Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam reko curi ili ps5 pod bor ili si moze trazit novog partnera za overcooked i simse.
Pazi da te ne nogira.
Jedino ako imaš debeli novčanik nisi u opasnosti.
Ups, opet sam spomenuo TLOU2 u PS4 temi.
@hummer znas kako se kaze nije zivot jedna zena 😂
@ivandado htjela mi je uzeti jos za valentinovo. A sad prije par mj sam
se sam zajebao i preorderao.
Da i sam sam ocekivao nesto vise.
Ali nije sve trulo :D
Ima par zanimljivih igara.
Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver.
Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.
U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.
Djeci će to biti zabavno jedno 10 minuta do pola sata, a onda će se vratiti ostalim edukativnim igrama gdje se može nekog i ubit.
Omg 
Pa djeca i igraju PS4 LOL.
Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D
Ma daj...ja imam preko 30 (dakle spadam u grupu odraslih) ali se igram (jer se tada osjecam kao dijete). Aham :D
Nice 1 ja imam 49 uskoro.
Idući tjedan, točnije 13. Svibnja, nam dolazi nova Free To Play igra za PS4/Steam/Switch - Island Saver.
Island Saver je šarena i edukativna igra za djecu koja promovira brigu o okolišu i uči djecu raspolaganju novcem i štednjom.
U igri na zabavan način skupljamo plastični otpad s otoka i skupljamo valutu koju možemo trošiti i štedjeti.
Mene dosta podsjeca na slime rancher zbog ovog pistolja koji uvlaci stvari i izgleda.
Nice 1 ja imam 49 uskoro.
Mladić u najboljim godinama. 
Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati.
Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5 
Ovaj dreams koliko se ovdje nakudio ja mislio katastrofa. Usao u demo probao samo 1 igru i ono sto sam vidio mi je odlicno. Ova demo verzija je super, svaki dan druge igre budu dostupne za igrati.
Vjerovatno cu je nabaviti dok predjem trenutni backlog a taman ce biti i na nekom snizenju a to ce mozda biti i dok nabavim ps5 
Ma nije baš nešto. Ja sam kupio kao pre-order i mislio sam da će se klincima svidjeti, ali nisu oduševljeni. Radije igraju Roblox.
Nama starijima sigurno je još manje zanimljivo.
Pa nemožeš vjerovati.
Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a
https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/

Bitanga jel istina ovo na kraju članka?
Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji
Radi se o 4k doduse. Sto se mene tice, problem bih bio ako se ne bih moglo odabrati izmedju resolution i FPS moda, koje mora biti opcija u svim igrama na next genu po meni.
Pa nemožeš vjerovati.
Assassin’s Creed Valhalla će na next-gen konzolama raditi na jadnih 30FPS-a
https://ffa.hr/vijesti/assassins-creed-valhalla-ce-na-next-gen-konzolama-raditi-na-jadnih-30fps-a/

Bitanga jel istina ovo na kraju članka?
Treba imati na umu da jedna GeForce RTX 2080Ti grafička kartica ne može pokrenuti AC: Odyssey u stabilnih 60FPS-a na 4K rezoluciji
Istina je, moj komp se mučio sa Odysseyem (slično je bilo i u Originsu), i to nisam niti vrtio u 4k nego na 70% ili 80% od 4k reze (ne sjećam se više). Ali je svejedno jebeno dobro izgledalo.
FPS nije bio stabilan, a posebno je u pećinama s vatrom padao na skoro 30 (nema nikakvog razloga jer pećine ima rendering distance malo dalje od nosa). No većinom je bio oko 50-60.
E sad, mogao sam dalje smanjivati detalje pa bih dobio stabilnih 60 FPSa, i vjerojatno i u 4k rezi da sam dodatno smanjivao. No nije bilo potrebe.
To na PCu bar mogu, na playki ne mogu :-)
To je i jedan od razloga zašto sam odustao od 4k i kupio rađe 1440p G-sync monitor. Bar da me ne zajebavaju propadi FPSova.
Pa upravo su ekskluzive u zadnje dvije generacije konzola radile na 30 fpsa, a poneka third party igra u 60 fpsa. Na ekskluzivama pokušavaju napraviti što impresivniju grafiku po cijeni fpsa. Pa pogledaj samo PS4 Pro, sve ekskluzive u zadnjih par godina su 30 fps, a neke druge igre u 60. Tako da sumnjam da će se to promijeniti ovu generaciju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.
Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.
Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.
Sad samo čekam objavu da će i na 1080p raditi na 30FPS kako bi svi imali isto iskustvo...
Morao bi postati standard mogućnost odabira barem 2-3 kombinacije rezolucije/FPS-a. God of War je napravio odličan potez sa svojim uncapped framerateom. Nioh koliko god bio loš, također je nudio takvu opciju. U 30FPS je doslovno neigriv.
Skok u grafičkom prikazu neće biti toliko drastičan ove generacije i puno bih radije da se developeri okrenu korištenju sve te snage na nešto drugo... fizika, AI, destrukcija okoliša, kvalitetniji level dizajn. Ali svi znamo da će se i dalje forsirati grafički prikaz pa makar na sramotnih 30FPS-a
PSN - DeniZg80
eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi
bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Meni je AC Odyssey radio na 50-ak FPS, High, 85% 4K.
Uz Freesync i Image Sharpening, to je ko bog.
Ali da bih platio 500-600€ konzolu + 550 kuna igru i igrao u 30 FPS u 2021.g., ne bih.
Stvar je u 4K zar ne?
Po ovom gore nisi ni ti igrao u 4K nego neka niza reza?
Nadam se da ce PS5 imati opciju, da se smanji reza na FullHD, ali da tada bude veci FPS. Jer niti nemam 4K ekran u kuci 
eh kad u promo materijalima fps-s se ne vidi
bas me zanima dal ce i novi horizon bit 30fps-a
Upravo to. Puno je više casual igrača nego nas koji brojim FPS-ove. I svima (Sony i proizvođači igara) je bitnije zadovoljiti onu grupu igrača kojih ima više. A to nismo mi.
Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900.
4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.
Da, igrao sam AC Odyssey na nekih 3300x1900.
4K (ili bliska rezolucija) je super. Slika je daleko oštrija nego 1080p i baš se osjeti.
Da, i 1440p je već puno bolje od 1080p.
A pogotovo je bitno da su HUD i meniji u full native rezi, a za performanse si sam odabereš resolution scaling koji ti paše. To je još dodatna fleksibilnost u konfiguraciji ako ne želiš smanjivati detalje.
Većina boljih igara to omogućava.