PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.435.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...

Ne.

Akcija traje 48h.

NFS i Destiny traju do sutra 23:59h.

Destiny je weekend special i traje do 15.12. NFS je samo 48h.

Uglavnom, dosta podlo, prije 2 tjedna sam kupio Destiny za 324kn na akciji, a sad je već na 214kn. Ok, mogu radit što hoće ofc, ali veslaju kupce ko malu djecu.

Da sam kupio NFS prije mjesec dana dok je izašao bio bih jako ljut što je sad igra na toliko velikom popustu (na stranu što ima loše reviewove).

A da ne spominjem Styx koji je bio na akciji ljetos pa za 2 tjedna free u PS+ pretplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 14:06 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Ne.

Akcija traje 48h.

Uglavnom, dosta podlo, prije 2 tjedna sam kupio Destiny za 324kn na akciji, a sad je već na 214kn. Ok, mogu radit što hoće ofc, ali veslaju kupce ko malu djecu.

Da sam kupio NFS prije mjesec dana dok je izašao bio bih jako ljut što je sad igra na toliko velikom popustu (na stranu što ima loše reviewove).

A da ne spominjem Styx koji je bio na akciji ljetos pa za 2 tjedna free u PS+ pretplati.

Pa to nije ništa neuobičajeno. Ljudi često kukaju zašto kod nema većih popusta kakav je recimo black friday u americi. Ti se sad žališ što ima popusta. Kako ljudima ugoditi?

Potpis!
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako zelite popuniti kolekciju sad je idealno 2 igre za 350kn.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Pa možeš jedino biti ljut na sebe  Zato što nisi čekao ovaj veći popust. A ne na Sony.

Jbg digitalne se cijene stalno mijenjaju, sve je rizik. Nekad dobiješ nekad izgubiš.

Eto ja sam kupio Sound Shapes i Broken Age, a obe igre došle free na ps plus. Jbg .

A da se ne bi ljutio, najbolje ti je uopće ne kupovat digitalno onda .

PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ako zelite popuniti kolekciju sad je idealno 2 igre za 350kn.

Divinity je super igra, mislim da ću ubost. Mislim se samo šta da uparim s njom.

9 godina
PlayStation 4

Ovaj.....a gdje vi vidite te sve popuste i cijene, i igre? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Ovaj.....a gdje vi vidite te sve popuste i cijene, i igre? 

https://store.playstation.com/#!/en-hr/home/games

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 15:48 (EraserHead).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Preporuka nekih slusalica sa mikrofonom naravno?Do 500kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel instalirao tko WoT? Imam eror e:00L007 kada pokrenem igru... Jel zna tko u cemu je problem??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel instalirao tko WoT? Imam eror e:00L007 kada pokrenem igru... Jel zna tko u cemu je problem??

0 0 hvala 0
13 godina
MrSkunk43 kaže...

Ista stvar i kod mene 

14 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Ne.

Akcija traje 48h.

Yep Destiny je na svu srecu do 15-og na popustu. Tako da ima sanse da ga i uzmem ako bude placa prije :)

Sto se tice popusta jbg nisi imao srece. Koliko sam puta uzeo igru na Steamu da bi za par tjedana igra bila na jos vecem popustu. Mislim ako cemo tako gledat onda nikad nebih uzeo ni jednu igru jer znam da ce u jednom trenutku biti jos jeftinija. 

16 godina
EraserHead kaže...
Bitanga kaže...

Pa možeš jedino biti ljut na sebe  Zato što nisi čekao ovaj veći popust. A ne na Sony.

Jbg digitalne se cijene stalno mijenjaju, sve je rizik. Nekad dobiješ nekad izgubiš.

Eto ja sam kupio Sound Shapes i Broken Age, a obe igre došle free na ps plus. Jbg .

A da se ne bi ljutio, najbolje ti je uopće ne kupovat digitalno onda .

Problem je što igre nemaju nikakvu vrijednost na takav način, taman i da kupiš fizičku kopiju stalno pušiš.

Na Nintendu su popusti vrlo rijetki i igre drže cijenu godinama. Ali su igre 30-50% jeftinije nego na PS4.

Ovdje pričamo da se cijena igre na akciji mijenja na dvotjednoj bazi, što je dosta loša politika prema kupcu.

Ali da, u pravu si, najbolje uopće ne kupovati, tako nemoš imat feeling da te netko zajebo :-P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 18:27 (Bitanga).
14 godina
Joky007 kaže...
jel ima tko volan Thrustmaster T150, kakav je, mislio sam to uzeti posto ide na ps4 i pc, pa da mogu i na pc igrat dirt rally

Imam ja, kupio u SD na diners karticu imas 10% popusta! Što se tiče volana ja sam prezadovoljan, doduše nisam nikad ni koristio volan pa možda nemam realno mišljenje! Uglavnom ima jako dobar feedback, jako je čvrst, ne izgleda kao neki jeftinjak, precizan(igram Project cars) bio sam odutao od igre jer mi je bila glupa na kontroleru sad se ne odvajam! Po meni su jedina mana pedale koje za razliku od volana baš izgledaju jeftino i za moj ukus pretvrde su! Al to te ne treba brinut, jer s vremenom se navikneš a i volan je kompatibilan sa drugim thrustmaster dodaticama pa si možeš kasnije i kupit neke bolje plus konatibilan je s PS3, PS4, i PC! Sve u svemu moja topla preporuka i vjerujem da je za tu cijenu oke kupovina!

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hej ljudi, moze vasa iskustva i savjeti?

Kod odabira konzole: ps4 ili xbox one, koji su vazni faktori (osim naslova) za odabir ovih konzola? Koja je isplativija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4
  1. Ovo me podsjeti na "big bang", kad Sheldon odlucuje koju konzolu kupiti.... 

Nisam pravio neke direktne usporedbe, niti me iskreno zanimaju, dakle nisam nimalo kompetentan, ono sto mi je upalo u oko je to sto sony nema podrsku za externe diskove (jos uvijek), te sto xbox ipak ima backward compatibility, odnosno nemoras ponovno placati za igre koje vec imas s x360, koliko sam shvatio, ubacis original disk, i skines si "novu" varijantu igre.

Dok sony mudro, da ne kazem nekako drugacije, za one igre koje nudi neki compatibility (sa ps2 primarno), ipak ocekuje pokoji $$, sto je suludo, zasto da placam 100+kn da bih igrao igru staru 20 godina, osim nostalgije, jer sve i da imam 500 original igara za ps2, nista mi ne pomaze, opet moram kupiti svaku iznova. Mozda se ovo promjeni, iako sumnjam, ovako ako bas zelim igrati stare igre, za parsto kn uzmem ps2, chipan, i skidaj igre koje hoces, koliko hoces....

S time da koliko sam shvatio, niti jedna konzola ne nudi pravi backward compatibility, u smislu da ubacis cd,dvd ili sto vec, i igras igru normalno kao i na konzoli prosle generacije, neznam ni dali je ovo uopce moguce izvesti, mozda s kakvim emulatorom, ali bojim se da to necemo skoro docekati, barem ne sluzbeno. Jer sto da poklonis ono sto mozes naplatiti.

tako da, to bi bile mane ps4 koje sam uocio u ovih par dana koliko se igram s njim....

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sad se na ps4 placa online igranje zar ne? vise nije free ko ps3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

nemam pojma, on line igranje i multiplayer me ni ne interesira, tako da neznam ali ako sam dobro shvatio, za multiplayer je potreban i ps plus account, a on se placa u obliku pretplate.

ali cekaj pametnijeg nekog, stvarno neznam

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
PlayStation 4

Free to play igre mozes igrat bez PSN+ kao npr. Planetside
dok za ostale tipa Star Wars novi treba PSN+

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Elijah01 kaže...

Sad se na ps4 placa online igranje zar ne? vise nije free ko ps3.

Placas online tj.Ps plus

15 godina
neaktivan
Ako nades sta javi
15 godina
Bloodborne
Prodao sam nesto odjece i sad mi nesto od toga treba nazad. Jel se moze to nekako vratit mazad jer ne vidim gdje je opet kupiti
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bloodborne
Prodao sam nesto odjece i sad mi nesto od toga treba nazad. Jel se moze to nekako vratit mazad jer ne vidim gdje je opet kupiti
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NG+, ne brini ja sam već na NG++++ 

Ova igra to zaslužuje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 23:50 (iggy).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Malo je glupo što Sony nudi tako bezvezne IGC igre (one mjesečne, za PS+ igrače), ponuda je bilo dosta bolja na PS3 dok PS4 još nije postojao (Resident Evil 5, battlefield 3, PES 2015, NBA 2K15). Okreću ogromne pare na tim PS+ članarinama, a nude arkadne 2D igrice.

Inače, sad bi online trebao biti besplatan ova dva dana, međutim, ja kliknem na multiplayer u Driveclub-u i ništa, traži me da kupim članarinu. Jel online besplatan za sve, ili samo za US igrače?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 0:18 (AngryBird).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Preporuka nekih slusalica sa mikrofonom naravno?Do 500kn

pa imas na prosloj stranici moje pitanje i dobre odgovore od nekoliko forumasa

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 8:58 (duxx369).
9 godina
PlayStation 4

Zadnjih par dana pokusavam shvatiti cijeli taj ps4 sistem, neuspjesno, i jedino dolazim do zakljucka da je sony usavrsio prodavanje magle i poluproizvoda.

Ja spadam u onu vjerovatno manjinu, koju ne zanima lajkanje tudjih screenshotova, sheranje gejmpleja, gledanja kako netko igra nesto, multiplayer koji je forsiran i obavezan, znaci, ne interesira me 90% onoga sto sony namece ili sto barem vecina svijeta i korisnika smatra super, zabavnim i neizostavnim.

Ja zelim upaliti konzolu, ubaciti medij s igrom, otvoriti pivu, zapaliti cigaru, uzeti kontroler i odigrati nesto sat,dva, tri, koliko imam vremena. I jednom kad kupim igru, ne zelim vise nista dodatno placati, niti neke pretplate, niti ekspanzije, niti crvenu majicu umjesto bijele.   A vidim da se u toj ps4 prici sve vrti oko nekog kupovanja necega.

Po ovome mi je identican android igricama, koje su kao free, ali - kupi zivote, kupi levele, kupi nesto, nije bitno sto, bitno da nesto kupis.

Isto tako, apsolutno ne vidim poantu tog kupovanja igre u digitalnom obliku s nekog store-a. Odnosno, vidio bih, kad bi sony omogucio korisnicima da tu istu igru "backupiraju" na neki fizicki medij, sto je apsolutno normalno u svijetu softwarea, sve sto kupis, imas pravo napraviti backup za svoje potrebe. Ovdje ne pricam o nikakvom piratstvu, niti icem slicno, vec jednostavno pravu da si napravis backup kopiju, i istu legalno koristis po potrebi, sto je oduvijek podrzumjevano kod svih proizvodjaca softwarea.

Takva igra je u svakom smislu bezvrijedna, dao si novce za nista, niti je mozes prodati, niti je mozes posuditi, mozes je igrati dok ti ne dosadi i obrisati je, i osjecati se nevjerovatno glupo cijelo to vrijeme. 

Free igre uz ps plus su..... nekad su se takve igre besplatno dijelile na nekim promo cd-ovima uz casopise, ali ne, plati 400kn godisnje da bi skinuo...pardon, imao opciju skinuti 10-tak totalno besmislenih i nezanimljivih igara. Da ne spominjem da je svaka igra koju sam eventualno pozelio platiti i skinuti u trgovini drasticno jeftinija, tako da mi se i tu gubi poanta, digitalne kopije bi trebale biti barem 70% ili vise jeftinije od igre na fizickom mediju, da bi meni cijela prica imala smisla, i da bih pronasao neki argument da platim i skinem takvu igru, umjesto da kliknem i narucim fizicku kopiju.

Moj PC  
4 4 hvala 0
12 godina

@Damir22.  Nakon što smo ti sve objasnili i bili strpljivi, ja ne vidim poantu tvojih postova ovdje, osim ako ti je namjera spamanje i trolanje. Dobrodošao na moju ignore listu.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo i ja sam postao ponosni vlasnik od jutros. 

Kupio sam nekorištenu konzolu (zapakirana u kutiji) od jednog čovjeka koji je uzimao pretplatu u TELE2, izašlo me 2200kn, dao bi mi je i za 2000kn no ja sam inzistirao jer je čovjek jako dobar i izašao mi je u susret.

Uglavnom, zanima me odmah par stvari. Di je najjeftinija FIFA 16 trenutno, oće li biti možda uskoro snižena na storeu? Di bi mogao nabavit drugi dualshock 4 povoljno? Vidio sam da ima na njemačkom ebayu za kojih tridesetak eura, ima li još negdje? 

EUNE: RayzCRO

0 1 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Deni> jos bolje te tamo nasao.

Nisam siguran sto tocno trolam, ako iznostim svoje misljenje i zakljucke o necemu, ali, eto, ti to tako vidis, ja cu se sloziti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice