PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Damir22 kaže...

Zadnjih par dana pokusavam shvatiti cijeli taj ps4 sistem, neuspjesno, i jedino dolazim do zakljucka da je sony usavrsio prodavanje magle i poluproizvoda.

Ja spadam u onu vjerovatno manjinu, koju ne zanima lajkanje tudjih screenshotova, sheranje gejmpleja, gledanja kako netko igra nesto, multiplayer koji je forsiran i obavezan, znaci, ne interesira me 90% onoga sto sony namece ili sto barem vecina svijeta i korisnika smatra super, zabavnim i neizostavnim.

Ja zelim upaliti konzolu, ubaciti medij s igrom, otvoriti pivu, zapaliti cigaru, uzeti kontroler i odigrati nesto sat,dva, tri, koliko imam vremena. I jednom kad kupim igru, ne zelim vise nista dodatno placati, niti neke pretplate, niti ekspanzije, niti crvenu majicu umjesto bijele.   A vidim da se u toj ps4 prici sve vrti oko nekog kupovanja necega.

Po ovome mi je identican android igricama, koje su kao free, ali - kupi zivote, kupi levele, kupi nesto, nije bitno sto, bitno da nesto kupis.

Isto tako, apsolutno ne vidim poantu tog kupovanja igre u digitalnom obliku s nekog store-a. Odnosno, vidio bih, kad bi sony omogucio korisnicima da tu istu igru "backupiraju" na neki fizicki medij, sto je apsolutno normalno u svijetu softwarea, sve sto kupis, imas pravo napraviti backup za svoje potrebe. Ovdje ne pricam o nikakvom piratstvu, niti icem slicno, vec jednostavno pravu da si napravis backup kopiju, i istu legalno koristis po potrebi, sto je oduvijek podrzumjevano kod svih proizvodjaca softwarea.

Takva igra je u svakom smislu bezvrijedna, dao si novce za nista, niti je mozes prodati, niti je mozes posuditi, mozes je igrati dok ti ne dosadi i obrisati je, i osjecati se nevjerovatno glupo cijelo to vrijeme. 

Free igre uz ps plus su..... nekad su se takve igre besplatno dijelile na nekim promo cd-ovima uz casopise, ali ne, plati 400kn godisnje da bi skinuo...pardon, imao opciju skinuti 10-tak totalno besmislenih i nezanimljivih igara. Da ne spominjem da je svaka igra koju sam eventualno pozelio platiti i skinuti u trgovini drasticno jeftinija, tako da mi se i tu gubi poanta, digitalne kopije bi trebale biti barem 70% ili vise jeftinije od igre na fizickom mediju, da bi meni cijela prica imala smisla, i da bih pronasao neki argument da platim i skinem takvu igru, umjesto da kliknem i narucim fizicku kopiju.

To ti je tzv. current gen, nezz kaj da ti kazem. Ja sam već rekao da bi trebali nuditi bolje free igre za PS+ korisnike (AAA naslovi), valjda će se poboljšat ponuda sljedeće godine. Makar te igre nisu besplatne, nego su posuđene (kada tebi istekne PS+ članarina, više tu igru nemaš).

Digitalni oblik je nekada dobar zbog popusta, nedavno sam pikno Uncharted collection (3 igre) za 200 kn, makar isto volim više igre na disku.

Ja zelim upaliti konzolu, ubaciti medij s igrom, otvoriti pivu, zapaliti cigaru, uzeti kontroler i odigrati nesto sat,dva, tri, koliko imam vremena. I jednom kad kupim igru, ne zelim vise nista dodatno placati, niti neke pretplate, niti ekspanzije, niti crvenu majicu umjesto bijele.   A vidim da se u toj ps4 prici sve vrti oko nekog kupovanja necega.

Po ovome mi je identican android igricama, koje su kao free, ali - kupi zivote, kupi levele, kupi nesto, nije bitno sto, bitno da nesto kupis.

Što se tiče ovoga gore, za to Sony nije kriv, već gaming industrija i njihove mikrotransakcije (kupovanje pizdarija). To otprilike izgleda ovako: developer napravi igru, no odluči je isjeć na 2 ili više dijelova i onda sastavni dio igre prodavati pod DLC, ekspanzija, season pass i sl. Ima tu i iznimki, neki developeri imaju kvalitetne DLC-ove. Ako se ti koncentriraš na Singleplayer, ne moraš plaćat PS+ članarinu (ne vidim smisao, ionako je samo važan za Multiplayer). 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 13:12 (AngryBird).
15 godina
Damir22 kaže...

Deni> jos bolje te tamo nasao.

Nisam siguran sto tocno trolam, ako iznostim svoje misljenje i zakljucke o necemu, ali, eto, ti to tako vidis, ja cu se sloziti.

Imas digitalne igre,imas igre na fizickom mediju. Nitko te ne sili da kupujes ista. Nitko te ne sili ni da shareas ista ili da gledas tudje shareane screenshote ili bilo sto drugo. Ne kuzim koji je zapravo tvoj problem i sto hoces

Potpis!
9 godina
PlayStation 4

Ezio> nisi shvatio. Niti se ja nesto bunim, niti negodujem, a najmanje nesto hocu.

Angry je shvatio poantu onoga sto zelim reci, to je bio samo komentar i opazanje novog korisnika ps4 konzole, i nelogicnosti na koje je naisao, sto naravno ne znaci da je to apsolutna istina, cinjenicno stanje, ili pokusaj uvjeravanja nekoga tko misli suprotno da nije u pravu. Samo moja primjedba o nelogicnostima i besmislenostima, koji za cilj imaju da netko stavi sto je vise moguce novaca u djep.

S obzirom da bi bilo krajnje besmisleno konzolu od 500 eura koristiti kao ukras u sobi, logicno je da cu, kao i svi, kupovati igre, neke u trgovini, neke vjerovatno i skinuti sa storea, ali to ne znaci da mi se sistem kao takav mora svidjati, i da ne mogu misliti kako je to sve poprilicno nepotrebno i izvlacenje novaca od korisnika.

Ponavljam, angry je ispravno shvatio i komentirao tocno ono sto sam i ja htio reci, da je jednostavno suludo i vrlo mastovito na koje nacine se izvlaci novac od korisnika-igraca, na u osnovi nepotrebne stvari i fore, i to je sve sto sam zelio reci sa svojim postom - neka nova vremena, nove navike i pravila ponasanja.

Angry> neznam dali si fan south parka, ali gledao sam bas fora epoizodu s ovime sto ti spominjes - mikrotransakcije. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 13:53 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Vjerojatno se 99% ljudi slaze da su igre koje su do sad dolazile besplatno uz ps+ razocaranje. Svi znamo da su mikrotransakcije osmisljene kao dodatan oblik zarade. I to je ono sto ti je i angrybird potvrdio. Ostalo sto si napisao je uglavnom bez veze.

Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

U osnovi da, lako moguce, ali nitko ne nije tjerao ni da procitas, ni da trosis vrijeme da komentiras nesto sto smatras bezveznim, tako da, sam si si kriv. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel mi moze netko rec zasto nemogu igart mp na ps4 iakl nemam ps+ i rekli su da je free

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Ice45 kaže...

Jel mi moze netko rec zasto nemogu igart mp na ps4 iakl nemam ps+ i rekli su da je free

Navodno svi imaju s tim problema, tako da mora da je do njih.

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
Ice45 kaže...

Navodno svi imaju s tim problema, tako da mora da je do njih.

Meni isto neda, pokušavam na Driveclubu-u, 0 bodova. Ne planiram još kupiti PS+ pretplatu jer još uvijek prelazim singleplayer pojedinih igara.

15 godina
Damir22 kaže...

Ja spadam u onu vjerovatno manjinu, koju ne zanima lajkanje tudjih screenshotova, sheranje gejmpleja, gledanja kako netko igra nesto, multiplayer koji je forsiran i obavezan, znaci, ne interesira me 90% onoga sto sony namece ili sto barem vecina svijeta i korisnika smatra super, zabavnim i neizostavnim.

Pa jel ti netko brani da kupiš disk, ubaciš u konzolu i igraš kao u vrijeme PS2? Bez ikakvih drugih mogućnosti. 

A ovo što si naveo ispod, to nije samo do PS4, nego do gaminga općenito (ekspanzije, DLC) ali nitko te ne tjera da to kupuješ.

I kažeš ne vidiš poantu kupovanja digitalnih igara? Jednostavno ne razumijem što ti očekuješ. Isto ti je kao da odeš u dućan i kupiš igru na disku, nema nikakve razlike osim što igru moraš skidati u tom slučaju. Ali igra ti uvijek ostane vezana za tvoj račun. Dakle ponovno, to nije sad samo PS4 funkcija, nego je to sasvim normalno u svijetu gaminga.

Nije to napravljeno za "izvlačenje novaca" nego samo kao dodatna mogućnost korisniku. Na kraju krajeva, na storeu ćeš ponekad igru platiti jeftinije nego kod nas u dućanu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 15:26 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Mislim da si ti sve skupa malo preozbiljno shvatio (najblaže rečeno).

Chill, pivu kraj sebe, ženu po guzici, kontroler u ruke - i igraj. Prestani filozirati oko banalnosti.

PSN ID : Eraserhead_981
9 godina
PlayStation 4

Ma vjerovatno je samo stvar navike, u pravu si, netreba oko toga razbijati glavu.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dobio ps4 od žene na poklon prije par dana, sretan ko malo djete i danas sam si kupio igru drive club, platio ju samo 121 kn :-) u ducanu naravno - santa domenica dosao doma ubacio cd u plejku i kad ono moram čekat dok se kao ne instalira skine ili sto već tih 12 gb igre, a Internet mi nije nesto brz, tako da to sve skupa traje već 4 sata, preostalo još 8.
A nadao sam se ljepo stavim cd, otvorim si pivicu i odma igram, kad ono drek, čekaj čekaj i još čekaj.
Može mi neko to objasnit, nemojte se smijat i pravit pametni, jel nisam u tok bas sa ps4, samo mi ljepo napišite odgovor, jel to slučaj sa svakom igrom na cd-u da se tolko čeka ili sam nešto krivo napravio.
Hvala ;-)
Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi od igre do igre, ali manje više svaka igra će skidati sed nadogradnji i patcheva. To varira od parsto megabajta do par GB.

Sasvim normalno ponašanje, ali dosta igri omogućava da se svejedno pokrene igra neovisno o skidanju updejta.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marti kaže...
Dobio ps4 od žene na poklon prije par dana, sretan ko malo djete i danas sam si kupio igru drive club, platio ju samo 121 kn :-) u ducanu naravno - santa domenica dosao doma ubacio cd u plejku i kad ono moram čekat dok se kao ne instalira skine ili sto već tih 12 gb igre, a Internet mi nije nesto brz, tako da to sve skupa traje već 4 sata, preostalo još 8.
A nadao sam se ljepo stavim cd, otvorim si pivicu i odma igram, kad ono drek, čekaj čekaj i još čekaj.
Može mi neko to objasnit, nemojte se smijat i pravit pametni, jel nisam u tok bas sa ps4, samo mi ljepo napišite odgovor, jel to slučaj sa svakom igrom na cd-u da se tolko čeka ili sam nešto krivo napravio.
Hvala ;-)

Nije to slučaj sa svakom igrom, puno je kraće inače, Driveclub ima taj ogroman patch, tak je kak je.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Hvala vam na odgovoru.

Isprike za dvije iste poruke, na mobu tipkam pa mi je tak ispalo.

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marti kaže...
Hvala ;-)

to je manje više normalno.radi se o nadogradnjama.

meni je za witchera skidalo 17gb.inace patchevi na ps4 su ogromni pa se navikni ili uzmi brzi net :D

sva sreca pa brzi interent nije tako skup vise.

razlika izmedju 4mbit i 30 koje sad imam je mislim 10kn mjesecno

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 17:18 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzet ću PS4 i gledam malo na njuškalu ima dosta ovih verzija od 1Tb a dosta su jeftine . Zanima me dal ima kakve razlike između verzije od 500 gb i 1 tb. Kvare li se možda koje jače i sl ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mlinka93 kaže...

Uzet ću PS4 i gledam malo na njuškalu ima dosta ovih verzija od 1Tb a dosta su jeftine . Zanima me dal ima kakve razlike između verzije od 500 gb i 1 tb. Kvare li se možda koje jače i sl ???

Ove od 1tb nevaljaju nista.Kvare se nonstop i pregrijavaju i imaju slabije performanse.Takodjer su ruznije

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
mlinka93 kaže...

Ove od 1tb nevaljaju nista.Kvare se nonstop i pregrijavaju i imaju slabije performanse.Takodjer su ruznije

Mlinka, shvaćaš da se čovjek zajebava ahaha :D

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam skuzio

Prvi put kupujem plejku pa reko da pitam nekog iskusnog i onda me frajer zmulja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Evo i ja sam postao ponosni vlasnik od jutros. 

Kupio sam nekorištenu konzolu (zapakirana u kutiji) od jednog čovjeka koji je uzimao pretplatu u TELE2, izašlo me 2200kn, dao bi mi je i za 2000kn no ja sam inzistirao jer je čovjek jako dobar i izašao mi je u susret.

Uglavnom, zanima me odmah par stvari. Di je najjeftinija FIFA 16 trenutno, oće li biti možda uskoro snižena na storeu? Di bi mogao nabavit drugi dualshock 4 povoljno? Vidio sam da ima na njemačkom ebayu za kojih tridesetak eura, ima li još negdje? 

Ima li tko mozda savjet???

BTW: Zaštitni gripovi na gljivice? Da ili Ne?

11 DA
6 NE
EUNE: RayzCRO
17 godina

Mislim da rijetko ko pazi na tehniku vise od mene, ali se i meni lijeva gljiva na staroj konzoli ogulila. Tako da je za stare serije vrlo pozeljno staviti gripove.

Na novim serijama su gljive navodno bolje. Ja za sada riskiram, pa ih nisam stavio.

17 godina
Marti kaže...
Dobio ps4 od žene na poklon prije par dana, sretan ko malo djete 

You lucky bastard :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 20:39 (Bitanga).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ljudi moze preporuka par igara, uzeo bi si sad za Bozic. Upravo sad igram The Last of Us i dosta sam daleko u igri, ne znam koliko mi je jos ostalo, ali barem imam jos DLC :D Igra je toliko dobra da ne mogu opisat. Prica, konekcija izmedu likova, ma sve te uvuce u igru :) Koje su po vama must play igre, a ekskluzivne su za PS4? Volim i open world, ali znam samo za Witchera 3 i Fallout 4. Ima li ih jos?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PlayStation 4

MGS V obavezno odigraj.

Long Live Freedom
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ni MGS V, ni Witcher, ni Fallout nisu ekskluzive, a rekao si ekskluzive. :)

Ako trazis ekskluzive, po meni su skoro sve vrijedne probati, ali fakat skoro sve. Doduse, nakon The Last of Us, nista ti nece biti jednako dobro, ali svaka ima nesto sto je odlicno.

Prednost ekskluziva je u stvarno dobrom koristenju resursa, pa su vizualno stvarno prekrasne. Ajmo redom...

Killzone: Shadow Fall - (8.0/10) po mom mišljenju podcijenjen FPS sa vrlo dobrim osjećajem napucavanja i nelošom pričom, naravno, brutalno dobro izgleda

inFamous: Second Son - (8.5/10) nažalost, i on je pao u zamku krivih očekivanja i bezveznog ocjenjivanja gdje je igra ako ništa drugo jednako dobra kao i prva dva dijela, ali su je pokopali jer nije "dovoljno inovativna", odličan glavni lik, te odlično dizajnirane supermoći (barem prve dvije)

Bloodborne - (10/10) perfekcija od igre, iako definitivno neće sjesti svakom, izuzetno teška za igrače koji nisu navikli na takvu igru, ali nevjerojatno dobar svijet, mjuza, vizuale, oružja, obleke i ono, općenito atmosfera, a što je najbitnije, genijalan sistem borbe, te osjećaj postignuća i napretka

Until Dawn - neću dat ocjenu jer nisam odigrao do kraja, ali ovo što sam igrao je stvarno vrlo zabavna i prekrasna horror avantura sa odličnim animacijama i poznatim glumcima

The Order 1886 - (08/10) famozno popljuvana igra, za koju se mogu složiti da je kratka, te da ima jako puno cutscena, ali definitivno neću reći da je igra loša, možda u očima publike ne vrijedi punu cijenu igre od 500kn za 10 sati igre, ali sada kad je 200kn stvarno vrijedi probati, setting igre je genijalan, likovi su odlični, naročito glavni, mjuza i grafika brutalno dobri, itekako ima potencijala za odlične nastavke, isto tako, moram reći da je meni ponekad definitivno draže odigrati ovako dobro napisanu kratku i linearnu igru, nego tipa ove ubisoft open world igre kojima priča realno traje također 10 sati, a ostalih 30 sati skupljam tornjeve i perja po mapi

I naravno, treba spomenuti sve remastere:

Journey - (10/10) o ovome nema smisla ni pisati, to se stvarno mora probati, unikatno iskustvo

Uncharted trilogy remastered - (09/10) bilo bi 10/10 da ima multiplayer, ali i ovako se ovo mora probati, ista ekipa koja je radila The Last of Us, tako da se pedigre igre zna. Doduše, ton igre je skroz drugačiji od TLoU, nije toliko težak i tmuran, već više lighthearted, ali ima jednako dobro napisane likove, odnose, te općenito scenarij. Svaka Naught Dog igra je u biti interaktivni film. To se najbolje vidi u drugom dijelu na vlaku. Prekrasno. :)

Za drugo više nemam vremena jer se mičem s kompa, ali kasnije možda stavim i neekskluzive.

9 godina
PlayStation 4

Re2: revelation mi ne djeluje lose, probao 20 sekundi, samo zato sto je re cu probati odigrati kad zavrsim LOU, mozda igra i nije nesto, ali na prvu, ne djeluje lose.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Pozz ekipa.

Koliko košta gamepad za PS4, žičani ili bežični. Ne znam ništa o tome, pitam za frendicu, njenim klincima treba.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Zadnjih par dana pokusavam shvatiti cijeli taj ps4 sistem, neuspjesno, i jedino dolazim do zakljucka da je sony usavrsio prodavanje magle i poluproizvoda.

Isto tako, apsolutno ne vidim poantu tog kupovanja igre u digitalnom obliku s nekog store-a. Odnosno, vidio bih, kad bi sony omogucio korisnicima da tu istu igru "backupiraju" na neki fizicki medij, sto je apsolutno normalno u svijetu softwarea, sve sto kupis, imas pravo napraviti backup za svoje potrebe. Ovdje ne pricam o nikakvom piratstvu, niti icem slicno, vec jednostavno pravu da si napravis backup kopiju, i istu legalno koristis po potrebi, sto je oduvijek podrzumjevano kod svih proizvodjaca softwarea.

Takva igra je u svakom smislu bezvrijedna, dao si novce za nista, niti je mozes prodati, niti je mozes posuditi, mozes je igrati dok ti ne dosadi i obrisati je, i osjecati se nevjerovatno glupo cijelo to vrijeme. 

Free igre uz ps plus su..... nekad su se takve igre besplatno dijelile na nekim promo cd-ovima uz casopise, ali ne, plati 400kn godisnje da bi skinuo...pardon, imao opciju skinuti 10-tak totalno besmislenih i nezanimljivih igara. Da ne spominjem da je svaka igra koju sam eventualno pozelio platiti i skinuti u trgovini drasticno jeftinija, tako da mi se i tu gubi poanta, digitalne kopije bi trebale biti barem 70% ili vise jeftinije od igre na fizickom mediju, da bi meni cijela prica imala smisla, i da bih pronasao neki argument da platim i skinem takvu igru, umjesto da kliknem i narucim fizicku kopiju.

Pregazilo te vrijeme covjece :D Od PS1 je proslo dobrih 15g.

Ali dobro poceo si tek zadnjih par dana pa ces vec uci u stos.

Evo ti par savjeta.

- ne moras gledati tude screenshotse, gameplayse, lajkati palceve, igrati MP, kupovati PS+, kupovati DLCe, crvene i bijele majce, a ni digitalne igre, mozes cini mi se staviti i status da izgledas offline, pa te nece nitko od frendova smetati

- mozes ubaciti SP disk igru, konzola ce se nakon toga sama upaliti, dok se boota, otvoris pivu i zapalis cigaru, odigras par sati, ugasis igru, ostavi PS4 u izborniku da se ispuse i podesi da se sam ugasi za 20min

- backup digitalne igre mozes napraviti na eksterni disk

- molim te javi mi gdje je ta trgovina s drasticno jeftinijim igrama, jer bih i ja malo

Uglavnom dobrodosao u 21.st. gaminga gdje se iz igre izvade 40% sadrzaja koji ubace u season pass. Nema demo igri, da ne bi na vrijeme skuzio da je igra shit. Zaboravi i na one lijepe sarene knjizice i manuale sto su dolazile s disk igrama (sve je online).

Nemoj se ljutiti na moj post, ali kad sam procitao tvoj imao sam osjecaj kao da zadnjih 10g nisi nista igrao.

Da li grijesim?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Ni MGS V, ni Witcher, ni Fallout nisu ekskluzive, a rekao si ekskluzive. :)

Ako trazis ekskluzive, po meni su skoro sve vrijedne probati, ali fakat skoro sve. Doduse, nakon The Last of Us, nista ti nece biti jednako dobro, ali svaka ima nesto sto je odlicno.

Prednost ekskluziva je u stvarno dobrom koristenju resursa, pa su vizualno stvarno prekrasne. Ajmo redom...

Killzone: Shadow Fall - (8.0/10) po mom mišljenju podcijenjen FPS sa vrlo dobrim osjećajem napucavanja i nelošom pričom, naravno, brutalno dobro izgleda

inFamous: Second Son - (8.5/10) nažalost, i on je pao u zamku krivih očekivanja i bezveznog ocjenjivanja gdje je igra ako ništa drugo jednako dobra kao i prva dva dijela, ali su je pokopali jer nije "dovoljno inovativna", odličan glavni lik, te odlično dizajnirane supermoći (barem prve dvije)

Bloodborne - (10/10) perfekcija od igre, iako definitivno neće sjesti svakom, izuzetno teška za igrače koji nisu navikli na takvu igru, ali nevjerojatno dobar svijet, mjuza, vizuale, oružja, obleke i ono, općenito atmosfera, a što je najbitnije, genijalan sistem borbe, te osjećaj postignuća i napretka

Until Dawn - neću dat ocjenu jer nisam odigrao do kraja, ali ovo što sam igrao je stvarno vrlo zabavna i prekrasna horror avantura sa odličnim animacijama i poznatim glumcima

The Order 1886 - (08/10) famozno popljuvana igra, za koju se mogu složiti da je kratka, te da ima jako puno cutscena, ali definitivno neću reći da je igra loša, možda u očima publike ne vrijedi punu cijenu igre od 500kn za 10 sati igre, ali sada kad je 200kn stvarno vrijedi probati, setting igre je genijalan, likovi su odlični, naročito glavni, mjuza i grafika brutalno dobri, itekako ima potencijala za odlične nastavke, isto tako, moram reći da je meni ponekad definitivno draže odigrati ovako dobro napisanu kratku i linearnu igru, nego tipa ove ubisoft open world igre kojima priča realno traje također 10 sati, a ostalih 30 sati skupljam tornjeve i perja po mapi

I naravno, treba spomenuti sve remastere:

Journey - (10/10) o ovome nema smisla ni pisati, to se stvarno mora probati, unikatno iskustvo

Uncharted trilogy remastered - (09/10) bilo bi 10/10 da ima multiplayer, ali i ovako se ovo mora probati, ista ekipa koja je radila The Last of Us, tako da se pedigre igre zna. Doduše, ton igre je skroz drugačiji od TLoU, nije toliko težak i tmuran, već više lighthearted, ali ima jednako dobro napisane likove, odnose, te općenito scenarij. Svaka Naught Dog igra je u biti interaktivni film. To se najbolje vidi u drugom dijelu na vlaku. Prekrasno. :)

Za drugo više nemam vremena jer se mičem s kompa, ali kasnije možda stavim i neekskluzive.

Haha znam da Witcher, Fallout i MGS nisu ekskluzive, ali kao sto rekoh, volio bi jos koju open world igru probat uz ekskluizve. Vjerojatno sam se krivo izrazio u prethodnom postu. Hvala ti na ovako detaljnom odogovro inace. Za inFamous, Killzone is Order nisam 100% siguran hocu li ih uzet posto jednostavno koliko god one jeftine bile trenutacno, i dalje mi je puno para, pogotovo sto bi htio probat ove bas sigurno dobre igre. Bloodborne definitivno uzimam jer sam fanboy Dark Souls igara, a i probo sam ga kod frenda i odlicno mi dijeluje. Uzet cu ovaj GOTY posto vidim da daju i DLC koji je hvaljen na sva zvona, a cijena je sasvim pristupacna. Until Dawn je trenutacno samo 250kn i jos imam onaj popust koji sam dobio uz tele2 tako da se i to uzima, Uncharted igre sam preso na PS3, pa nisam bas siguran dal se isplati uzimat ponovno. Bolje stediz za 4 ;) Journey takoder igro na PS3. 

MGS V,The Witcher 3 i mozda ovaj Just Cause 3. Kakav je vama inace? Jel igra ko bolja verzija dvojke? Jel ako je mozda to uzmem ako nadem da neko na njuski prodaje malo jeftinije jer nisam bas siguran da bi dao 500kn za nju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice