PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.784
|
čitano: 7.238.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
5 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...
Cak je i PS3 na kraju prestigao 360. Pojavom SLIM modela PS3 se poceo uzdizati. I sam sam kupio PS3 kad je God of War 3 bio aktualan, Uncharted, Killzone itd. i ostale druge super 3rd party igre.

Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.  

14 godina
bloodborne kaže...
IvanDado kaže...
Cak je i PS3 na kraju prestigao 360. Pojavom SLIM modela PS3 se poceo uzdizati. I sam sam kupio PS3 kad je God of War 3 bio aktualan, Uncharted, Killzone itd. i ostale druge super 3rd party igre.

Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.  

bloodborne

Pazi da te ne nogira.

Jedino ako imaš debeli novčanik nisi u opasnosti.

11 godina
odjavljen
Pazi da te ne natjera da prednarucis TLOU2 😉

Ups, opet sam spomenuo TLOU2 u PS4 temi.
5 godina
protjeran
PlayStation 4

@hummer znas kako se kaze nije zivot jedna zena 😂

@ivandado htjela mi je uzeti jos za valentinovo. A sad prije par mj sam 

se sam zajebao i preorderao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Da i sam sam ocekivao nesto vise.

Ali nije sve trulo :D

Ima par zanimljivih igara.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
PlayStation 4

Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver. 

Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.

U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.

Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina
Bit će fora ako ubace mikrotransakcije.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Bit će fora ako ubace mikrotransakcije.

Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...

Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.

Omg 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2020 15:39 (hummer0).
11 godina
odjavljen
Zalila se ekipa da se spama sa The Last of Us 2, a na kraju se tema morala barem malo ozivjeti sa 3 poruke vezano uz djecju igri 🤭

2 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...
Zalila se ekipa da se spama sa The Last of Us 2, a na kraju se tema morala barem malo ozivjeti sa 3 poruke vezano uz djecju igri 🤭

Pa djeca i igraju PS4 LOL.

16 godina
hummer0 kaže...
IvanDado kaže...

Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D

14 godina
amd freak kaže...
hummer0 kaže...
IvanDado kaže...

Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D

amd freak

Nice 1 ja imam 49 uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2020 21:36 (hummer0).
12 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver. 

Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.

U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.

Mene dosta podsjeca na slime rancher zbog ovog pistolja koji uvlaci stvari i izgleda.

5 godina
protjeran
hummer0 kaže...
amd freak kaže...
hummer0 kaže...
IvanDado kaže...

amd freak

Nice 1 ja imam 49 uskoro.

Mladić u najboljim godinama.

12 godina
protjeran
PlayStation 4

Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati. 

Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
arnes_king kaže...

Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati. 

Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5 

Ma nije baš nešto. Ja sam kupio kao pre-order i mislio sam da će se klincima svidjeti, ali nisu oduševljeni. Radije igraju Roblox.

Nama starijima sigurno je još manje zanimljivo.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Pa nemožeš vjerovati.

Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a

https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/

Bitanga jel istina ovo na kraju članka?

Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2020 22:28 (hummer0).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Radi se o 4k doduse. Sto se mene tice, problem bih bio ako se ne bih moglo odabrati izmedju resolution i FPS moda, koje mora biti opcija u svim igrama na next genu po meni.

10 godina
Pa rekao sam vam, ne ocekujte puno od Valhale i prvih crossgen igara na PS5. Sve dok budu radili za ps4 i ps5 bit ce tako. Tek s pravim ps5 eskluzivama mozemo očekivati optimizirane igre. Valhalla je Oddysey u Vikinško doba.
16 godina
hummer0 kaže...

Pa nemožeš vjerovati.

Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a

https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/

Bitanga jel istina ovo na kraju članka?

Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji

Istina je, moj komp se mučio sa Odysseyem (slično je bilo i u Originsu), i to nisam niti vrtio u 4k nego na 70% ili 80% od 4k reze (ne sjećam se više). Ali je svejedno jebeno dobro izgledalo.

FPS nije bio stabilan, a posebno je u pećinama s vatrom padao na skoro 30 (nema nikakvog razloga jer pećine ima rendering distance malo dalje od nosa). No većinom je bio oko 50-60.

E sad, mogao sam dalje smanjivati detalje pa bih dobio stabilnih 60 FPSa, i vjerojatno i u 4k rezi da sam dodatno smanjivao. No nije bilo potrebe.

To na PCu bar mogu, na playki ne mogu :-)

To je i jedan od razloga zašto sam odustao od 4k i kupio rađe 1440p G-sync monitor. Bar da me ne zajebavaju propadi FPSova.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2020 23:49 (Bitanga).
14 godina
Gogy7 kaže...
Pa rekao sam vam, ne ocekujte puno od Valhale i prvih crossgen igara na PS5. Sve dok budu radili za ps4 i ps5 bit ce tako. Tek s pravim ps5 eskluzivama mozemo očekivati optimizirane igre.

Pa upravo su ekskluzive u zadnje dvije generacije konzola radile na 30 fpsa, a poneka third party igra u 60 fpsa. Na ekskluzivama pokušavaju napraviti što impresivniju grafiku po cijeni fpsa. Pa pogledaj samo PS4 Pro, sve ekskluzive u zadnjih par godina su 30 fps, a neke druge igre u 60. Tako da sumnjam da će se to promijeniti ovu generaciju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina

Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.

Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.

Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Sad samo čekam objavu da će i na 1080p raditi na 30FPS kako bi svi imali isto iskustvo...

Morao bi postati standard mogućnost odabira barem 2-3 kombinacije rezolucije/FPS-a. God of War je napravio odličan potez sa svojim uncapped framerateom. Nioh koliko god bio loš, također je nudio takvu opciju. U 30FPS je doslovno neigriv.

Skok u grafičkom prikazu neće biti toliko drastičan ove generacije i puno bih radije da se developeri okrenu korištenju sve te snage na nešto drugo... fizika, AI, destrukcija okoliša, kvalitetniji level dizajn. Ali svi znamo da će se i dalje forsirati grafički prikaz pa makar na sramotnih 30FPS-a 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Da. Vjerojatno će forsirati Raytracing i onda nema šanse za 60 fpsa u gotovo ni jednoj igri.
PSN - DeniZg80
9 godina
PlayStation 4

eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi

bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...

Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.

Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.

Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.

Stvar je u 4K zar ne?

Po ovom gore nisi ni ti igrao u 4K nego neka niza reza?

Nadam se da ce PS5 imati opciju, da se smanji reza na FullHD, ali da tada bude veci FPS. Jer niti nemam 4K ekran u kuci 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
7 godina
Santana kaže...

eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi

bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a

Upravo to. Puno je više casual igrača nego nas koji brojim FPS-ove. I svima (Sony i proizvođači igara) je bitnije zadovoljiti onu grupu igrača kojih ima više. A to nismo mi. 

11 godina

Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900. 

4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900. 

4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.

Da, i 1440p je već puno bolje od 1080p. 

A pogotovo je bitno da su HUD i meniji u full native rezi, a za performanse si sam odabereš resolution scaling koji ti paše. To je još dodatna fleksibilnost u konfiguraciji ako ne želiš smanjivati detalje.

Većina boljih igara to omogućava.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice