
9 godina
PlayStation 4

Fallout 4 na 12 deals.... nisu lose poceli ove godine, pitam se koja je sljedeca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

SVRŠAVANJE 

Taj lik mi se beskonačno zamjerio sa svojom pretjeranom ljubavi prema svom imenu.

Taj valjda i na WC školjki ima napisano "designed by Hideo Kojima" sa strelicom prema odvodu.

Ja se ne zamar time. 

Meni je samo drago da u ovo vrijeme dobivamo novu i ambicioznu igru kad svi drugi igraju na sigurno i samo nastavke rade.

Bez brige, i on bi radio nastavke da ima pravo na MGS, al nema, nego ima Konami.

Još je tolka faca da na PSXu priča samo na japanskom, valjda je engleski bezveze za jednog Hidea Kojimu :-P

Ovaj translator je real MVP 

MadeInCroatia
12 godina
PlayStation 4

Je li postoji resistence za ps4 ?

Gamer

0 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

SVRŠAVANJE 

Ja se ne zamar time. 

Sry al nemas pojma o cem pricas.Konami je bas razlog za tolko MGSa. Vise puta je rekao da mu je taj MGS zadnji al ocito je pritisak izdavaca bio prevelik. 

Ocajnicki je htio radit na necem drugom , a to je bio Sillent Hill 

On je bio jedini spas za taj serijal kaj smo smogli vidjet po PT-u no budale su to odkazale.

Sad napokon ima priliku radit u slobodi. 

Ne kuzim zasto takvo nepostivanje prema covjeku koji ima mozda i najbolji serijal u ovoj industriji

17 godina
Santana kaže...

Ne kuzim zasto takvo nepostivanje prema covjeku koji ima mozda i najbolji serijal u ovoj industriji

Zato što nemam dobra mišljenja o narcisoidnim ljudima. A i sorry, nisam igrao MGSove prije MGS5, a MGS5 je jedna od najrepetitivnijih igara koje sam ikad igrao.

Ako smatraš da je to možda najbolji serijal u industriji ok, al ja se ne bih ni blizu složio. Ima puno dobrih serijala gdje ne gledaš svakih 5 minuta ime glavnog dizajnera i ne letiš s helikopterom 5 minuta u misijiu i iz misije. To je zanimljivo prvi put i poslije više nijednom.

A i nije on bio njihov rob da je radio iako nije htio, sigurno su mu dali dobru paru za to pa je ipak progutao malo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 22:40 (Bitanga).
10 godina
PlayStation 4

MgsV je najgora igra u serijalu. Rob open worlda. 

Ostale nisi igrao pa nit ne znas.

A sad o njegovom imenu.... Pa nije ovo red carpet. Bolim me k. kaj pise na posteru. Nismo se valjda spustili tak nisko?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 22:51 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Sada bi trebao the last of us panel pa koga zanima ...

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Nitko nije probao VR filmove za odrasle? Pitam iz čisto znanstvenih razloga.

Ja sam imao jednu znanstvenu tezu o tome, a prilikom testiranja shvatio sam da je ključno ili imati zaključana vrata ili biti bez slušalica.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
Santana kaže...

MgsV je najgora igra u serijalu. Rob open worlda. 

Ostale nisi igrao pa nit ne znas.

A sad o njegovom imenu.... Pa nije ovo red carpet. Bolim me k. kaj pise na posteru. Nismo se valjda spustili tak nisko?

Smiri se, previše k srcu uzimaš moje mišljenje o narcisu koji ne zna engleski. ;-)

10 godina
PlayStation 4

To uopce nema nikakve veze s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Upravo sam isprobao novi re7 vr demo. mogu reci da je igranje igre ovog tipa puno bolje u vr-u nego klasicno. strah i trepet.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zaboravio sam sta je bilo sa onom chloe iz durgo dijela  zar nije ona umrla?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Upravo sam isprobao novi re7 vr demo. mogu reci da je igranje igre ovog tipa puno bolje u vr-u nego klasicno. strah i trepet.

Takve igre nikad nisam volio, a pogotovo ih u VRu ne bih igrao, nemam muda. :-D

Al vjerujem da je vrhunski feeling.

12 godina
Evo malo se igral postavkama slike i automatic rgb + na samsungu low i full rgb + samsung normal nema razlike, a u samsungu uputama ne opisuju da je low limited a normal full rgb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ajd dodajte me na friends listu ak želite. Hexfire411

Pogotovo ako igrate FIFU/PES redovno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joky007 kaže...
Evo malo se igral postavkama slike i automatic rgb + na samsungu low i full rgb + samsung normal nema razlike, a u samsungu uputama ne opisuju da je low limited a normal full rgb

Ja vec duze vrijeme koristim ove postavke i razlika je poprilicna

http://wololo.net/2015/02/10/how-to-improve-tv-picture-quality-with-ps4-by-dimen363/

17 godina
PlayStation 4

Ezio RE7 begining demo dobio podrsku za VR i HDR 4k a i fps je 60 ! dns mi se updajtalo na 1.02 

izgleda super a psoto je cijeli demo ima VR mode dulje traje od onog prvotnog 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 12:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ezio RE7 begining demo dobio podrsku za VR i HDR 4k a i fps je 60 ! dns mi se updajtalo na 1.02 

izgleda super a psoto je cijeli demo ima VR mode dulje traje od onog prvotnog 

znam, već sam se službeno očitovao u 9:49! :)

probao sam samo vr verziju

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice