Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.
Pazi da te ne nogira.
Jedino ako imaš debeli novčanik nisi u opasnosti.
Ups, opet sam spomenuo TLOU2 u PS4 temi.
@hummer znas kako se kaze nije zivot jedna zena 😂
@ivandado htjela mi je uzeti jos za valentinovo. A sad prije par mj sam
se sam zajebao i preorderao.
Da i sam sam ocekivao nesto vise.
Ali nije sve trulo :D
Ima par zanimljivih igara.
Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver.
Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.
U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.
Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.
Omg
Pa djeca i igraju PS4 LOL.
Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D
Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D
Nice 1 ja imam 49 uskoro.
Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver.
Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.
U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.
Mene dosta podsjeca na slime rancher zbog ovog pistolja koji uvlaci stvari i izgleda.
Nice 1 ja imam 49 uskoro.
Mladić u najboljim godinama.
Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati.
Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5
Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati.
Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5
Ma nije baš nešto. Ja sam kupio kao pre-order i mislio sam da će se klincima svidjeti, ali nisu oduševljeni. Radije igraju Roblox.
Nama starijima sigurno je još manje zanimljivo.
Pa nemožeš vjerovati.
Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a
https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/
Bitanga jel istina ovo na kraju članka?
Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji
Radi se o 4k doduse. Sto se mene tice, problem bih bio ako se ne bih moglo odabrati izmedju resolution i FPS moda, koje mora biti opcija u svim igrama na next genu po meni.
Pa nemožeš vjerovati.
Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a
https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/
Bitanga jel istina ovo na kraju članka?
Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji
Istina je, moj komp se mučio sa Odysseyem (slično je bilo i u Originsu), i to nisam niti vrtio u 4k nego na 70% ili 80% od 4k reze (ne sjećam se više). Ali je svejedno jebeno dobro izgledalo.
FPS nije bio stabilan, a posebno je u pećinama s vatrom padao na skoro 30 (nema nikakvog razloga jer pećine ima rendering distance malo dalje od nosa). No većinom je bio oko 50-60.
E sad, mogao sam dalje smanjivati detalje pa bih dobio stabilnih 60 FPSa, i vjerojatno i u 4k rezi da sam dodatno smanjivao. No nije bilo potrebe.
To na PCu bar mogu, na playki ne mogu :-)
To je i jedan od razloga zašto sam odustao od 4k i kupio rađe 1440p G-sync monitor. Bar da me ne zajebavaju propadi FPSova.
Pa upravo su ekskluzive u zadnje dvije generacije konzola radile na 30 fpsa, a poneka third party igra u 60 fpsa. Na ekskluzivama pokušavaju napraviti što impresivniju grafiku po cijeni fpsa. Pa pogledaj samo PS4 Pro, sve ekskluzive u zadnjih par godina su 30 fps, a neke druge igre u 60. Tako da sumnjam da će se to promijeniti ovu generaciju.
Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.
Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.
Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.
Sad samo čekam objavu da će i na 1080p raditi na 30FPS kako bi svi imali isto iskustvo...
Morao bi postati standard mogućnost odabira barem 2-3 kombinacije rezolucije/FPS-a. God of War je napravio odličan potez sa svojim uncapped framerateom. Nioh koliko god bio loš, također je nudio takvu opciju. U 30FPS je doslovno neigriv.
Skok u grafičkom prikazu neće biti toliko drastičan ove generacije i puno bih radije da se developeri okrenu korištenju sve te snage na nešto drugo... fizika, AI, destrukcija okoliša, kvalitetniji level dizajn. Ali svi znamo da će se i dalje forsirati grafički prikaz pa makar na sramotnih 30FPS-a
eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi
bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a
Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.
Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.
Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.
Stvar je u 4K zar ne?
Po ovom gore nisi ni ti igrao u 4K nego neka niza reza?
Nadam se da ce PS5 imati opciju, da se smanji reza na FullHD, ali da tada bude veci FPS. Jer niti nemam 4K ekran u kuci
eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi
bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a
Upravo to. Puno je više casual igrača nego nas koji brojim FPS-ove. I svima (Sony i proizvođači igara) je bitnije zadovoljiti onu grupu igrača kojih ima više. A to nismo mi.
Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900.
4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.
Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900.
4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.
Da, i 1440p je već puno bolje od 1080p.
A pogotovo je bitno da su HUD i meniji u full native rezi, a za performanse si sam odabereš resolution scaling koji ti paše. To je još dodatna fleksibilnost u konfiguraciji ako ne želiš smanjivati detalje.
Većina boljih igara to omogućava.