PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.774
|
čitano: 7.157.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
PlayStation 4

Početnik sam u korištenju PS4, uspio sam napraviti jailbreak (uspješno) i sad sam skinuo par igara da isprobam priču.

Čekam da mi stigne ext USB HDD pa da prebacim igre gore. 

E sad, zanima me kako se ext HDD ponaša u REST modu (zbog JB-a)? Da li se disk gasi kad PS4 ode u REST mode, ili disk cijelo vrijeme vrti?

Isto tako, da li se u REST modu smije odštekati disk da se naloadaju gore neke igre?

0 0 hvala 0
7 godina
Re: PlayStation 4
myroman kaže...

Početnik sam u korištenju PS4, uspio sam napraviti jailbreak (uspješno) i sad sam skinuo par igara da isprobam priču.

Čekam da mi stigne ext USB HDD pa da prebacim igre gore. 

E sad, zanima me kako se ext HDD ponaša u REST modu (zbog JB-a)? Da li se disk gasi kad PS4 ode u REST mode, ili disk cijelo vrijeme vrti?

Isto tako, da li se u REST modu smije odštekati disk da se naloadaju gore neke igre?

Eksterni disk u rest modeu radi cijelo vrijeme. Ako imaš igru instaliranu na eksterni disk i staviš konzolu u rest mode, i dalje će koristiti disk da bi updateao igre u stanju mirovanja.

Ili "otkačiš" disk kroz settings (ekvivalent "Safely remove" opciji u Windowsima) ili ugasiš konzolu skroz.

Ako si ga jailbreakao, ne vidim poantu rest modea kad sumnjam da jailbreakana konzola može ići na PS store (ili se varam?).

15 godina
PlayStation 4

Ma ne varaš se, kad je na starom softwareu nema više komunacije sa Sonyem, kreiraš svoj dns ili unosiš neki od ponuđenih i gasiš auto update.

Cest la vie, mon amie...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

JB je napravljeni s LAN adapterom koji mora biti zaštekan u LAN port i USB port a u drugi port je uštekan USB stick s Goldhen-om.

E sad, kad se plejka digne ja mogu odštekati USB stick i taj port će poslužiti za priključenje USB HDD-a (čekam da stigne s eBaya).

Zanima me još, da li se može iskoristiti interni disk (500gb) za downloadane igre? Kako ih presnimiti sa sticka ili externog USB HDDa?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice